Yuvam yıkılmak üzere...

Kesinlikle onun için sabrettim meslek Sahbi olduğum halde eşim olacak adam gibi boşanalım demedim . Sabrettim evliliğin ilk anları zor geçer fikir uyuşmazlıkları var dedim. Düzelir diye bekledim hep.rahatsızlığından dolayı böyle dedim. Ki doktorun ağzından duydum kullandığı ilaçlar sinir yapar diye ama olmuyor çünkü sürekli herşeye kızan bi adam. Yuva sanmıştım yuvam diye sahiplendim mücadele ettim. Yani boşanmak evet benim çarem . Ama ilk önce kendime düzen kurmam lazım çocuğuma bakacak biri işe başladığımda ailem bakmam derse ortada kalmaktan korkuyorum

su son cümleni oku, bide nickin altina babasinin gözbebegi yazini oku. babanin kapisina attigi cöp kadar anca degerin var. sende bosanmamak icin boncuk dizer gibi bahane diziyorsun....

kendinize bu kadar haksızlığı nasıl sindirebildiniz? üstelik bir de para kazanıyorsunuz hop orda dur benimde söz hakkım var niçn demediniz? bunu şunun için söylüyorum sizinde ekonomik bağımsızlığınız elinizde böyle davranan bi adamın sırf bundan sebep size saygı göstermesi çekinmesi gerekmez miydi? çok mu pohpohladınız eşinizi..
Çalışıyor olmam onun için anlam ifade etmiyor . Benim çalıştığımı kullandığımı düşünüyor .yani evliliğin ilk zamanları alacağım ayakkabıya bile laf ederdi ondan izinsiz aldım diye . Evin reisi erkektir diyor sürekli

O onu der, bu bunu der, herkes seni suçlu bulur, boşansan 2. evliliğin farklı mı olacak, kocan iyi adam katlan. Bunlar mı bu eziyeti çekmeniz için size motivasyon sağlıyor . Arkadaşım gelse, benimle dertleşirken neden boşanmadığını bunlarla açıklasa, gülerim. Hayatını saçma şekilde harcayan, sanki 1000 defa daha dünyaya gelecek, farklı hayatları yaşama şansı olacakmış gibi türlü eziyetlere saçma sebeplerle katlanan kişileri anlamıyorum. Yıkılmasın yuvanız, sıkı sıkı tutunun yuvanıza.

Eşin harika,eşsiz biri(?)
Lütfen onu bırakma haketmiyor bir şans daha ver.
Söylenilen şeyin tersini iddia etmek, savunmak ve yapmak istemek gibi zevklerimiz var malum.:KK51::işsiz:

çocuk için üzüldüm diyeceklerim bu kadar.

Eşimin ailesi iyi insanlar yazmışsınız da ben bir iyilik bulamadım bu yazılanların hiçbir kısmında.Toplum baskısı ve anne olma güdüsüyle evlenmeyin artık gözünüzü seviyim yaa.Böyle adamlar kendini bi' .ok sanıyor biz kadınlar yüzünden.Eşya olsa tuvalet fırçası olacak adamlar baba oluyor eş oluyor.Yazık günah o çocuklara.Ha konuna gelince boşan hakikaten eşin haklı sizden bi'şey olmaz , eşin yüzünden olmaz ama.

Sakın sakın boşanmayin. Bosanirsaniz mahvolursunuz hayatiniz kararir mutsuz olursunuz.. ayagina gidin yalvarin yakarin bir adim geride durun, o zaman size deger verebilir.

Beni bilenler bilir.eşimle ilgili sorunlar hat Safada. Hamilelik boyunca çok eziyet etti. Erken doğum yaptım ölümden döndüm bi ay hastanede kaldım. Eşim psikolojik olarak çok yıprattı. Kendim çalışıyorum . Eşim çalışmamı hiç yerine saydı. Hep benim sözüm geçsin istedi. Maaş kartımı istedi. Sen bi adım geri de olacaksın eski kafalıyım dedi. Kapı kırdı hamile ilken . Arabayı hızla sürmeler . Arabadan in dedi. Bunları hamile iken yaşadım özel hastanede doğurmak istiyorum dedim diye burnumdan getirdi. Yani evlilikte hiç söz hakkım olmadı. Hep geri de kalmamı istedi eşim. Zaten iki lafından biri ben bu çocuğu istemiyorumdu. Kendin yaptın dedi bana. Şimdi ailesi geldi evimize kalmaya dün de misafirlerimiz gelecekti bunlar da babası ile maç izleyemeye başlamış . Ben de misafirin yanında mı izleyeceksiniz dedim. Ayıp olur dedim. Sen nasıl benim babama bunu dersin dedi. Babası eşime ağzımdan kötü bi cümle çıkacak demiş. Biz geldik diye mi böyle yapıyor demiş. Eşim ailesinin yanında sürekli bana ahkam kesiyor azarlıyor ben de kendimi ezdirmiyorum . Sana kim veriyor bu akılları böyle devam et dedi bana .boşanınca onlar olmayacak yanında dedi. Bugüne kadar boşanma lafını hiç kullanmadım. Ama eşim iki lafında biri buydu. Şimdi aynı evin için de beni yok sayıyor annesine sarılmalar falan. Ailesinin yanında .bizden bi durum olmaz diyor. Kaç kere ayağına gittim. Beni kovuyor tiksiniyor gibi. Yani eşime karşı öfkeliyim hamilelikte yaşattığı günler yüzünde insanlar yanında bana bir şey demesine tahammülüm kalmamış. Evet evlilik için acele ettim . Cezamı çekiyorum . Eşimin ailesi iyi insanlar onların hatrı için hep devam dedim dayan dayanabildiğin kadar .
Sen manyakmisin ya acik acik bu adam sana ve bebegine kasdetmis.ayrica bu adam kesinlikle seni sevmiyor ve aileside oyle be sen hala iyi olduklarini soyluyosun niye kendime bunu layik goruyosun ayril hemen git kendine yeni hayat kur

