Yuvam yıkılmak üzere...

Sen bir yuvan mi var zannediyorsun, inan ki adama acıdım resmen seni sevmiyor istemiyor yapışmışsın adama, kendini ztn bitiriyorsun o ayrı konu

Yerinizde olmak isteyen o kadar çok kadın var ki haberiniz yok... memursunuz 3000 üstü maaşınız var ve hala bu adamla evlisiniz... hiçmi kendinize kıymet vermiyorsunuz? Kp kim oluyor da size ağzından kötü birşey çıkacak mış... yapmayın allah aşkına,kendinize gelin

Beni bilenler bilir.eşimle ilgili sorunlar hat Safada. Hamilelik boyunca çok eziyet etti. Erken doğum yaptım ölümden döndüm bi ay hastanede kaldım. Eşim psikolojik olarak çok yıprattı. Kendim çalışıyorum . Eşim çalışmamı hiç yerine saydı. Hep benim sözüm geçsin istedi. Maaş kartımı istedi. Sen bi adım geri de olacaksın eski kafalıyım dedi. Kapı kırdı hamile ilken . Arabayı hızla sürmeler . Arabadan in dedi. Bunları hamile iken yaşadım özel hastanede doğurmak istiyorum dedim diye burnumdan getirdi. Yani evlilikte hiç söz hakkım olmadı. Hep geri de kalmamı istedi eşim. Zaten iki lafından biri ben bu çocuğu istemiyorumdu. Kendin yaptın dedi bana. Şimdi ailesi geldi evimize kalmaya dün de misafirlerimiz gelecekti bunlar da babası ile maç izleyemeye başlamış . Ben de misafirin yanında mı izleyeceksiniz dedim. Ayıp olur dedim. Sen nasıl benim babama bunu dersin dedi. Babası eşime ağzımdan kötü bi cümle çıkacak demiş. Biz geldik diye mi böyle yapıyor demiş. Eşim ailesinin yanında sürekli bana ahkam kesiyor azarlıyor ben de kendimi ezdirmiyorum . Sana kim veriyor bu akılları böyle devam et dedi bana .boşanınca onlar olmayacak yanında dedi. Bugüne kadar boşanma lafını hiç kullanmadım. Ama eşim iki lafında biri buydu. Şimdi aynı evin için de beni yok sayıyor annesine sarılmalar falan. Ailesinin yanında .bizden bi durum olmaz diyor. Kaç kere ayağına gittim. Beni kovuyor tiksiniyor gibi. Yani eşime karşı öfkeliyim hamilelikte yaşattığı günler yüzünde insanlar yanında bana bir şey demesine tahammülüm kalmamış. Evet evlilik için acele ettim . Cezamı çekiyorum . Eşimin ailesi iyi insanlar onların hatrı için hep devam dedim dayan dayanabildiğin kadar .
Yuvaniz yok ki. Siginti gibi yaşıyorsunuz. Ayaklarınızın üstünde durma imkanınız varken bu halde devam etmenize çok kızıyorum

Eşim epilepsi hastası kullandığı ilaçlar yüzünden çok sinirli . Hatta doktoru dedi ki ben bu ilaçların dozunu artırırsam vurar kırar geçirirsin etrafı. Eşimin rahatsızlığını bile bile evlendim ama epilepsinşn çok çeşidi varmış benim eşim de çok sinir yapıyor böyle olduğunu bilmiyordum

Ne alaka ya, ilaç sinir yapiyorsa, sakinlestirici ilaç yanina verilir. Böyle bir bahane olamaz. Böyle bir doktorda olamaz. "Sana ilaç verecem abi, istedigin kisiyi vur, kir, öldür sorun yok abi. Ortamlarda ilaçtan deriz kim anlayacak".

Bizimle dalgami geçiyorsun nedir?

Beni bilenler bilir.eşimle ilgili sorunlar hat Safada. Hamilelik boyunca çok eziyet etti. Erken doğum yaptım ölümden döndüm bi ay hastanede kaldım. Eşim psikolojik olarak çok yıprattı. Kendim çalışıyorum . Eşim çalışmamı hiç yerine saydı. Hep benim sözüm geçsin istedi. Maaş kartımı istedi. Sen bi adım geri de olacaksın eski kafalıyım dedi. Kapı kırdı hamile ilken . Arabayı hızla sürmeler . Arabadan in dedi. Bunları hamile iken yaşadım özel hastanede doğurmak istiyorum dedim diye burnumdan getirdi. Yani evlilikte hiç söz hakkım olmadı. Hep geri de kalmamı istedi eşim. Zaten iki lafından biri ben bu çocuğu istemiyorumdu. Kendin yaptın dedi bana. Şimdi ailesi geldi evimize kalmaya dün de misafirlerimiz gelecekti bunlar da babası ile maç izleyemeye başlamış . Ben de misafirin yanında mı izleyeceksiniz dedim. Ayıp olur dedim. Sen nasıl benim babama bunu dersin dedi. Babası eşime ağzımdan kötü bi cümle çıkacak demiş. Biz geldik diye mi böyle yapıyor demiş. Eşim ailesinin yanında sürekli bana ahkam kesiyor azarlıyor ben de kendimi ezdirmiyorum . Sana kim veriyor bu akılları böyle devam et dedi bana .boşanınca onlar olmayacak yanında dedi. Bugüne kadar boşanma lafını hiç kullanmadım. Ama eşim iki lafında biri buydu. Şimdi aynı evin için de beni yok sayıyor annesine sarılmalar falan. Ailesinin yanında .bizden bi durum olmaz diyor. Kaç kere ayağına gittim. Beni kovuyor tiksiniyor gibi. Yani eşime karşı öfkeliyim hamilelikte yaşattığı günler yüzünde insanlar yanında bana bir şey demesine tahammülüm kalmamış. Evet evlilik için acele ettim . Cezamı çekiyorum . Eşimin ailesi iyi insanlar onların hatrı için hep devam dedim dayan dayanabildiğin kadar .
Rica ederim şu adamdan kurtulun, okurken tiksindim yaa ne mecburiyetiniz var bu muameleleri görmeye.

