Haklisiniz kendimle celisiyorum cikmazda oldugum icinde karsdaki kisiye sariyorum bu kadindan ayrilsa cözümü baskasinda bulacak belki bu kisiyi taniyorun hadi o olmadi baskasini nerde bulucam insanin mayasi bozuksa isterden bal da tutsands gidiyor herseyin zamanunu bekliyorunm önce bi kanitim olmasi lazim esimin ailesi bahane bulacak göstereck birseyim yok elimde evet cay servisi yapiyorum evliligimi devam ettirmek icin mecburum evliyim ve hala bu evdeyim uzaktan söylemesi gercejten kolay kimse yasamdan bilemez allah kimsenin basina vermesin bende hep öyle derdim evet saygida kalmadi sevgide bu sekilde kalmasi da münküb olmuyor ben esimi basta cok seviyordum ama kendini hep ileri cekti soguttu yaptiklariyla sevgi yok sms yasanmisliklar var az da olsa saygim varŞu kadını bıraksa da bizde kaldığımız yerden devam etsek diye bekliyorsunuz.Gerçekten hayret verici bir mantığınız var.Adam sizi seviyor olsa zaten gidip başka bir kadınla ilişkiye başlamaz.Kadınla ayrılsa sizi tekrar sevmeye mi başlayacak sanıyorsunuz? Üstelik mesajı ilk atanın eşiniz olduğunu bildiğiniz halde o kadında cevap vermeseydi diyorsunuz.Pardon da adam sizi sevmediği için başka arayışlara girmiş bu kadın cevap vermese cevap verecek başka kadın bulur.Sizinde çok derin bir aşkınız yokmuş sanırım eşinize karşı, çünkü gerçekten seven insanın kalbi çok kırılır, o adamın yüzüne bir daha bakmayacak, olanları asla hazmedemeyecek kadar çok kırılır.Siz düzen bozulacak derdindesiniz.Üstelik birde egosal savaşa girmişsiniz karşıdaki kadınla.Kocanız yanınızda muhtemelen tebessümler gülümsemelerle mesajlar yazıyor ve siz çay servisi filan mı yapıyorsunuz? Adam çoktan kopup gitmiş, geriye asla dönmez, kadından ayrılması çözüm filan değil.ortada sevgi de saygı da kalmamış.Ben hala anlayamıyorum, başka bir kadına gönül bağı kurmuş, sizi ve çocuğunuzu gözden çıkarmış, başka bir kadına dokunmuş bir adamla nasıl ömür boyu yaşayacaksınız?
Allah herkese kullansın diye akıl fikir vermiş.
Önce onu kullanmakla başlayın , sonra dualarınız karşılık bulur.oturdugun yerden hiçbişey kabul olmaz.
Ne kadar kolay degilmi böyle söylemek gercekten koskoca adami nasil kapinin önünw koyucam allah askina syölermisiniz agliyorsam eger ki pismanligim yüzünden nasil taniyamamisim diye agliyorum verdigin degerlwre agliyorum bu zamana kadar güclü durdum güxlü durudgun icin kimseye söylemedim attim icime sabrettim yoksabende hak aramayi bilirim kadin tanidik esimin akrabasi annesini taniyorun niye hesap sormayayim benim esim hatali ise o da hatali bu zamanda erkek kadin ayni ha demiyorum ku erkegun elinin kiridir konustu masum görmüyorun her ikisidesuclu yani kizi tanidgim icib muhataba onuda aldim o da haketttuginu bulucak sinirliyim o yüzdenNıye kapının onune koymuyorsunuz s.siz kocanızı da ezik gibi ağlıyorsunuz. Guxlu durmak hakkını aramak hesap sormak kendıne saygı duymak deger vermek bu kadar mı zor. Size ne elin kadınından. Kocanız muhatabınız
Yuva yıkanın yuvası olmaz ilahi adalete güveniyorum. Sizi istemeyen biri icin bence daha fazla ayni çatıyı paylasmayinmerhaba arkadaşlar sizinle konuşmak istuyorum sizcede yuva yıkanın hergün evdeki eşini aglatanın yuvası olurmu? bu insanlar nasıl kı evli bi erkekle konusurkene düşünmezlermi bu evli diye karısısındakı bekar olsa anlarımda hiç insanlarda mide kalmamıs acaba benı hergün aglatıyor bu eve geldiginde çok mu mutlu olacagını düşünüyor ama hergün dua edıyorum dilerim allahtan yaşattıklarının bin katınu yaşasın üstelık evli oldugumuzu bülen biri neymıs önceden eşimi sevıyormus önceden alamadıya sımdı almaya calısıyır hakkım hiç bir zmana helal degil çok mutsuzum boşanmak benım için çare olmayacak bunu bılıyorum sabredıyorum ama çok zor allah birgün benımde dualarıma karsılık verecek insallah sizlerden fikirlerinizi bekliyorum
