Yuva yikiliyo acil kalici cozumler hanimlar

hayat bir nefesse o nefes benim kocammmmmm....

kocandan bi halt olmaz, nefesin falan da değil ayrıca,

nefessiz bırakıverirler ansızın..

Cidden yahu bir de genelde hep öküzden hallice, saygıdan bihaber tiplere "ömrüm, nefesim, damarım" diye kul köle olanlar denk geliyor nedense. Aklıma bir atasözü geliyor ama yazarsam banlanırım. Henüz evlenmedim çoluğum çocuğum da yok ama çocuğum dışında başka birine ömrüm, nefesim diyebileceğimi hiç sanmıyorum.

Ann
Yuvayi kaynanan degil kocan yikmis gibi gorunuyor. Sonucta sana o küfrü eden kocan kaynanan degil. Ve annesinde kalan kocan degilde o laftan sonra sen olmaliydin. Hala eve gelmesini bekliyorsun

Where is the yuva???
Hayat arkadaşına ,çocuğunun annesinin namusuna laf atan birinin lafına karşılık az bile demişsin.
Anandır dedikten sonra sen de O.Çocuğusun diye de ekleseydin tam olurdu.
Master yapmış ve çocuktan önce çalışan birisiniz sanırım. Eğitimli ve ekonomik bağısımsızlığı olan bir kadına yakışanı yapın
.

Saygının bu kadar ayaklar altına alındığı evliliklere de yuva mı deniliyormuş yahu... ne kadar iğrenç kavgalar.

Ayrıca koca kişisi adamsa, ister anası ister danası olsun, 3. kişiler asla bu derece etki edemez. Kocanda iş yok, yuva dediğin şeyinde de iş yok. Bu kadar iğrenç kavgaların yaşandığı çiftler zaten ayrılmalı. Kocan boşanmayı düşünerek doğru düşünmüş en azından.

İnsan gözü dönünce ne hakaretler ediyor. Neyse ama karşınızda yaptığından pişman olan bir adam yok. Göz dönmüş dönmüş ama geri yerine oturmamış. Annesinin evinde kalmaya devam etsin. Siz haklı olarak çocuğunuzun ve ailenizin geleceği için barışma ümidi içindesiniz.

Adam anasının evinde çocuğunu da mı özlemez merak etmez.

Bence haber yollayın. Dışarıda bir yerde buluşup görüşün ne yapmak istiyormuş konuşun. Çocuğu da yanınızda götürün. Bakalım nasıl davranacak.

Annesi istemiyorum demiş sizin için. Size bunu kim soyledi. Ayrica nedir konu merak ettim. Bu orospu muhabbetini mi duymuş. Ya da başka bir şey mi var.

Yuvanı yıkan kocan. O bebek senın kadar kocanın da.
Çocuğunun annesıne nasıl orospu der ya ?
Aferim iyi demişsin anandır diye?
Zoruna mı gitmiş beyfendinin.
Bundan adam olmaz bacım.

Arkadaşlar a katılıyorum.sorun senin kocan olacak yada kocan olamayan adamda.insan karısına nasıl bunu der.bide üste çıkıp küsüp gitmiş.gidebildigi yere kadar yolu var.asla arayıp sorma.peşine düşme.hatalı olan o.sen değilsin.bu yaptıklarını ona odet.ne kadar sürerse sürsün.bırak kalsın anasının yanında.şimdi onun peşine düşersen o haksizken haklı olur.ailene haber ver.gelip sana destek olsunlar.onada haddini haddini bildiren birileri lazım.adam sizi tanımış çok yüz bulmus hatta tepenize çıkmış zıplıyor indiremezsiniz alttan alırsanız.onsuzda olabileceginizi görmesi kaybetme duygusunu yaşaması lazım.aramayın.ararsada açmayın.

Bence büyük suç eşinizde siz onun çocuğunun annesisiniz size böyle bir şeyi ne olursa olsun dememeli.
Kayınvalideniz de orta yolu bulabilir ben karışmam demek yerine ama oğlunun yanında kalması işine gelmiş galiba.

Hiç kimse vaz geçilmez değil. Biraz gururlu ol lütfen. Gelip köpek gibi pişman olsun ikisi de özür dilesin yoksa da tabiri caizse donlarına kadar al. Çocuğunu tek başına da yetiştirirsin merak etme ondan ne baba olur ne de koca

Bugün olmasa yarın yikilabilecek bir yuvaniz varmış zaten.. kendiniz yazmışsiniz zaten çok annecidir diye..bırakın ne hali varsa görsünler..O adam bile demek istemiyorum ondan koca olmaz..eşine o lafı layık görüyorsa zaten is bitmiştir.. bebeginizle güzel bir hayat kurabilirsiniz hayat çok güzel ve kisa..

Adam senı eşi hanımı olarak hıc gormemıs ...
Bence affetmeyen taraf sen olmalısın

sana denince bişey yok, annesine denince evi mi terkediyor???? bıraksana bacım başlarım böyle yuvaya.. kocan bi empati yapmaktan bile aciz. ben bu olandan sonra yuvamı kurtarcam diye kılımı kıpırdatmam. ha sen ne yapmak istiyorsan yap, kurtar yuvanı daha çooook duyarsın o lafları

Ohh herife bak sen sana her hakareti etsin anasına söz söyletmesin affetmeyen taraf sen ol canım bana öle laf diyeni ben istemiyorum de olsun bitsin kararlı ol biraz bu nedir yahu

Annesine dedirtmiyor ama sana maşallah sana bişey diyin o evlilikten bişey olmaz artık kocan anasını dinliyor

hızır acil servisi super kk nın bile mudahale etmesi zor olay.. Evliliğin resmen komaya girmiş sanmıyorum düzelir dil yarası unutulmaz ne sen kocanın lafını unutursun ne kaynanan.. Karı koca aranızda halletcektiniz nnasıl olcaksa insan karısına nasıl böyle bir laf eder sinirli anında bile kabul etmem sahsen.**

Size hakaret eden bir adamla tekrar aynı yatağa girip aynı yastığa baş koyabilecek misiniz? Önce bunun cevabını bulmanız ve cevap verirken samimi olmanız lazım.
Kaynananıza hiç kızmayın. Sorun tamamen eşinizde. Karısı olmanızı bir kenara atıyorum bir kadına karşı o lafı söyleyebilmesi bile cidden sıkıntı verici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…