- 17 Haziran 2019
- 1.135
- 5.504
- 158
- Konu Sahibi Aysegul006
-
Eee isimlerini tek tek okuyunca gururu okşanıp ne istersek yapıyor muymuş Allah?
Biraz mantık. Bunun adı inanç değil, saçmalık!
Kardeşim bak şimdi sen bana örnegin fatiha da oku desen okumam çünkü ne anlama geldiğini yani Türkçe mealini bilmiyorum . Ama allah senin için ne hayırlıysa onu versin demek aslında en güzel dua . Boşverin böyle Arapça bilmediğiniz şeyleri ...
O kadar komik ki islam dini hakkında neyi ne kadar biliyorsunuz da inanan insana boşver diyebiliyorsunuzKardeşim bak şimdi sen bana örnegin fatiha da oku desen okumam çünkü ne anlama geldiğini yani Türkçe mealini bilmiyorum . Ama allah senin için ne hayırlıysa onu versin demek aslında en güzel dua . Boşverin böyle Arapça bilmediğiniz şeyleri ...
Dine saymak ne demek ?Neyi bosverip vermeyeceğimizi siz belirleyemezsiniz.
Din konusu açmak yasak ama dine saymak yasak değil mi ? Lütfen rica ediyorum saygı.
Siz mamasını bilmiyorsunuz ama bilenler , bununla amel edenler var. Bilmeden okuyanın da kendi tercihi.
Hadsizlik yapma !Eee isimlerini tek tek okuyunca gururu okşanıp ne istersek yapıyor muymuş Allah?
Bilmiyorum , biliyorum diye bir imada bulunmadım zaten ... ben Allahı biliyorum ve inanıyorum . İslam yada müslümanlık hakkında hiç birsey bilmiyorum. Ayrıca dininden baz geç demiyorum , deseydim geçecekmiydi acabaO kadar komik ki islam dini hakkında neyi ne kadar biliyorsunuz da inanan insana boşver diyebiliyorsunuz
Ismi Azam, oradaki ı harfi ek gibiİşin açıkçası İsmi Azamı nedir bilmiyorum. Allah hakkınızda hayırlısını versin demek daha uygun olur bence ...
Benimle böyle emir kipinde, ünlemli vs konuşamazsınız. Siz de haddinizi aşmayın, polemik çıkarmaya çalışmayın.Hadsizlik yapma !
2013’ten beri üyesiniz. Moderatör etiketlemeyi biliyorsunuz ama forumu kullanmayı bilmiyorsunuz. Peki...
Bana diyemezsiniz de bu kafa da bir insanın diyebilecekleri sözler arasında kanımcaBilmiyorum , biliyorum diye bir imada bulunmadım zaten ... ben Allahı biliyorum ve inanıyorum . İslam yada müslümanlık hakkında hiç birsey bilmiyorum. Ayrıca dininden baz geç demiyorum , deseydim geçecekmiydi acaba. Anlamlarını bilmediğim Arapça dualarla işim olmaz benim . Siz istediğiniz gibi devam edin , sizinle yada başkasıyla polemiğe girmem bu konuda . Bu herkesin tercihi...
İnançsız olabilirsiniz ancak bu kadar saygısız olamazsınız.Eee isimlerini tek tek okuyunca gururu okşanıp ne istersek yapıyor muymuş Allah?
Ya ben inanmayan bir insana ayetle cevap vermeyi çok tuhaf buluyorum. Karşımızdakinin daha çok dalga geçmesine daha çok saygısızlık yapmasına sebep oluyoruz fark etmeden.İnançsız olabilirsiniz ancak bu kadar saygısız olamazsınız.
Rahmetim ise her şeyi (bütün mahlukatı) kuşatmıştır (kaplamıştır).(A'râf Sûresi) Allahu Teala (c.c.) sonsuz rahmetiyle size hidayet versin.
Konu niye kapanmiyor anlamadim. Halkimiz kaostan besleniyor
Moderatörlerimizde insanKonu niye kapanmiyor anlamadim. Halkimiz kaostan besleniyor
Kalpleri yumuşatan Allah'tır (c.c.). Neden tuhaf buldunuz ?Allah'ın rahmetinin sonsuz olduğunu ayetle yazmak istedim.Ya ben inanmayan bir insana ayetle cevap vermeyi çok tuhaf buluyorum. Karşımızdakinin daha çok dalga geçmesine daha çok saygısızlık yapmasına sebep oluyoruz fark etmeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?