- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi gelgitkralicesi
-
Ya o kim ki sizi kocanızla kıskandırmaya calısıyor... Sinir oldum
Aslında esım de kızdı. Ama bnm yanımda ters bısıy söylese bende ondan cesaret alıp terslemıyım dıye sesinı çıkarmadı benceYapısı gereği böyle sanırım eşiniz
Yani kesinlikle sert bi dille uyarilmaydi eşiniz tarafından malum şahıs
Şaka gibi resmen
Bi ard niyet olduğunu nasıl anlamaz böyle bi sorudan
Akıl var mantık var demi
Siz dururken onu araması eşinize çok kızdım şahsen
Aslında esım de kızdı. Ama bnm yanımda ters bısıy söylese bende ondan cesaret alıp terslemıyımYapısı gereği böyle sanırım eşiniz
Yani kesinlikle sert bi dille uyarilmaydi eşiniz tarafından malum şahıs
Şaka gibi resmen
Bi ard niyet olduğunu nasıl anlamaz böyle bi sorudan
Akıl var mantık var demi
Siz dururken onu araması eşinize çok kızdım şahsen
amin allah kimsenin basina vermesinyapacagım şey basit : o..spu oldugunu yedı cihana yayardım..(kesin eminsem tabi)
kocam olacan hergele eğer ben ıstemedıgım halde gorusurse onu da boşanmıyorum ama senı surundurucem dıkye de tehdıt ederdım...
kesın yapardım..(Ayyy Allah korusun yaa)
Arkadaşlar, bir konuda desteğinizi yada önerilerinizi bekliyorum.
Aılenıze bır sekılde yakın bir kadın var diyelim. Evlılıgınde mutsuz ve arayışları olan bır kadın. Kocanıza da bolca ıyılık yapmıs zamanında. Ama sorun şu, kocanıza gönlü kaymış. Kadın olarak anlamamanız imkansız. Ama erkekler bazen kör oluyor yada gormek istemiyorlar. Kadın sıze karsı sureklı kocanızla cok yakın olduğundan bahsediyor,bılerek kıskandırıyor ama bunu o kadar akıllıca yapiyor kı elınızde suclayacak bı malzeme de yok. Bu kadının esas amacını ortaya nasıl cıkarırsınız yada gerçek yüzünü kocanıza nasıl gosterırsınız? Yorumlarınızı bekliyorum
Erkekte anlar niye anlamasın.İyilik yaptı diye samimiyet kurmalarının bir anlamı yok.Kocamla çok yakın olması demek ne demek ya.Arkadaşlar, bir konuda desteğinizi yada önerilerinizi bekliyorum.
Aılenıze bır sekılde yakın bir kadın var diyelim. Evlılıgınde mutsuz ve arayışları olan bır kadın. Kocanıza da bolca ıyılık yapmıs zamanında. Ama sorun şu, kocanıza gönlü kaymış. Kadın olarak anlamamanız imkansız. Ama erkekler bazen kör oluyor yada gormek istemiyorlar. Kadın sıze karsı sureklı kocanızla cok yakın olduğundan bahsediyor,bılerek kıskandırıyor ama bunu o kadar akıllıca yapiyor kı elınızde suclayacak bı malzeme de yok. Bu kadının esas amacını ortaya nasıl cıkarırsınız yada gerçek yüzünü kocanıza nasıl gosterırsınız? Yorumlarınızı bekliyorum
Aslında esım de kızdı. Ama bnm yanımda ters bısıy söylese bende ondan cesaret alıp terslemıyım
tavrimi zaten koymustum bi konu hakkinda surekli yorum yapmak o konuyu basitlestirir diye bidaha acmadim kapandigini dusunup. soyle birseyde var. tmm ben suphe ustune de olsa bosandim diyelim. eger aralarinda gercekten birsey varsa ben bu durumda en basindan beri aptal yerine konmus oluyorum. bunu da ikisininde yanina birakmak istemiyorumKadınlar hisseder derler ya inanıyorum cidden.al karsina kocani ciddi ciddi konus tavrini koy ama onu suclamadan.bilmiyorum bu da essegin aklina karpuz kabugu sokmak mi olur.s tecrubeliler konussun bence
bi kez cok sert bi sekilde uyardim ayni ortamda denk gelsek esimden uzaktan geciyor. benim gordugum bu tabi. eger arkadaslarin dedigi gibi ortada bi danisikli dovus varsa bunu ortaya cikarmam gerekkocan seni seviyorsa gönlü kaymaz..kadına niyetini belli etmişsin..açıkça söyle yüzüne lütfen evimin huzurunu bozma diye...
iste ben bu durumu esime anlattigimda sacmalama olurmu oyle sey tepkisi aliyorumKonu sahibesi arkadasim yapman gereken teksey o kadinla uzaktan ya da yakindan muhatap olmamaniz....
Dayimin oglu,esi ve biz devamli gorusurduk. Dayimin gelininin bazi hareketleri beni kuskulandirmisti. Sonrasin da esimi kotuleyen ama kendi esini de bi o kadar oven olmustu. Sonrasinda oglumu alip esimin omuzuna koymasi,utu yaparken esimin kiyafetlerindeki kokunun ne hos oldugundan bahsetmesi,surekli esimin yaninda oturmak istemesi gibi gibi..... baktim olacak gibi degil durumu esime actim ve iliskimizi kestik. Benc sen d tamaman iliskinizi kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?