- 4 Şubat 2015
- 759
- 272
- 103
- Konu Sahibi portakal elma
-
sana bu kelimeyi kullaniyo ve eve gelmeyen o mu?? hicbisey olmamis gibi davranmaya devam edersen hatanin buyugunu sen yapmis olursunArkadaşlar heryönüyle iyi giden 17 aylık bir evliliğim var ve iki aylık bebeğim . Ama eşimle ilk defa şiddetli bir şekilde tartıştık sebebi kaynanam .eşim bana orospu dedi ben de sinir anında anandır dedim o günden beri eve gelmiyor annesinde kalıyor ve boşanmak istiyor. Kaynanam ben istemiyorum demiş oğlum da isterse artık oğlum bilir demiş. Yani resmen yuvamı yıkıyor . lütfen gercekten bir tavsiyeniz varsa yazın.
Ya kotu kaynanala olsün allah erkeklere vicdan versin
Or... kelimesini or.... diye yazmadi diye galiba.
Sanki nokta koyunca anlaşılmiyor:)
enteresan olmuş. adam hem haksız hem haklı olmaya calışıyor. bence ayrılmak için bahane yapıyor gibi...Arkadaşlar heryönüyle iyi giden 17 aylık bir evliliğim var ve iki aylık bebeğim . Ama eşimle ilk defa şiddetli bir şekilde tartıştık sebebi kaynanam .eşim bana .... dedi ben de sinir anında anandır dedim o günden beri eve gelmiyor annesinde kalıyor ve boşanmak istiyor. Kaynanam ben istemiyorum demiş oğlum da isterse artık oğlum bilir demiş. Yani resmen yuvamı yıkıyor . lütfen gercekten bir tavsiyeniz varsa yazın.
Hatanın neresinden dönülse kardır, ne kadar çabuk dönülürse o kadar kardır. Eşine saygısı olmayanın kimseye olmaz. Kendinize saygınız olsun ve affetmeyen taraf siz olun.Arkadaşlar heryönüyle iyi giden 17 aylık bir evliliğim var ve iki aylık bebeğim . Ama eşimle ilk defa şiddetli bir şekilde tartıştık sebebi kaynanam .eşim bana .... dedi ben de sinir anında anandır dedim o günden beri eve gelmiyor annesinde kalıyor ve boşanmak istiyor. Kaynanam ben istemiyorum demiş oğlum da isterse artık oğlum bilir demiş. Yani resmen yuvamı yıkıyor . lütfen gercekten bir tavsiyeniz varsa yazın.
Insanlik hali olabilir seninde can havliyle agzindan cikmis olabilir ama esin cok abartmis..ozur dilerdiniz biterdi ama ah o annesi iste nasil griyolar bu weballere anlamiyrm karismasa olmuyor.esindede suc war ailesini karistrmasin mesela sana denseydi bu sen ailene konuyu anlatip isi bu raddelere wardirtirmiydin.iste katlanan taraf hep kadinlar oluyor bu hayatta yuku hep kadinlar yukleniyor.cocuk ikinizinzde cocugu esinde dsnsun onu ayrilmamayi anasinin agzina bakmasin ama iste bakiyor malesef sende ailene ac konuyu bakalim onlar ne dyecekArkadaşlar heryönüyle iyi giden 17 aylık bir evliliğim var ve iki aylık bebeğim . Ama eşimle ilk defa şiddetli bir şekilde tartıştık sebebi kaynanam .eşim bana .... dedi ben de sinir anında anandır dedim o günden beri eve gelmiyor annesinde kalıyor ve boşanmak istiyor. Kaynanam ben istemiyorum demiş oğlum da isterse artık oğlum bilir demiş. Yani resmen yuvamı yıkıyor . lütfen gercekten bir tavsiyeniz varsa yazın.
Insanlik hali olabilir seninde can havliyle agzindan cikmis olabilir ama esin cok abartmis..ozur dilerdiniz biterdi ama ah o annesi iste nasil griyolar bu weballere anlamiyrm karismasa olmuyor.esindede suc war ailesini karistrmasin mesela sana denseydi bu sen ailene konuyu anlatip isi bu raddelere wardirtirmiydin.iste katlanan taraf hep kadinlar oluyor bu hayatta yuku hep kadinlar yukleniyor.cocuk ikinizinzde cocugu esinde dsnsun onu ayrilmamayi anasinin agzina bakmasin ama iste bakiyor malesef sende ailene ac konuyu bakalim onlar ne dyecekArkadaşlar heryönüyle iyi giden 17 aylık bir evliliğim var ve iki aylık bebeğim . Ama eşimle ilk defa şiddetli bir şekilde tartıştık sebebi kaynanam .eşim bana .... dedi ben de sinir anında anandır dedim o günden beri eve gelmiyor annesinde kalıyor ve boşanmak istiyor. Kaynanam ben istemiyorum demiş oğlum da isterse artık oğlum bilir demiş. Yani resmen yuvamı yıkıyor . lütfen gercekten bir tavsiyeniz varsa yazın.
sana yakışıomus da anasına yakışmıomus mu o hakaretArkadaşlar heryönüyle iyi giden 17 aylık bir evliliğim var ve iki aylık bebeğim . Ama eşimle ilk defa şiddetli bir şekilde tartıştık sebebi kaynanam .eşim bana .... dedi ben de sinir anında anandır dedim o günden beri eve gelmiyor annesinde kalıyor ve boşanmak istiyor. Kaynanam ben istemiyorum demiş oğlum da isterse artık oğlum bilir demiş. Yani resmen yuvamı yıkıyor . lütfen gercekten bir tavsiyeniz varsa yazın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?