- 4 Aralık 2014
- 313
- 125
- 48
- Konu Sahibi gelgitkralicesi
-
Burda yeniyim bir de telefondan giriyorum idare edin :)oncelıkle konuyu yanlıs yere acmıssın:)
ve gercekten durumun zor ınsanlar neden boyle seyler yaparlar anlamam, Allah uzak etsın
oyle bır sey olsa kadının bır hareketını kanıt olarak kullanamadıktan sonra kocamla da konuşamazdım sanırım
Ne yapacagımızı bilemiyoruz diyelimstrateji denemesi mi yapıyorsunuz
Kocam anlamıştır zaten ayrıca kocan adam ise zaten yuva yıkılmaz etraftaki kadınları düzeltmeyiz kocalarımız adam olacakArkadaşlar, bir konuda desteğinizi yada önerilerinizi bekliyorum.
Aılenıze bır sekılde yakın bir kadın var diyelim. Evlılıgınde mutsuz ve arayışları olan bır kadın. Kocanıza da bolca ıyılık yapmıs zamanında. Ama sorun şu, kocanıza gönlü kaymış. Kadın olarak anlamamanız imkansız. Ama erkekler bazen kör oluyor yada gormek istemiyorlar. Kadın sıze karsı sureklı kocanızla cok yakın olduğundan bahsediyor,bılerek kıskandırıyor ama bunu o kadar akıllıca yapiyor kı elınızde suclayacak bı malzeme de yok. Bu kadının esas amacını ortaya nasıl cıkarırsınız yada gerçek yüzünü kocanıza nasıl gosterırsınız? Yorumlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar, bir konuda desteğinizi yada önerilerinizi bekliyorum.
Aılenıze bır sekılde yakın bir kadın var diyelim. Evlılıgınde mutsuz ve arayışları olan bır kadın. Kocanıza da bolca ıyılık yapmıs zamanında. Ama sorun şu, kocanıza gönlü kaymış. Kadın olarak anlamamanız imkansız. Ama erkekler bazen kör oluyor yada gormek istemiyorlar. Kadın sıze karsı sureklı kocanızla cok yakın olduğundan bahsediyor,bılerek kıskandırıyor ama bunu o kadar akıllıca yapiyor kı elınızde suclayacak bı malzeme de yok. Bu kadının esas amacını ortaya nasıl cıkarırsınız yada gerçek yüzünü kocanıza nasıl gosterırsınız? Yorumlarınızı bekliyorum
Bir iki örnek verir misin kadının yaptıklarından?Arkadaşlar, bir konuda desteğinizi yada önerilerinizi bekliyorum.
Eşinize kadının bu konuşmalarından bahsedin ve rahatsızlığınızı dile getirin . Açık ve net olun ...Arkadaşlar, bir konuda desteğinizi yada önerilerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?