- 21 Haziran 2016
- 98
- 31
- 18
- 33
- Konu Sahibi portakal elma
-
Kaç gündür gelmiyo eşin eve canım arayıp sormuyo mu hiç bebeğinizide ihtiyaç olur beZi maması fln ?Arkadaşlar heryönüyle iyi giden 17 aylık bir evliliğim var ve iki aylık bebeğim . Ama eşimle ilk defa şiddetli bir şekilde tartıştık sebebi kaynanam .eşim bana orospu dedi ben de sinir anında anandır dedim o günden beri eve gelmiyor annesinde kalıyor ve boşanmak istiyor. Kaynanam ben istemiyorum demiş oğlum da isterse artık oğlum bilir demiş. Yani resmen yuvamı yıkıyor . lütfen gercekten bir tavsiyeniz varsa yazın.
Ya kotu kaynanala olsün allah erkeklere vicdan versin
Bi insanin bu kadar küçük bebeğiyle bittirmeyi düşünmesi koşay bişey değil. Bazende Karşı taraftan ne duyarsan duy kendine kıza kıza bitmek bilmeyen bi sevgin varsa o kadarda hayret edici değil benceBence affetmeyen taraf sen olmalıydın. Sana bu kadar ağır konuşan bir adamla devam edebileceğini düşünmene hayret ettim.
her ne sebep olursa olsun "anandir" gibi bir uslup bir kadina yakismaz.
yazdigim metni algilamadiginiz asikar.
konu sahibi "bana kufur etti, nasil ozur dilettiririm" diye konu acsa, bu sekilde cozum onerirdim. konu sahibi "adam evden gitti, nasil dondurmeliyim" diye sordugu icin bu sekilde bir tavsiyede bulundum.
kaldi ki "anandir" diye bir uslup benim icin her durumda irite edici.
Ya çok tatlıSizi alan erkek yaşadı
cok tesekkur ederim ancak yorumu yazan arkadas ironi yapmis ve beni aslinda kadinin kurdu konumuna dusurmus :))Ya çok tatlısemurcan yaaa... her mesaj iyilik güzellik masumiyet akıyor. Çok uzun süredir dikkatimi çekiyor semurun bu tatlı naif yorumları. Oku sakinleş, arkana yaslan ve huzurla düşüncelere dal. Hakkaten eşin çok şanslı semur, inşallah her daim mutlu olursunuz
Ben çok ciddiydim aslında, sonradan farkettim ironi yapıldığınıcok tesekkur ederim ancak yorumu yazan arkadas ironi yapmis ve beni aslinda kadinin kurdu konumuna dusurmus :))
cok tesekkur ederim :)Ben çok ciddiydim aslında, sonradan farkettim ironi yapıldığınıSenin yorumlarına rastlamamışlar demekki. Çok güzel ve pozitif bir enerjin var, çok da yapıcısın her zaman.
Kadın düşmanı değilsin kesinlikle, yıkıcı değilsin, hiçbir zaman.
Ben çok seviyorum yazdıklarını okumayı, bana huzur veriyorsun kim ne derse desin
Adama bak ya! Orospu ne demek! Sensin orospu deseydin keşke. Bir de adamın lafına değil yuvanın yıkılmasına takılmışsın. Icinde erkeğin kadına küfür ettiği yere yuva denmez şekerim. Bosanıyorsa defolsun gitsin. Hem hakaret ediyor hem de üste çıkıyor. Ben olsam ben de anandır derdim. Sinirle soylemesi onu hakli göstermez. Sen de yuvana çocuguna takılacağına duyduğun lafa takıl bence. Bana o biri o lafı diyecek, sonunu düşünemiyorum yani. Alttan alma sakın çocugum var diye. Yarin agzina tükürur bu herif senin. Arama. Bosan hemen. Avukat tutmana da gerek yok madem o da istiyormus hemen bir protokol hazirlar bir dilekce yazarsin olur biter.Arkadaşlar heryönüyle iyi giden 17 aylık bir evliliğim var ve iki aylık bebeğim . Ama eşimle ilk defa şiddetli bir şekilde tartıştık sebebi kaynanam .eşim bana orospu dedi ben de sinir anında anandır dedim o günden beri eve gelmiyor annesinde kalıyor ve boşanmak istiyor. Kaynanam ben istemiyorum demiş oğlum da isterse artık oğlum bilir demiş. Yani resmen yuvamı yıkıyor . lütfen gercekten bir tavsiyeniz varsa yazın.
Söylenen sözler çirkin ama sizin lafınızı gidip annesine yetiştirmişse o evlilik zor Yürür . Insan kavgada belli olur . Ettiği küfrün özrü olurmu bilmem ama çaba sarfetmesi gereken o . Boşansın ana oğul yaşasınlar o zaman .Arkadaşlar heryönüyle iyi giden 17 aylık bir evliliğim var ve iki aylık bebeğim . Ama eşimle ilk defa şiddetli bir şekilde tartıştık sebebi kaynanam .eşim bana orospu dedi ben de sinir anında anandır dedim o günden beri eve gelmiyor annesinde kalıyor ve boşanmak istiyor. Kaynanam ben istemiyorum demiş oğlum da isterse artık oğlum bilir demiş. Yani resmen yuvamı yıkıyor . lütfen gercekten bir tavsiyeniz varsa yazın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?