Yuvam yıkılmak üzere...

Babasi agzimdan kotu bir laf cikacak demis. Bunu yazan sensin. Esinin ailesi iyi degil.
Biliyorum bosanmaya cesaretin yok. Cunku bir bebekle gelecek endisesi tasiyorsun. Ancak o adimi bir kez attiginda gerisi corap sokugu gibi geliyor.
Ben de bosandim. Ayni korkular bende de vardi. Ancak bosanma karari verdigimde nasil oldu bilmiyorum ama hayat bir sekilde yardim ediyor galiba. Kapilarini sana aciyor. Senin ihtiyacin olan kimseleri karsina cikariyor.
Ben de oglumu alip bosandim. Kendime bir duzen kurdum. Resnen huzuru buldum. Beni istemeyen, aile olmanin yukunu tasimak isteneyen bir adsmdan kurtuldum. Evet her ayrilik bir travma yasatiyor. Ilk zamanlar biraz aci cekiyorsun. Ama yaralar kabuk bagliyir zamanla. Her ameliyatta oldugu gibi iyilesiyorsun sonra.
Sizin evliliginiz kurtulacak bir evlilik degil. Cunku esinin gecinmeye gonlu yok. Bu evliligi yurutmek isteyen sadece sensin. Tek tarafli olmaz. Su adama harcayacagin enerjiyi kendine ve bebegine harca. Bu adam icin hicbirseye degmez. Sal evrene gitsin. Evren gereken cezayi verir merak wtme. Sen kendini kurtar. Mutluluk bu adamla degil. Bu adam seni gunder gune cokertir.

Kusura bakmayın ama bunları okuyunca bende size ofkelendim. Kendinizi nasıl bu kadar degersizlestirirsiniz, nasıl nasıl. Size kendinizden başka kimse yardım edemez. Net... Allah kolaylık versin

Sizi cesaretsiz buldum onun için bu evlilik adam sizi boşayana kadar böyle devam eder.

Beni bilenler bilir.eşimle ilgili sorunlar hat Safada. Hamilelik boyunca çok eziyet etti. Erken doğum yaptım ölümden döndüm bi ay hastanede kaldım. Eşim psikolojik olarak çok yıprattı. Kendim çalışıyorum . Eşim çalışmamı hiç yerine saydı. Hep benim sözüm geçsin istedi. Maaş kartımı istedi. Sen bi adım geri de olacaksın eski kafalıyım dedi. Kapı kırdı hamile ilken . Arabayı hızla sürmeler . Arabadan in dedi. Bunları hamile iken yaşadım özel hastanede doğurmak istiyorum dedim diye burnumdan getirdi. Yani evlilikte hiç söz hakkım olmadı. Hep geri de kalmamı istedi eşim. Zaten iki lafından biri ben bu çocuğu istemiyorumdu. Kendin yaptın dedi bana. Şimdi ailesi geldi evimize kalmaya dün de misafirlerimiz gelecekti bunlar da babası ile maç izleyemeye başlamış . Ben de misafirin yanında mı izleyeceksiniz dedim. Ayıp olur dedim. Sen nasıl benim babama bunu dersin dedi. Babası eşime ağzımdan kötü bi cümle çıkacak demiş. Biz geldik diye mi böyle yapıyor demiş. Eşim ailesinin yanında sürekli bana ahkam kesiyor azarlıyor ben de kendimi ezdirmiyorum . Sana kim veriyor bu akılları böyle devam et dedi bana .boşanınca onlar olmayacak yanında dedi. Bugüne kadar boşanma lafını hiç kullanmadım. Ama eşim iki lafında biri buydu. Şimdi aynı evin için de beni yok sayıyor annesine sarılmalar falan. Ailesinin yanında .bizden bi durum olmaz diyor. Kaç kere ayağına gittim. Beni kovuyor tiksiniyor gibi. Yani eşime karşı öfkeliyim hamilelikte yaşattığı günler yüzünde insanlar yanında bana bir şey demesine tahammülüm kalmamış. Evet evlilik için acele ettim . Cezamı çekiyorum . Eşimin ailesi iyi insanlar onların hatrı için hep devam dedim dayan dayanabildiğin kadar .
Boşanmayı ağzınıza alamayacak kadar sizi korkutan ne acaba? Siz köle olmuşsunuz ve bunu kabul ediyosunuz.adam istediği gibi davranıyo size.sizide tanımış ben ne yapsam şamar oğlanı gibi ses çıkarmıyo iyce üstünüze gelmiş.sessiz kalmıyorum demişsiniz yazınızda ama sessiz kalmadığınız bumu allahaşkına.böyle adamların totosunu malesef böyle kaldırıyoruz sonra sizi beğenmez bulur birinide merak etmeyin.sonra dizlerinize vurursunuz ben niye bu adamı bu kadar çekmişim diye.çocuğuda evliliği kurtarmak yada erkeği değiştirmek için yapmayın.mutluluk vermeyen bir adamdan çocuk yapmayın.o çocuğada yazık düşünsenize size davrandığı gibi çocuğuna davrandığını yada sizi çocuğunuzun yanında aşaladığını.böyle ömürmü geçer.bende boşandım 2 evladımla hayat mücadelesi veriyorum iki lokmada yesem bana bal kaymak geliyo.huzurluyum boşuna kendimi öldürmüşüm diyorum.renk geldi yüzüme solmuştum resmen.evet zor kolay değil ama alışıyosunuz ve bi bakıyosunuzki ohhh be dünya varmış diyosunuz.çünkü malesef ağInızla kuşta tutsanız yaranamazsınız çünkü üzgünüm sizi sevmiyor sadece evde hizmetçi olarak kullanıyor.bide güzel çalıştırıyor kartınıda alıyor sen geride bekle diyor çocuk azarlar gibi.valla hala bu adama katlanıyorsanız eğer imkanlarınız el veriyosa durmayın orda.ailenizle konuşun çalışıyomuşsunuzda.yolunuza bakın hem size hemde o çocuğa yazık psikolojinizi kaybedersiniz o ortamda

