- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.346
- 158
- 40
- Konu Sahibi YesiliElma
-
Prim vermek degil de esini tanimiyorum normal hayatta bakis acisi nedir, naifmidir, esini cok seviyor mu, bunu neden yapti, büyük bir ayip ve de hata, kabul edilemez. Ama seviyorsa esini yuvalarini kurtarlamalari taraftariyim.
Yerine kendimi koyuyorum cok zor. Ama ben de esimi bilirim bana karsi asla kaba degildir, gözümün icine bakar, böyle bir hatayi neden yapar merak ederim.
Benim gördügüm aldatmaya calismis becerememis. Yoldan dönmüs gibi gördüm.
Tüm erkeklerin de bu kadar asagilik oldugunu düsünmek istemiyorum. Birkac istisna olsun istiyorum. Bakis acim bu sekilde. Yanlis anlamayin, asla aldatmaya prim vermek degil düsüncelerim
Her erkek yapıyor seninki de yapmış yapıyorlar yapsınlar olsun mu demeye çalıştığımı sanıyorsun??
İnstagramdan yazışır, facebooktan ekler, swarm dan takip eder, alımlı bir kadın karşısında yapacağı en iyi ihtimalli hareket bakışmak olur :)
maalesef bu böyle... Ve fikrimce aldatmak için temasa gerek yok..
Bunu sonuç olarak söyledim her erkek yapıyor maalesef ... diye.
Her erkek yapıyor sende alışırsın gibi bir şey değildi söylediğim....
cok yanlis konustunuz hemen git bosan sen nasil kadinsin falan demeniz gerekiyordu. simdi saldirilar baslar siz sanki oh erkektir yapar susucaksin yutucaksin demissiniz gibi.Prim vermek degil de esini tanimiyorum normal hayatta bakis acisi nedir, naifmidir, esini cok seviyor mu, bunu neden yapti, büyük bir ayip ve de hata, kabul edilemez. Ama seviyorsa esini yuvalarini kurtarlamalari taraftariyim.
Yerine kendimi koyuyorum cok zor. Ama ben de esimi bilirim bana karsi asla kaba degildir, gözümün icine bakar, böyle bir hatayi neden yapar merak ederim.
Benim gördügüm aldatmaya calismis becerememis. Yoldan dönmüs gibi gördüm.
Tüm erkeklerin de bu kadar asagilik oldugunu düsünmek istemiyorum. Birkac istisna olsun istiyorum. Bakis acim bu sekilde. Yanlis anlamayin, asla aldatmaya prim vermek degil düsüncelerim
Canım aslında bunun ilki başı sonu yok belki de siz hissetmediniz yoksa ben sanmıyorum bi erkek bu kadar kolay bi arayış içine girsin yani mayasında olan erkek yapar. siz belki de görmediniz benim çok yakın arkadaşım asla ama asla yapmaz dediği eşi tarafından defalarca aldatılmış. Yani ben arkadaşı olarak dile getirdiğim de bile kız öyle bir güveniyordu ki konuşmama bile izin vermeden asla yapmaz bende soruyorum yeminler içiyor yapacak bi erkek değil zaten diyordu iki çocukla kaldı gidecek bi yeri olmadığından. Biz kadınlar çok güveniyoruz haaa ben güvenmiyor muyum güveniyorum ama asla yapmaz demiyorum hiç bir zamanİnanın benim de aklımın ucuna gelmezdi böyle bilet yapacağı ilk defa oldu
ki bence var..
siz yazinca bi iki sayfaya baktim da cok haklisiniz
tam muge anli programına cikanlar gibi
en iyisi kosarak burdan uzaklasmak
İşte her erkek ordan burdan ekleyip bakışmaz. Şerefli olan erkekler de var. Aynı kapıya çıkıyor söylediğiniz. Her erkek yapıyor demek bunu kabullenin hır çıkarmayın demek. Kabullenmeyeceksek evlenmeyeceğiz o zaman da mitoz bölünmeyle çoğalacağız yada insan ırkının soyu tükenecek.Her erkek yapıyor seninki de yapmış yapıyorlar yapsınlar olsun mu demeye çalıştığımı sanıyorsun??
İnstagramdan yazışır, facebooktan ekler, swarm dan takip eder, alımlı bir kadın karşısında yapacağı en iyi ihtimalli hareket bakışmak olur :)
maalesef bu böyle... Ve fikrimce aldatmak için temasa gerek yok..
Bunu sonuç olarak söyledim her erkek yapıyor maalesef ... diye.
Her erkek yapıyor sende alışırsın gibi bir şey değildi söylediğim....
tamam işte bu kadın yapsa eşi yuvalarını kurtarma taraftarı olur muydu?
ve evet bu ülkenin erkekleri öyle iyi kaliteli tipler değil olanları da çoktan kapıyorlar zaten...
oraya çıkanların cast ajansından olduğuna hiç inanmıyorum bu sebeple :)
Canm üzüldümBoşanırsam ortada kalmam çok düzgün bir ailem var üniversite mezunuyum işte bulurum ama nasıl yapıcam bilmiyorum bidaha yaparsa diye hep aklımda soru
Cesaret ister yani ne bileyim bu devirdeki kızlar ne halde ben olsam utanırım çekinirim kaçarım işte herkes öyle olmuyor demekkisöyleyebilir. gayet cesur bayanlar var. ilk günden hoşlandığını söyleyenler de çoktur.
artık eskisi gibi değil kadınlar da atak oluyor.
Bundan bu sonucu mu çıkarttın gerçekten
Tamam tamam şaka hiç bir erkek aldatmıyor okey
Cesaret ister yani ne bileyim bu devirdeki kızlar ne halde ben olsam utanırım çekinirim kaçarım işte herkes öyle olmuyor demekkisöyleyebilir. gayet cesur bayanlar var. ilk günden hoşlandığını söyleyenler de çoktur.
artık eskisi gibi değil kadınlar da atak oluyor.
cok yanlis konustunuz hemen git bosan sen nasil kadinsin falan demeniz gerekiyordu. simdi saldirilar baslar siz sanki oh erkektir yapar susucaksin yutucaksin demissiniz gibi.
Eşinize diyin ki "heee ok"Allahım ya adam hem aldatıyor hem de bana asık olacaktı korktum diyip kendini nimetten sayıyor.
Ben konu sahibesi sandim sizi pardonbu benim şahsi yorumumdu.
konu sahibesi değilim.
Hayır hayır aldatılmak benim asla kabul etmeyeceğim bir şey bu yüzden o lafı o manada söyleyemem...İşte her erkek ordan burdan ekleyip bakışmaz. Şerefli olan erkekler de var. Aynı kapıya çıkıyor söylediğiniz. Her erkek yapıyor demek bunu kabullenin hır çıkarmayın demek. Kabullenmeyeceksek evlenmeyeceğiz o zaman da mitoz bölünmeyle çoğalacağız yada insan ırkının soyu tükenecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?