- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.866
- 598
- 33
- Konu Sahibi portakal elma
-
hayat bir nefesse o nefes benim kocammmmmm....
kocandan bi halt olmaz, nefesin falan da değil ayrıca,
nefessiz bırakıverirler ansızın..
Yuvayi kaynanan degil kocan yikmis gibi gorunuyor. Sonucta sana o küfrü eden kocan kaynanan degil. Ve annesinde kalan kocan degilde o laftan sonra sen olmaliydin. Hala eve gelmesini bekliyorsunArkadaşlar heryönüyle iyi giden 17 aylık bir evliliğim var ve iki aylık bebeğim . Ama eşimle ilk defa şiddetli bir şekilde tartıştık sebebi kaynanam .eşim bana orospu dedi ben de sinir anında anandır dedim o günden beri eve gelmiyor annesinde kalıyor ve boşanmak istiyor. Kaynanam ben istemiyorum demiş oğlum da isterse artık oğlum bilir demiş. Yani resmen yuvamı yıkıyor . lütfen gercekten bir tavsiyeniz varsa yazın.
Ya kotu kaynanala olsün allah erkeklere vicdan versin
Annesine dedirtmiyor ama sana maşallah sana bişey diyin o evlilikten bişey olmaz artık kocan anasını dinliyorArkadaşlar heryönüyle iyi giden 17 aylık bir evliliğim var ve iki aylık bebeğim . Ama eşimle ilk defa şiddetli bir şekilde tartıştık sebebi kaynanam .eşim bana orospu dedi ben de sinir anında anandır dedim o günden beri eve gelmiyor annesinde kalıyor ve boşanmak istiyor. Kaynanam ben istemiyorum demiş oğlum da isterse artık oğlum bilir demiş. Yani resmen yuvamı yıkıyor . lütfen gercekten bir tavsiyeniz varsa yazın.
Ya kotu kaynanala olsün allah erkeklere vicdan versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?