Boşanmayı ağzınıza alamayacak kadar sizi korkutan ne acaba? Siz köle olmuşsunuz ve bunu kabul ediyosunuz.adam istediği gibi davranıyo size.sizide tanımış ben ne yapsam şamar oğlanı gibi ses çıkarmıyo iyce üstünüze gelmiş.sessiz kalmıyorum demişsiniz yazınızda ama sessiz kalmadığınız bumu allahaşkına.böyle adamların totosunu malesef böyle kaldırıyoruz sonra sizi beğenmez bulur birinide merak etmeyin.sonra dizlerinize vurursunuz ben niye bu adamı bu kadar çekmişim diye.çocuğuda evliliği kurtarmak yada erkeği değiştirmek için yapmayın.mutluluk vermeyen bir adamdan çocuk yapmayın.o çocuğada yazık düşünsenize size davrandığı gibi çocuğuna davrandığını yada sizi çocuğunuzun yanında aşaladığını.böyle ömürmü geçer.bende boşandım 2 evladımla hayat mücadelesi veriyorum iki lokmada yesem bana bal kaymak geliyo.huzurluyum boşuna kendimi öldürmüşüm diyorum.renk geldi yüzüme solmuştum resmen.evet zor kolay değil ama alışıyosunuz ve bi bakıyosunuzki ohhh be dünya varmış diyosunuz.çünkü malesef ağInızla kuşta tutsanız yaranamazsınız çünkü üzgünüm sizi sevmiyor sadece evde hizmetçi olarak kullanıyor.bide güzel çalıştırıyor kartınıda alıyor sen geride bekle diyor çocuk azarlar gibi.valla hala bu adama katlanıyorsanız eğer imkanlarınız el veriyosa durmayın orda.ailenizle konuşun çalışıyomuşsunuzda.yolunuza bakın hem size hemde o çocuğa yazık psikolojinizi kaybedersiniz o ortamda
Ailem arkamda dursa biraz daha cesaretli olacağım ama ailem iyi insan boşansan herkes seni suçlu bulur zaten geç yaşında evlendi onun yapacağı buydu derler dedi annem 😖

Ailem arkamda dursa biraz daha cesaretli olacağım ama ailem iyi insan boşansan herkes seni suçlu bulur zaten geç yaşında evlendi onun yapacağı buydu derler dedi annem 😖
Eee yanı? Annen boyle dedı ve elalem kocan ıcın dunyanın en mukemmel erkegı desın.
Ne olur ki? Bu mu sebep ve bahane?

Ailenize ve çevrenize karşı eşiniz ve ailesini neden iyi insanlar olarak gösteriyorsunuz ki. Anlatmazsanız nerden bilecekler.

Konusahibi böyle orda burda şikayet eder durursun kesinlikle de boşanmazsın sen bütün konuların aynı,bi cacık olmaz senden böyle gelmiş böyle gidersin.

Ne yaşıyorsan kendin seçtin ,sana tavsiye bile veresim yok. Evlendiğin ilk günden beri bu adam aynı. Ne bekliyorsun ki anlamıyorum.

Aileme boşanmak istiyorum dedim. Onun gibi iyi birisini zor bulursun sen de ters huylu birisin dedi babam bana ikinci evlendiğin çok mu iyi olacak dedi
Nikinizin altında ne yazıyor, babasiningozbebegi madem öyle sal gitsin kocanın ipini ailen arka çıkar sen adım atınca

Neden ses kaydı veya video almıyorsun?
En azından gösterip nasıl bir insan olduğunu
Görürler.

