Yuva yikiliyo acil kalici cozumler hanimlar

Kendi yavrusunun anasına o... diyor, vay iki yüzlü pişkin! Bence eğilip bükülme suçlu gibi davranma sen ne kadar hatalıysan kocan da en az ve senden de fazla hatalı bunu bil. Sen el divan pençe durursan bunlar tepene çıkar anandır lafını burnundan getirirler. Olgun ve karakterli bir ilişkide iki tarafta birbirinden karşılıklı özür dilerdi ama burada..

off ya saçmalamış;kendi o...deyince sorun yok ama sen sinirle laf edince sorun var;bi kere sen sinirden söyemişsin bi suçun yok ...saçmalamasın böyle şeyler için yuva mı yıkılır ya,çocuk gibi bi de gidip anasına yetiştirmişşş

Bence once profilindeki sozu kaldir canim.Ya iki aylik bebek var ortada annesiyle ikisi nasil boyle davranabilir şok oldum.Bi insan karisina nasil der hadi agzindan kacti ayni sey annesine denilince nasil terkedip bosancam der.Nasil bi mahlukatmis o oyle.Boyle sütten kesilmemis erkekler evlenmesin ya

Karsilikli ozur ile cozulebilecek bir mevzu aslinda.
Ama esinin evi terkedip
Ustune bir de bosanicam demesi.
Tirmandirmasi..
Resmen zorla gel beni bosa diyor.

Bir kadın olarak o küfre hassasken keşke kayınvalidenize demeseydiniz, o açıdan biraz hatalısınız. Küfür edecektiyseniz eşinize etmeniz gerekirdi, çünkü eşiniz direkt olarak size etmiş. Cinsiyetçilik bir yana, eşine karşı o küfrü ağzına alan bir adam suçludur asıl... Barışır mısınız ayrılır mısınız sizin tercihiniz ama o küfrü kolay kolay kabullenmeyin, ben yerinizde olsam paramparça etmiştim o an evden atmıştım. Siz karşılık olarak o küfrü kayınvalidenize edince biraz karmaşık bir hal almış durum, ikiniz de masum değilsiniz ama tabii ki sizin özür dilemeniz gereken, ona karşı suçlu olduğunuz kişi kayınvalideniz, eşinizinki sizsiniz. Kayınvalidenizden özür dileyip, küfrü size getirmemeliydim derseniz, tamamen haklı konuma geçersiniz. Sonrasında eşiniz terbiyesizliği için kendini affettirmeli şu aşamada...

Allah size de biraz onur gurur versin

Bunu resni olarak yapan ya da gayriresmi yapan kadınlara bile denemezken.. Eşin reva görmüş sana yakıştırmış. Ha diyeceksin ki sinir anında. Amenna. Ağzımızdan çıkanı elbet kulağımız duymuyo. Hadi çıktı öfkeyle. Hadi barıştınız.. Bacım sen bu adamın yanındayken yatağındayken içine sindirip koynuna girebilcek misin?? Senden istediği kadar nefret etsin. Rabbim bağışlamış bi evlat nasip etmiş. Çıcuğunun annesine nasıl yakıştırdı bu kelimeyi?? Bu arada evet o anasıdır. Sen değil!!!

Sana orospu diyen adamla zaten evli kalma. Onun anası değerli de sen çopten mi ciktin.Birak ne hali varsa görsün.

eşin sana orospu diyo sıkıntı yok ne senin için ne eşin için
sen de onun annesine diyosun adam annesini değerli bulduğu için sen nasıl benim anneme öyle dersin diye resti çekiyo eve gelmiyo boşanmak istiyo
kime değer veriyo eşiniz görmüş oldunuz
Bu arada kaynana bişi yapmamışki
kalıcı çözüm BOŞAN

Hayat kadınlarına bile orospu denmiyor ya. Çok ağır kelime. Ben bi de anlamıyorum evlenir evlenmez neden hemen çocuk yapılır ki? Ya bir bakın bu adam evde nasıl? Ailesi nasıl? İki tarafı idare edebilir mi? Ciddi anlamda evliliğe uygun mu? Daha bunları bilmeden çocuk yapıyorsunuz sonra da böyle şeyleri çocuk için sindirmeye çalışıyorsunuz. Çocuk olmasa belki bu laf yüzünden vururdunuz tekmeyi.

eşin ve kaynana n blöf yapıyor eşin annesi ne sığınan biri ikisi ezer seni asla yalvarma döncekse döner dönmezse herşeyi ni al boşa yoksa köle olursun

Senin tavır alman gerekirken tam tersi olmuş. Eşin boşanmak için bir bahane buldu belkide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…