Herseyin zamaninu bekliyorum kanitim olmasi lazim elimdeki hakli cikayim öyle birden olmaz onun icin cabaliyorum aksama kadar bin türlü sey düsünüyorum adam telefinu sir gibi sakliyor girsem bi konusma detayina bakicamda yokYuva yıkanın yuvası olmaz ilahi adalete güveniyorum. Sizi istemeyen biri icin bence daha fazla ayni çatıyı paylasmayin
Üzgünüm tatlım seni hiç bir zaman aramayacak kendi varlığına kıymet vermeyen saygı duymayan kadını kimse iplemez haberin olsun..ha diyorsan çok zengin parasını yiyorum midemde kaldırmıyordu onu koynuma almayı o yüzden iyi oldu kabul ediyorum hiç olmasa bana gelmez mantık şeysi ise olur ama değilse yazık ediyorsun kendine haberin olsuninsallah rabbim görüyorya allaha havale ettim allah ikisinide bildigi gibi yapsin birgün beni arayacak ama cok gec olacak
Bence bi avukattan yardim alma şansın varsa beraber yürüt derim bildiğim kadarıyla bu tarz seyler kanıt ararken sen haksiz duruma dusebiliyosun ses kaydı falan almak gibi seyler suç sayılıyor malesef kanıt toplayacağım diye kendini haksız yere düşürme avukat bence nasil bir yol izlemen gerektiğini anlatacaktirHerseyin zamaninu bekliyorum kanitim olmasi lazim elimdeki hakli cikayim öyle birden olmaz onun icin cabaliyorum aksama kadar bin türlü sey düsünüyorum adam telefinu sir gibi sakliyor girsem bi konusma detayina bakicamda yok
evet onuda düsündüm ses kaydini gizli kamera konusmalari benim icin sadece ailesine göstermem inanmayanlara göstermem yeterli hic bi hak iddia edemez ondan sonraBence bi avukattan yardim alma şansın varsa beraber yürüt derim bildiğim kadarıyla bu tarz seyler kanıt ararken sen haksiz duruma dusebiliyosun ses kaydı falan almak gibi seyler suç sayılıyor malesef kanıt toplayacağım diye kendini haksız yere düşürme avukat bence nasil bir yol izlemen gerektiğini anlatacaktir
Ailesinemi :) sen bence mahkemeye delil ara ailesi onu suçlamaz yinede bosver sen o kismi o tipler oğlumu evde tutamadın der cok çekinecek olsaydi hic yapmazdı bole bseyevet onuda düsündüm ses kaydini gizli kamera konusmalari benim icin sadece ailesine göstermem inanmayanlara göstermem yeterli hic bi hak iddia edemez ondan sonra
merhaba arkadaşlar sizinle konuşmak istuyorum sizcede yuva yıkanın hergün evdeki eşini aglatanın yuvası olurmu? bu insanlar nasıl kı evli bi erkekle konusurkene düşünmezlermi bu evli diye karısısındakı bekar olsa anlarımda hiç insanlarda mide kalmamıs acaba benı hergün aglatıyor bu eve geldiginde çok mu mutlu olacagını düşünüyor ama hergün dua edıyorum dilerim allahtan yaşattıklarının bin katınu yaşasın üstelık evli oldugumuzu bülen biri neymıs önceden eşimi sevıyormus önceden alamadıya sımdı almaya calısıyır hakkım hiç bir zmana helal degil çok mutsuzum boşanmak benım için çare olmayacak bunu bılıyorum sabredıyorum ama çok zor allah birgün benımde dualarıma karsılık verecek insallah sizlerden fikirlerinizi bekliyorum
Yasınız kaç ?nedenmi? basta 5 sylik oglum var onun icin sabrediyorum hep beni bosanamam gidemem saniyor tehdit ediyor güya ailemin yüzünden onlar beni kirmadi verdiler ben hep esimi kötüde olsa hep iyi yönlerini tanittim aileme böyle bi hayal kirikligiyla karsilassinlar üzüldünler istemiyorum insanlar nasil karsilar diye heo düsünüyorum elimde kanitim yok bisanirsam ya cocugumu elimden almaya kalkarsa esim olacak müsvedde hersey düsünüyorum ama en cokta düzelir diye sabrediyorum biliyorum düzelmez ama bu bäyle gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?