Yuva yıkanın yuvası olur mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olmasa bile kudra hak ediyor şuanlık ders olsun hayatının diğer dönemlerinde böyle bir şey düşünemesin
Amaç tabiki şey yapılsın değil yani
Abla söz bir daha yapmicam sana sözüm olsun gidicem siteden yemin ederim gelmicem.sozum.soz derslerime bakıcam.nolur diğer ablarada diyin bisi yapmasınlar abla nolur valla yapmicam söz abla hesabı da kapaticam yemin ederim

Mesela anlat yani mesela kim sevmedi seni maddi manevi ne var hayatında anlat çocuğum
Kırmızı oda da olduk

Abla derslerim kötü geliyo

Senin derslerin kötü, başksının parası yok, diğeri hasta vs hepimiz birbirimize küfür, hakaret edelim o zaman. Olur mu sence?

Bilgisayar karşısında olman istediğine istediğini yazabileceğin anlamına gelmiyor. Küfür, hakaret her ortamda suç.

Ayrıca 14 yaşındaki birinin derdi yuva yıkanın yuvası olur mu olmaz mı, bu mu olmalı?
Yaş 14 ama laflar boy boy maşallah. Yemedik.

Mesela anlat yani mesela kim sevmedi seni maddi manevi ne var hayatında anlat çocuğum
Kırmızı oda da olduk
Abla ben ailemden sevgi görmedim yani tamam üstüme başıma aliyolar okumada gidiyorum ama manevi desteği.yok hep hata yaptım abla sonradan büyüdüm hatta büyümedim bile çok zoe arkadaşım.bile yok abla bazen hani ablalar anneler var ya kizinin oglunun her seyini bilir ben diyemi9yrum ondan kendimim.arkadasim da yok

Abla yalan değil14 üm sevdiğim vardı bizi ayırdılar ondan dedim 15 giricem yalan niye söyleyim abla valla 14 üm 15 e giricem amaona daha var

Yeterince açmadın ama 14 yaşında olup şu hissettiğini hissetmeyen insan yoktur
Hani olay söylemen lazım cidden aa diyelim
Şimdi şu olay ebeveynlerine sirayet etse güzel mi olacak?

he derdin anlaşıldı 14 yaşındasın sevdiğinle seni ayırdılar
Allahımm ya bak derslerine bak bakmazsan ilerde 20 yaşında evlenirsin 2 3 tane de çocuk yaparsın sonra buraya konu açarsın

her yıl bir tane doğurursun
Sinirlendim şuan

Abla yalan değil14 üm sevdiğim vardı bizi ayırdılar ondan dedim 15 giricem yalan niye söyleyim abla valla 14 üm 15 e giricem amaona daha var
Ay kim ayırdı seni, ne bu arabesklik, daha 14 sün ya.

14 yaşında imişsin ayrılmayıp ne yapacaksın evlenecek misin ? Evinde bulamadığın sevgiyi elalemden bulamazsın. Madem derslerin kötü onlara odaklan. Buralara gelip millete hakaret etme.

Özür dilerim abla hatali benim nolur bisi yapmayın sözüm.spz yapmicam

14 yaşında imişsin ayrılmayıp ne yapacaksın evlenecek misin ? Evinde bulamadığın sevgiyi elalemden bulamazsın. Madem derslerin kötü onlara odaklan. Buralara gelip millete hakaret etme.
Abla derslerim de olmuyo biri iyi geliyo diğeri kötü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…