Yuva yıkanın yuvası olur mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haha adım gibi eminim geri gelirsin hatta sen daha evvelden hesap açan biri bile olabilirsin yani
Nerden biliyoruz
Yok abla ilk defa açtım daha 14 'üm nolur söz yapmicam abla maddi manevi batakliktayim kendimi insanlara karşı koruyayim derken böyle oluyo bilerek değil cidden çok kötü durumdayım

Abla çok zor zamanlar geçiriyorum maddi manevi baktigim kendimi korumaya çalışanın derken böyleyim psikoloğa gitmem gerek ama gidemioyrum
Tamam işte polisler ergen psikoloğuna falan götürüyorlar ifadeni almak için. Neden böyle davranıyorsun bir öğrensinler. O kadar millete küfür ettin, önceki konunda mallar, s... g... ler havada uçuşuyor. Valla edip edip ben küçüğüm diye arkasına sığınamazsın o zaman hepimiz edelim burası dingonun ahırı mı?

Yok abla ilk defa açtım daha 14 'üm nolur söz yapmicam abla maddi manevi batakliktayim kendimi insanlara karşı koruyayim derken böyle oluyo bilerek değil cidden çok kötü durumdayım
İnternetin var ama bak çocuğum yemiyoruz böyle bir şey varsa da git okuluna bak
Çocuğum devlet psikologları ücretsiz evladım
Kusura bakma da kimsenin ruhsal sorunlarını giderecek değilim

benim de çok sorunum var

Tamam işte polisler ergen psikoloğuna falan götürüyorlar ifadeni almak için. Neden böyle davranıyorsun bir öğrensinler. O kadar milletr küfür ettin, önceki konunda mallar, s... g... ler havada uçuşuyor.
Abla valla yapmicam nolur son bir şans

Hakaret ettiğin üyelere söyle bunu. Hakaretin suç olduğunu kimse öğretmedi mi sana?
Hesabı kapattırman da bir şey değiştirmez. IP'den bulurlar kim olduğunu.
Abla derslerim kötü geliyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…