Yuvamı dağıtmalımıyım çok kötüyüm

tamam işte bu kadın yapsa eşi yuvalarını kurtarma taraftarı olur muydu?
ve evet bu ülkenin erkekleri öyle iyi kaliteli tipler değil olanları da çoktan kapıyorlar zaten...

eh o "her erkek" herhalde kendi cinsleriyle bakışmıyor.. bakıştıkları insanların hepsi bekar da olmadığına göre bu mantıkla bütün kadınlar da aldatıyor.. eşinizi neden aldatıyorsunuz ki?

cok yanlis konustunuz hemen git bosan sen nasil kadinsin falan demeniz gerekiyordu. simdi saldirilar baslar siz sanki oh erkektir yapar susucaksin yutucaksin demissiniz gibi.

İnanın benim de aklımın ucuna gelmezdi böyle bilet yapacağı ilk defa oldu
Canım aslında bunun ilki başı sonu yok belki de siz hissetmediniz yoksa ben sanmıyorum bi erkek bu kadar kolay bi arayış içine girsin yani mayasında olan erkek yapar. siz belki de görmediniz benim çok yakın arkadaşım asla ama asla yapmaz dediği eşi tarafından defalarca aldatılmış. Yani ben arkadaşı olarak dile getirdiğim de bile kız öyle bir güveniyordu ki konuşmama bile izin vermeden asla yapmaz bende soruyorum yeminler içiyor yapacak bi erkek değil zaten diyordu iki çocukla kaldı gidecek bi yeri olmadığından. Biz kadınlar çok güveniyoruz haaa ben güvenmiyor muyum güveniyorum ama asla yapmaz demiyorum hiç bir zaman

Arkadasim gayette aldatmis herif. Fakat yazdiklarinizdan anliyorum ki bizden olur oyle hatalar, yuvani yikma, pisman zaten unut affet bisey yasamamislar (!) zaten dememizi bekliyorsun. Boyle bi dunya yok. Ayni seyi siz yapsaniz yabanci bi adamla cay kahve icip evine biraksaniz. Sinemaya gitseniz ama o zaman evli oldugunuz akliniza gelse (!) acaba o sizi affeder miydi bir kuru ozurle? Yinede karar sizin tabi. Gerce karariniz cok belli de neyse.

İşte her erkek ordan burdan ekleyip bakışmaz. Şerefli olan erkekler de var. Aynı kapıya çıkıyor söylediğiniz. Her erkek yapıyor demek bunu kabullenin hır çıkarmayın demek. Kabullenmeyeceksek evlenmeyeceğiz o zaman da mitoz bölünmeyle çoğalacağız yada insan ırkının soyu tükenecek.

tamam işte bu kadın yapsa eşi yuvalarını kurtarma taraftarı olur muydu?
ve evet bu ülkenin erkekleri öyle iyi kaliteli tipler değil olanları da çoktan kapıyorlar zaten...

Esim ben bunu yapsam bana sans verirdi diye düsünüyorum.
Türkiye de dogup büyümemesinin bir artisi mi bilemiyorum.
Her iliskinin dinamigi farklidir, konu sahibi bir cift terapistine gitmeli kesinlikle.

Boşanırsam ortada kalmam çok düzgün bir ailem var üniversite mezunuyum işte bulurum ama nasıl yapıcam bilmiyorum bidaha yaparsa diye hep aklımda soru
Canm üzüldüm bence eğer boşanirsaniz herseyinizi ayarlayin sonra kapıyı çekin çikin oda mal gibi kalsın

Bundan bu sonucu mu çıkarttın gerçekten
Tamam tamam şaka hiç bir erkek aldatmıyor okey

öyle demeyeceksiniz aslında.. benimki aldattı, boşanamadım, gidemedim o yüzden genelleyerek ve başkalarının da ihaneti sindirerek kendi safıma çekmeye çalışıyorum diyeceksiniz.. ya da her erkeğin aldattığı gibi her kadının da aldattığını kabul edeceksiniz :)

cok yanlis konustunuz hemen git bosan sen nasil kadinsin falan demeniz gerekiyordu. simdi saldirilar baslar siz sanki oh erkektir yapar susucaksin yutucaksin demissiniz gibi.

Ne münasebet, asla otur sus kafasinda degilim.
Kadinim basta, bir baska kadina nasil bunu söyleyebilirim. Kiz evladim var, kimse ezilsin kisilik haklari zarar görsün incinsin istemem

Bence öğrendiğin an onu evden kovmalıydın.
Aynı evde durup soğuk olup iletişim kurmamayla burnu sürtülmez adamın.
Defol git bu evden mahvettin evliliğimizi demeliydin.
Şimdi adam ağzını yaya yaya kendimi affettiricem diyor. Tüm hesaplarını kapatıp telefon kullanmasa kaç yazar şu saatten sonra?
Sen alışveriş yaparken liseden bi erkek arkadaşınla karşılaşsan oturup bi çay içsen hayatı dar ederdi sana bu aldatmak olmadığı halde. Kaldı ki kendisi aldattı.

Hayır hayır aldatılmak benim asla kabul etmeyeceğim bir şey bu yüzden o lafı o manada söyleyemem...
Ne yazık ki hepsi yapıyor demek istedim.

''GENELİ'' yapar diye düzeltiyorum o zaman :)

Benim erkek arkadaşımı eniştem kabul etmedi çünkü daha önce başından bir evlilik geçmişti.
Bu yüzden kabul etmek istemedi karısına aldatan , anlaşamadık diye boşayan , sevgim bitti deyip ayrılan herkesten nefret etti yıllarca ve bana olan düşkünlüğü bile onları bir araya getiremedi.

Gel gör ki; geçen hafta suç üstü yakaladık takip edip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…