Yuvaniz yok ki. Siginti gibi yaşıyorsunuz. Ayaklarınızın üstünde durma imkanınız varken bu halde devam etmenize çok kızıyorum
Ben Halime acıyorum hamilelikte ölümden döndüm hala o rahatsızlığımın izlerini taşıyorum

Ağzımdan kötü bir şey çıkacak şimdi (!) Salın ipini gitsin anasının eteğine. Nasıl evleniyorsunuz böyle kaba saba orman ayılarıyla yahu? Hadi başta öyle değildi sonradan böyle oldu deseniz yine anlayacağım. Herif hep aynıymış. Çocuk da yapmışsınız. Gerçekten biri bana bu şekilde davransa ciğerini sökerim çocuk yapmak şöyle dursun. Boşanın, tazminat isteyin. Sizin boşanamayacağınızı düşündüğü için istediği gibi davranıyor. Kertoloz.
Evet ona onsuz olamam mesajını ben vermişim. Çalışan kadınla evlendiğine köpekler gibi pişmanmış çenesi çok çıkıyor

• Şaşırdım
Reactions: 000
Hic ugrasma.bosanmak.istiyorsa versin.cocugunun ve senin nafakalarinizi bosan bitsin. Bir kere geliyoruz hayata bir omur hakaret saygisiz hareketler vs. Bunlara katlanmak.zorunda.degilsin ileride cocugununda psikolojisi bozulur boyle.bir ortamda

Adam tam bir hanzoymuş. Calisiyormussunuz bence bir sure de olsa ayri yaşayin. Belki korkar da duzelir, duzelmezse bosanirsiniz

Ben neyi bekledigini anlamadim? Bu adamin duzelmesini mi bekliyorsun? Ya da cocugun sizi birbirinize baglamadini mi?
Hic aile olmamissiniz ki?
Bebek hayirli olsun bu arada. Ancak cocugunu mutlu huzurlu bir ortamda yetistirmek istiyorsan bu adamla olmaz. Sana saygisi yok. Saygi kazanacagin gunleri bekleme. Adam evlilik adami degil. Belli ki o evde mutlu degilsin. Mutlu olacagin yerde hayatini devam etmek icin bu adsmi hayatindan cikar. Bosanmayi sanki 4 gozle bekliyor. Ben olsam bosanalim bile demem. Sessizce avukata gider davami acardim. Dilekce eline gelince ogrenirdi herseyi. Sana deger vermeyen adami adam yerine koyup bosanalim bile demeye gerek yok bence. Anne ve babanla konus onlar da destek verirse, ki kimse evladinin mutsuz olmasini istemez, bir avukata git ve sirasiyla nasil adim atman gerektigini ogren.

Evlilik için acele ettiğiniz için bunları çekmiyorsunuz ama o adam istemediği halde yaptığınız çocuğun ahını da kederini de bi ömür çekeceksiniz. Çekin de zaten. Kendinize acımıyorsunuz el kadar bebeye de mi acımıyorsunuz valla şaşılacak şey

Lütfen kendinizi avutmayın ve kandırmayın, ne ailesi iyi insanlar, ne de eşiniz değişicek biri.Çalışıyormuşsunuzda ömrünüze ve evladınıza yazık etmeyin harcamayın kendinizi harcatmayın.

Ben sizin eski konularınızı da hatırlıyorum. Değişen hiçbir şey yok.
Bir hata yapıp tanımadan etmeden evlenmişsiniz, neden aynı hatayı ısrarla devam ettirmeye çalışıyorsunuz?

Eşinizin ailesi iyi insan falan değiller.
Öyle olsalardı bile siz onlarla değil hayatı size zindan eden adamla evlisiniz.

Burada konu açınca anlık rahatlama yaşıyorsunuz belki ama adam aynı adam, yaşadığınız hep aynı eziyet.
Çalışan bir kadınsınız. Neden boşanmıyorsunuz?

Kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum sadece korkuyorum yeni bi hayat kurabilecek miyim ailem çok arkamda değil .
Kendi ayaklarinin uzerinde duruyorsan neden korkuyorsun? Aile calismayan biri icin onemli ,arkanda durmazlarsa durmasinlar onemli degil.
Esin de pismanmis ya calisan kadinla evlendigine, para tatli geliyor ondan bosanmiyor. Senin sebep ne anlamadim

Back
X