- 4 Temmuz 2012
- 1.678
- 3.895
- 133
- Konu Sahibi portakal elma
-
Arkadaşlar heryönüyle iyi giden 17 aylık bir evliliğim var ve iki aylık bebeğim . Ama eşimle ilk defa şiddetli bir şekilde tartıştık sebebi kaynanam .eşim bana orospu dedi ben de sinir anında anandır dedim o günden beri eve gelmiyor annesinde kalıyor ve boşanmak istiyor. Kaynanam ben istemiyorum demiş oğlum da isterse artık oğlum bilir demiş. Yani resmen yuvamı yıkıyor . lütfen gercekten bir tavsiyeniz varsa yazın.
Ya kotu kaynanala olsün allah erkeklere vicdan versin
Sana orospu diyen adamla zaten evli kalma. Onun anası değerli de sen çopten mi ciktin.Birak ne hali varsa görsün.Arkadaşlar heryönüyle iyi giden 17 aylık bir evliliğim var ve iki aylık bebeğim . Ama eşimle ilk defa şiddetli bir şekilde tartıştık sebebi kaynanam .eşim bana orospu dedi ben de sinir anında anandır dedim o günden beri eve gelmiyor annesinde kalıyor ve boşanmak istiyor. Kaynanam ben istemiyorum demiş oğlum da isterse artık oğlum bilir demiş. Yani resmen yuvamı yıkıyor . lütfen gercekten bir tavsiyeniz varsa yazın.
Arkadaşlar heryönüyle iyi giden 17 aylık bir evliliğim var ve iki aylık bebeğim . Ama eşimle ilk defa şiddetli bir şekilde tartıştık sebebi kaynanam .eşim bana orospu dedi ben de sinir anında anandır dedim o günden beri eve gelmiyor annesinde kalıyor ve boşanmak istiyor. Kaynanam ben istemiyorum demiş oğlum da isterse artık oğlum bilir demiş. Yani resmen yuvamı yıkıyor . lütfen gercekten bir tavsiyeniz varsa yazın.
Konu sahibi neden banlandı ki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?