- 22 Ağustos 2014
- 258
- 149
- 53
- 47
- Konu Sahibi gelgitkralicesi
-
elimden gelen herşeyi yapardım kazananda ben olurdum kesin ve net :)Arkadaşlar, bir konuda desteğinizi yada önerilerinizi bekliyorum.
Aılenıze bır sekılde yakın bir kadın var diyelim. Evlılıgınde mutsuz ve arayışları olan bır kadın. Kocanıza da bolca ıyılık yapmıs zamanında. Ama sorun şu, kocanıza gönlü kaymış. Kadın olarak anlamamanız imkansız. Ama erkekler bazen kör oluyor yada gormek istemiyorlar. Kadın sıze karsı sureklı kocanızla cok yakın olduğundan bahsediyor,bılerek kıskandırıyor ama bunu o kadar akıllıca yapiyor kı elınızde suclayacak bı malzeme de yok. Bu kadının esas amacını ortaya nasıl cıkarırsınız yada gerçek yüzünü kocanıza nasıl gosterırsınız? Yorumlarınızı bekliyorum
normalde bende oyle derim evet ama tamamen zit oldugunuz bi konuda esin seni anlamak istemiyor gozlerini tamamen kapatiyorsa napicaksin? kavgami edersin? ettim. bana vurdu. acisini daha sert sekilde aldimmi? aldim. kadina li sicrarsin? sicradim. agzima geleni soyledim. sana hayati zindan ederim dedim korkudan cevap yazamadi. baktin olmuyor bosanmaya mi kalkarsin? bosanmaya da kalktim. AMA BEYINSIZSE KOCAN BUNLARIN HICBIRI ISE YARAMIYOR; VAY EFENDIM COCUKLARIN NE GUNAHI VARMIS O COK SEVIYORMUS ONLARIKocaninda anlamak isine gelmiyo desene..Ne yanlis anlamasi be buna firsat veren adamida naparim bilmem
bunu biraz acalim arkadasim. mesela ???Kadını takip etmek ve her şeyini ortaya döküp kocanıza ispatlamak
elinden gelen ne olurdu mesela?elimden gelen herşeyi yapardım kazananda ben olurdum kesin ve net :)
ses kaydi kolay. en azindan kadinin kocamdan hoslandigini birileri konusurken ceksemde olur. ya sonra? yada daha baska?ses kaydına alırdım söylediklerini birazda teşvik ederdim abartılı konuşşsun diye. kamera ya çekerdim hal ve hareketlerini. çeşitli planlar yapmaya çalışırdım kendimce ama yılmzdım yani bunu biliyorum
Bosver bence. Eyer esinden supheleniuorsan ciddi ciddi dedektif tut bence. En temizi o olur.tavrimi zaten koymustum bi konu hakkinda surekli yorum yapmak o konuyu basitlestirir diye bidaha acmadim kapandigini dusunup. soyle birseyde var. tmm ben suphe ustune de olsa bosandim diyelim. eger aralarinda gercekten birsey varsa ben bu durumda en basindan beri aptal yerine konmus oluyorum. bunu da ikisininde yanina birakmak istemiyorum
o kadar kolay olaydi ben simdiye ikisinide bicaklamistim. kadin yuzsuz kocam ahmak. yada iliskileri var. ortaya cikarmadan rahat edemicem. varsada yoksa da bi sekilde ogrenmem gerekcanım bır daha eşimle ilgili bir şeyler anlatırsa aaa evet eşim bana anlatmıştı derim ve eklerim aslında eşim artık sizinle muhabbet etmek istemiyor ve kıramadığı için konuşuyor derim ve eşime de çıkışır ilişkilerini keserim onu kapanır
o modda degilim zaten ama eger kandiriliyorsam esim ve kadin tarafindan, bununda bedelini odetmek istiyorum haliyleAnlaşıldığı kadarıyla kocanızın kadına cinsel vb. bir ilgisi yok, pek umursamıyor gibi onu. Diğer kadın da kendi halinde çakallık peşinde. Bu nedenle o öyle mi yaptı bu böyle mi dedi, kayda mı alsam, dünyayı zehir mi etsem diye düşüneceğinize kendi üzerinize düşün derim. Kendinize bakın, alımlı olun, kendinize farklı ilgi alanları bulun, bunlarla uğraşın. Hayır kadınlar kendilerinden geçiyor, saç süpürge moduna geçiyor, teyzeye dönüyor, sürekli bir dırdır vırvır, sonra da kocam neden böyle oldu. Böyle olmayın, öptüm.
o modda degilim zaten ama eger kandiriliyorsam esim ve kadin tarafindan, bununda bedelini odetmek istiyorum haliyle
aynen oyle yalniz o bikac gunun sonunda yapisirim sana derimki ver hadi bi dal. aklima birsey gelmiyor cunku.Oooo intikam, alırım bir dal : ) Kendinize bir kaç günlük bir mola verin, kafanızı boşaltın. Şu an mantıktan çok duygularınızla hareket ediyorsunuz gibi görünüyor.
senin sucun yokki senin afedersin kocan oküz hay allahm yanormalde bende oyle derim evet ama tamamen zit oldugunuz bi konuda esin seni anlamak istemiyor gozlerini tamamen kapatiyorsa napicaksin? kavgami edersin? ettim. bana vurdu. acisini daha sert sekilde aldimmi? aldim. kadina li sicrarsin? sicradim. agzima geleni soyledim. sana hayati zindan ederim dedim korkudan cevap yazamadi. baktin olmuyor bosanmaya mi kalkarsin? bosanmaya da kalktim. AMA BEYINSIZSE KOCAN BUNLARIN HICBIRI ISE YARAMIYOR; VAY EFENDIM COCUKLARIN NE GUNAHI VARMIS O COK SEVIYORMUS ONLARI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?