- 3 Temmuz 2021
- 83
- -224
- 1
- Konu Sahibi Ciceklerilemutluym
-
Abla daha 14 üm 14Benim de hayatımda çok sorunum var daha şu sitede kimseye hakaret etmedim yani
Demek artık edebilirim
Doğruyu yanlışı ayırt edebiliyorsun ondan yargı karşısında bir anlamı yok
ondan benim içinde anlamı yok
Sizin bir üslup ile zaten ilişki tutturmamanız normalHee hep benim yüzümden
Hyr yapamıyorum çünkü olmuyo biri iyi gelse diğeri kötüGit çalış kendiliğinden mi kötü geliyorlar? Hep derslerin suçudur onlar
Ben de 14 oldum hatırlamıyorum hiç böyle bir şey yaptığımıAbla daha 14 üm 14
Abla maddi manevi yok derslerim.kotu sevgi bekliyorum olmuyo kendimi koruyayim derken o da olmuyoAğzın bozuk , saygısızsın ve bu yaşta sevilmeyeceğim bahtım kara modlarındasın yani öyle mi ?
ben inanmıyorum 14 olduğunaAbla daha 14 üm 14
Abla cevrede nasıl insanlar nasıl konusuyo bi bilsen 14 ümben inanmıyorum 14 olduğuna
14 yaşında bir çocuk böyle konular mı düşünür?
Gerçekten küçücüksen 14 yaşındaysan cezai sorumluluğun yoktur zaten bir şey olmaz. Ama bi tanışacaz seninle.Özür dilerim nolur şans verin lütfen cidden küçücüm.nolur bir daha gelmicemşuan çok kötüyüm nolur
sen hangi çevredesin? istanbulsa semtini söyle biAbla cevrede nasıl insanlar nasıl konusuyo bi bilsen 14 üm
Eğer 14 yaşındaysan bu sana ömrün boyunca unutamayacağın bir ders olur kimseye hakaret edemezsin eğer değilsen de aptallığına yan.Abla daha 14 üm 14
Demet aplam ne demiş: Yarına kalsa da yanına kalmaz acı döner gelir karması varCevap veriyorum; olabilir de olmayabilir de.
(Umarım küfür yemem)
Umrumuzda değil en azından benim değil mecbur muyum ergen küfür edip kendini tatmin edecek diye bir ergeni çekmeyeAbla cevrede nasıl insanlar nasıl konusuyo bi bilsen 14 üm
Kızım sen Dracoola filmindeki Ersin' in canlandırdığı karakter misin? Nasıl yalnız büyüdün?Ailem Yok abla sorun bu yok keşke olsa yok ama hep yalnız başıma büyüdüm
Yok abla etmicem yok valla ders oldu yok daha da yapmam derslerime calısıcam olmuyo boyleEğer 14 yaşındaysan bu sana ömrün boyunca unutamayacağın bir ders olur kimseye hakaret edemezsin eğer değilsen de aptallığına yan.
Abla bana destek veren yok o anlamdaKızım sen Dracoola filmindeki Ersin' in canlandırdığı karakter misin? Nasıl yalnız büyüdün?
Olmasa bile kudra hak ediyor şuanlık ders olsun hayatının diğer dönemlerinde böyle bir şey düşünemesinGerçekten küçücüksen 14 yaşındaysan cezai sorumluluğun yoktur zaten bir şey olmaz. Ama bi tanışacaz seninle.
Haklısın abla özür dilerim çocuğum bi gireyim.dedim soru sordum da bu iş böyle basit değilmiş sözüm.söz abla yemin ederim ki yapmiycam küçükler ile büyüklerin görüşleri farklıymış ben hiç sevilmedim.abla eksik kalan şeyler yüzünden boyleyimUmrumuzda değil en azından benim değil mecbur muyum ergen küfür edip kendini tatmin edecek diye bir ergeni çekmeye
Bana ne abi
Valla istersen et banane.Y
Yok abla etmicem yok valla ders oldu yok daha da yapmam derslerime calısıcam olmuyo boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?