- 3 Temmuz 2021
- 83
- -224
- 1
- Konu Sahibi Ciceklerilemutluym
-
Abla çok zor zamanlar geçiriyorum maddi manevi baktigim kendimi korumaya çalışanın derken böyleyim psikoloğa gitmem gerek ama gidemioyrumDiğer konuda ergendir falan diye ses etmedim ama yeter yani bu
Anonimsin demek hakaret edebilirsin demek değil
Aaazzz salla.
Bu siteyede 18 yaşından küçüklerin girmesi yasak ya küçük şey
Yok abla ilk defa açtım daha 14 'üm nolur söz yapmicam abla maddi manevi batakliktayim kendimi insanlara karşı koruyayim derken böyle oluyo bilerek değil cidden çok kötü durumdayımHaha adım gibi eminim geri gelirsin hatta sen daha evvelden hesap açan biri bile olabilirsin yani
Nerden biliyoruz
Tamam işte polisler ergen psikoloğuna falan götürüyorlar ifadeni almak için. Neden böyle davranıyorsun bir öğrensinler. O kadar millete küfür ettin, önceki konunda mallar, s... g... ler havada uçuşuyor. Valla edip edip ben küçüğüm diye arkasına sığınamazsın o zaman hepimiz edelim burası dingonun ahırı mı?Abla çok zor zamanlar geçiriyorum maddi manevi baktigim kendimi korumaya çalışanın derken böyleyim psikoloğa gitmem gerek ama gidemioyrum
İnternetin var ama bak çocuğum yemiyoruz böyle bir şey varsa da git okuluna bakYok abla ilk defa açtım daha 14 'üm nolur söz yapmicam abla maddi manevi batakliktayim kendimi insanlara karşı koruyayim derken böyle oluyo bilerek değil cidden çok kötü durumdayım
14 üm abla inanın sallasam.boyle olmaz abla cidden yukarıda da dedim.maddi manevi cokusteyim psikoloğa bile gidemiyorimAaazzz salla.
Öyleyse de ailesi çocuklarına sahip çıkmayı akıl eder belki böylece.Aaazzz salla.
Abla valla yapmicam nolur son bir şansTamam işte polisler ergen psikoloğuna falan götürüyorlar ifadeni almak için. Neden böyle davranıyorsun bir öğrensinler. O kadar milletr küfür ettin, önceki konunda mallar, s... g... ler havada uçuşuyor.
sen tamamen trollsünYok abla ilk defa açtım daha 14 'üm nolur söz yapmicam abla maddi manevi batakliktayim kendimi insanlara karşı koruyayim derken böyle oluyo bilerek değil cidden çok kötü durumdayım
Abla nolur yapmayın söz yapmicam kapaticam
Ailem Yok abla sorun bu yok keşke olsa yok ama hep yalnız başıma büyüdümÖyleyse de ailesi çocuklarına sahip çıkmayı akıl eder belki böylece.
yarına kalır, yanına kalmazYa illa ki evlilik için demiyorum nişanlı olur sevgili olur flört olur bu alanlarda yuva yıkanın yuvası olur mu ?
Görecez bakalım var mı yok mu.Ailem Yok abla sorun bu yok keşke olsa yok ama hep yalnız başıma büyüdüm
Hakaret ettiğin üyelere söyle bunu. Hakaretin suç olduğunu kimse öğretmedi mi sana?
Hesabı kapattırman da bir şey değiştirmez. IP'den bulurlar kim olduğunu.
Abla derslerim kötü geliyoİnternetin var ama bak çocuğum yemiyoruz böyle bir şey varsa da git okuluna bak
Çocuğum devlet psikologları ücretsiz evladım
Kusura bakma da kimsenin ruhsal sorunlarını giderecek değilim
benim de çok sorunum var
Özür dilerim nolur şans verin lütfen cidden küçücüm.nolur bir daha gelmicemşuan çok kötüyüm nolurGörecez bakalım var mı yok mu.
Git çalış kendiliğinden mi kötü geliyorlar? Hep derslerin suçudur onlarAbla derslerim kötü geliyo
Ağzın bozuk , saygısızsın ve bu yaşta sevilmeyeceğim bahtım kara modlarındasın yani öyle mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?