Valla ne kadar iyiymis gercekten ailesi :) muazzam insanlar...
Allah askina iyilikten ne anliyorsun arkadasim sana adam.bir suru eziyet ediyor babasi kiskirtiyor ordan annesine biz olmayiz etmeyiz diyor ve kimse seni savunmuyor ama cok iyiler onun icin katlaniyorsun...
Of bazen okurken gercekten saskinliktan gozlerim boyle kocaman kocaman aciliyor saka olmali....

Canım benim adam seni sevmiyo anlamiyomusun sen ona yanastikca adam senden tiksiniyo azcık kafanı kullan kaçan kovalanır hesabı..git mahkemeye boşanma davası aç kendini niye ezdiriyosun hıçmi canın kıymeti yok kardeşim adam ne seni ne çocuğu seviyo görmüyomusun..daha fazla kendini küçük düşürmeden kurtul bu adamdan

Beni bilenler bilir.eşimle ilgili sorunlar hat Safada. Hamilelik boyunca çok eziyet etti. Erken doğum yaptım ölümden döndüm bi ay hastanede kaldım. Eşim psikolojik olarak çok yıprattı. Kendim çalışıyorum . Eşim çalışmamı hiç yerine saydı. Hep benim sözüm geçsin istedi. Maaş kartımı istedi. Sen bi adım geri de olacaksın eski kafalıyım dedi. Kapı kırdı hamile ilken . Arabayı hızla sürmeler . Arabadan in dedi. Bunları hamile iken yaşadım özel hastanede doğurmak istiyorum dedim diye burnumdan getirdi. Yani evlilikte hiç söz hakkım olmadı. Hep geri de kalmamı istedi eşim. Zaten iki lafından biri ben bu çocuğu istemiyorumdu. Kendin yaptın dedi bana. Şimdi ailesi geldi evimize kalmaya dün de misafirlerimiz gelecekti bunlar da babası ile maç izleyemeye başlamış . Ben de misafirin yanında mı izleyeceksiniz dedim. Ayıp olur dedim. Sen nasıl benim babama bunu dersin dedi. Babası eşime ağzımdan kötü bi cümle çıkacak demiş. Biz geldik diye mi böyle yapıyor demiş. Eşim ailesinin yanında sürekli bana ahkam kesiyor azarlıyor ben de kendimi ezdirmiyorum . Sana kim veriyor bu akılları böyle devam et dedi bana .boşanınca onlar olmayacak yanında dedi. Bugüne kadar boşanma lafını hiç kullanmadım. Ama eşim iki lafında biri buydu. Şimdi aynı evin için de beni yok sayıyor annesine sarılmalar falan. Ailesinin yanında .bizden bi durum olmaz diyor. Kaç kere ayağına gittim. Beni kovuyor tiksiniyor gibi. Yani eşime karşı öfkeliyim hamilelikte yaşattığı günler yüzünde insanlar yanında bana bir şey demesine tahammülüm kalmamış. Evet evlilik için acele ettim . Cezamı çekiyorum . Eşimin ailesi iyi insanlar onların hatrı için hep devam dedim dayan dayanabildiğin kadar .
Kızım senin yuvan yok ki?delirtmek mi istiyorsun beni (Müge anlı style)

dünden beri konunu okuyorum çıldırıyorum ya bırak insanları sen onlar için yaşamıyorsun kendin için yaşıyorsun. annen baban belli ki toplum baskısı içinde büyümüş vizyonu dar insanlar.

ne yaşadığını sen biliyorsun. ben de boşandım. ailemden bir çok kişi engel olmaya çalıştı. barıştırmaya çalıştılar, eşin gibisini bulamazsın dediler. bu yaşta dul mu kalacaksın dedi babaannem. dediler de dediler. e noldu? sonunda gene boşandım sadece zaman kaybettim, psikolojim daha çok bozuldu.

burda sen boşanamadın herkese boşan diyorsun diye yazanlar oldu, hayır ben kimse benim gibi çevre baskısıyla uzatmasın, kendine eziyet etmesin istiyorum.

annen babanla yaşama, memursun kendine yeni bir hayat kurabilirsin.

Yorumları okuyorum okuyorum okuyorum herkes yuvanmı vardıda olmayan yuva vs yazmış. Kimse senin verdiğin mücadeleye değinmemiş bazen bişeyler bittimi biter zorladıkça kendinden gider bu yüzden artık kendi muhakemeni yap ve düzenini kur tebrik ediyorum seni zor bir yuvada bu kadar savaş verdiğin için. Bazen insanlara konuşmak kolaydır.

Ortada yuva yokki yıkılsın, adam seni sevmiyor karısı olarak görmüyor karnındakine bile acımamış, kurtul bu adamdan

Back
X