İyi insanlar iyilikte birbirine destek olur, kötülükte karşı durur sessiz kalmazlar.İyi kötü ayrımını yapın diye demek istedim.Ne iyi bir baba o lafı eder ne iyi anne sessiz kalır birde oğluna sarılmaz...

Eşinizin ailesine hala nasıl iyi insnlar diuebiliyorsunuz valla şaştım kaldım doğrusu

Beni bilenler bilir.eşimle ilgili sorunlar hat Safada. Hamilelik boyunca çok eziyet etti. Erken doğum yaptım ölümden döndüm bi ay hastanede kaldım. Eşim psikolojik olarak çok yıprattı. Kendim çalışıyorum . Eşim çalışmamı hiç yerine saydı. Hep benim sözüm geçsin istedi. Maaş kartımı istedi. Sen bi adım geri de olacaksın eski kafalıyım dedi. Kapı kırdı hamile ilken . Arabayı hızla sürmeler . Arabadan in dedi. Bunları hamile iken yaşadım özel hastanede doğurmak istiyorum dedim diye burnumdan getirdi. Yani evlilikte hiç söz hakkım olmadı. Hep geri de kalmamı istedi eşim. Zaten iki lafından biri ben bu çocuğu istemiyorumdu. Kendin yaptın dedi bana. Şimdi ailesi geldi evimize kalmaya dün de misafirlerimiz gelecekti bunlar da babası ile maç izleyemeye başlamış . Ben de misafirin yanında mı izleyeceksiniz dedim. Ayıp olur dedim. Sen nasıl benim babama bunu dersin dedi. Babası eşime ağzımdan kötü bi cümle çıkacak demiş. Biz geldik diye mi böyle yapıyor demiş. Eşim ailesinin yanında sürekli bana ahkam kesiyor azarlıyor ben de kendimi ezdirmiyorum . Sana kim veriyor bu akılları böyle devam et dedi bana .boşanınca onlar olmayacak yanında dedi. Bugüne kadar boşanma lafını hiç kullanmadım. Ama eşim iki lafında biri buydu. Şimdi aynı evin için de beni yok sayıyor annesine sarılmalar falan. Ailesinin yanında .bizden bi durum olmaz diyor. Kaç kere ayağına gittim. Beni kovuyor tiksiniyor gibi. Yani eşime karşı öfkeliyim hamilelikte yaşattığı günler yüzünde insanlar yanında bana bir şey demesine tahammülüm kalmamış. Evet evlilik için acele ettim . Cezamı çekiyorum . Eşimin ailesi iyi insanlar onların hatrı için hep devam dedim dayan dayanabildiğin kadar .
Yuva nerde onu merak ettim sadce😏
Adam güvenlik cagırıp mı cıkarsın sizi o evden ya💆🏻‍♀️
İstemiyor sizi,neden kendinize eziyet ettiriyorsunuz🤦🏻‍♀️

Herşey çocuklar için deyip katlaniyoruz buzamana kadar, kendimizi hiç sayiyoruz hep eziliyoruz iyiliklte yapsan odunlar anlamaz atgözlüğü var cunku oyle yetişmiş,birak anacim yol yakınken ailen arkandami bilmiyorum ama birak nehali varsa gorsun

eşinin ailesimi iyi insanlar ? kayınbaban maç olayında eşini fişeklerken kayınvaliden oğlunun sana soğuk davranıp kendisine sarılmasına izin verirken bizden bi durum olmaz dediğinde sessiz kalırkenmi iyi insanlar ? hiç sanmam bu erkek anneleride bel veriyor oğluna öyle dediğinde kes sesini yuva kolaymı kuruluyorda bu kadar basit konuşuyorsun diyemiyor mu benimde oğlum var inşaallah bu nefret ettiğim kaynana tipinden olmam......

Es aılesı ıcın bu olmayan evlılıge katlanmak ne kadar sacma onlara nekı sızın evlılıgınızden. Ayrıca ıyı ınsan fılan degıller kandırma kendını babası esını doldurmus resmen kv de bı kadın ve esın senı yok sayarken hıc bısey demıyor ıyı ınsan olsalar ogullarına kızarlar bence bosanmayı dusun

1 kuruş birikimim olmasa bile bu adamin yaninda bir dakika durmam

Back
X