Yuvam yıkılmak üzere...

Şunu başka biri yazmış gibi okuyun, okuduğunuz insana içiniz acır, ciddiyim.
Ne bekliyorsunuz daha, ne yapması lazım
size ??

Cocugunu bile dusunmeyen adama esim diyorsun. olse adamin umrunda olmayacak. Ailesine gelene kadar bin kez ayrilman gerekirdi. Mazosistsin galiba aman yikilmasin yuvan aci cekmeye devam

Amaç ne peki,bu ilişkiyi nereye taşımayı düşünüyorsunuz?çekiyorsunuz da ne oluyor, koca bir hiç.saygı görmüyorsunuz ne eşinizden ne ailesinden.sizi geçtim de çocuğunuz bile yeterince sahiplenilip sevilmiyor.üvey mi ,dışardan mı getirdiğiniz bu bebeği belli değil. üstelik çalışan,kendi ayakları üstünde duran bir kadınsınız.niye sineye çekiyorsunuz bu muameleyi?

bebeğiniz büyüyüp babasının bu davranışlarını kopyalayıp size sergilemesini beklemeyin.bir terapi alın mümkünse,farkındalığınız oluşsun kendinize ve ilişkilere dair. O bilince ulaşınca da doğru olan şeyi yapmak için harekete geçeceksiniz zaten

Iyi insanlar ama agzimdan kotu laf cikacak diye ogluna soyleniyor soyledikleriniz icin.
Eşim epilepsi hastası kullandığı ilaçlar yüzünden çok sinirli . Hatta doktoru dedi ki ben bu ilaçların dozunu artırırsam vurar kırar geçirirsin etrafı. Eşimin rahatsızlığını bile bile evlendim ama epilepsinşn çok çeşidi varmış benim eşim de çok sinir yapıyor böyle olduğunu bilmiyordum

Yuva derken insanın aklına sıcacık bit ortam geliyor, kendini güvende ve sevilmiş hissettigin. Ortada öyle birşey yok ki. Adam yarın kazada ölüp gitse arkasından kimse ağlamaz cinsten. Siz ne diye böyle bir evliliğe çocuk getiriyorsunuz ayrı mesele, ama kendinize böyle bir hayatı neden reva görüyorsunuz daha da vahim

Cocugunu bile dusunmeyen adama esim diyorsun. olse adamin umrunda olmayacak. Ailesine gelene kadar bin kez ayrilman gerekirdi. Mazosistsin galiba aman yikilmasin yuvan aci cekmeye devam
Kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum sadece korkuyorum yeni bi hayat kurabilecek miyim ailem çok arkamda değil .

Yuvam yıkılmak üzere mi? Valla önemsiz birşeydir hallolur belki diye okudum konuyu ama ortada yuva falan yok ki.adamin size yapmadığı kalmamış sizi ve evladını istemiyor niye çekiyorsunuz bu adamı.evet kolay değildir boşanıp çocukla tek başına hayat kurmak ama böyle de yasanmaz ki.cocugunuz böyle sevgisiz, saygısız bir ortamda büyümemeli madem o adam bunu düşünemeyecek kadar odun bari siz yavrunuzu düşünün de boşanın.yazik çocuğa.
Zaten bebeğim prematüre doğdu eşimi suçladım bu konuda çünkü stres yüzünden erken doğum yaptım. Hastanede kaldığım sürede bile annesine dediği bugüne kadar o mu var dı sen vardın dedi. Doktorların ölün riski var dediği eşi için. Zaten bebeğim yaşayacak mı yaşamayacak mj korkusu ile. Eşim beni ezmeye çalışıyor . Ben buna tahammül etmeyip ses çıkardığım için kötü oluyorum

Eşinizin ailesi gerçekten iyi insanlar olsa sizce de eşinezi uyarıp böyle yapma etme diye uyarmazlarmı?
Sizi sevmiyor. Seven insan böyle yapmaz. Mesleğiniz de varmış çekmek zorunda değilsiniz.
İşte ailesine dedim çok sinirli biri oğlunuz dedim bunun farkında Msınız dedim sen ona destek ol dediler ben de o bana oldu mu ki dedi. Ben olayım iki de bu çocuğu istemiyorum diyen birine çok. Bile katlandım dedim

Dayanacak birşey kalmamış ortada, hiç yoktu zaten belki de.

Kendinizi bu kadar değersizlestirmeyin, ne diye ayağına gidiyorsunuz?

Eşiniz doğru demiş sizden bir aile olmaz bundan sonra.

Memursunuz, aileniz başta istemese de siz kararlı durdukça destek olacaktır size. Bu adamı çekmeyin daha fazla. Çocuğunuzu böyle bir ortamda büyütmeyin.

Zaten bebeğim prematüre doğdu eşimi suçladım bu konuda çünkü stres yüzünden erken doğum yaptım. Hastanede kaldığım sürede bile annesine dediği bugüne kadar o mu var dı sen vardın dedi. Doktorların ölün riski var dediği eşi için. Zaten bebeğim yaşayacak mı yaşamayacak mj korkusu ile. Eşim beni ezmeye çalışıyor . Ben buna tahammül etmeyip ses çıkardığım için kötü oluyorum

Aileniz ayrılırsanız yanınizda mi ? Mesleğiniz de varmış. Lütfen kendinize bebeginize eziyeti yapmayın. Bu şekilde kadınlar ölüyor. Düzelir diye bekliyorlar ama asla düzelmez :(

Back
X