- 5 Ocak 2013
- 239
- 331
- 103
- Konu Sahibi YesiliElma
-
karariniz size aittir ve mutluluklar. ben kendi gorusumu soyledim kimse kimseye katilmak zorunda elbette degildir. rabbim mutluluk kapisi acsinBen şu an boşanma aşamasindayim eşim yalan söylediği ve geçinemediğimiz için. Yani aldatsa elbette hiç düşunmeden boşanirim.
Yuva sadece kadinin değil, erkeğinde sorumluluğudur. Eğer boşanma istemiyorsa, gidip elin kadini ile flört edip kahve içmesin!! Kadinlar senin gibi davrandikça elbette erkekler aldatir. Sonuçta eşlerin boşanmayacağindan eminler.
onaylamadigin birsey saka mi olmak zorunda?? ciddiyim tabikişaka değil mi bu? sayenizde ülkenin yarısı deist oldu be helenus, helal olsun :)
4yıllık evliyim zorlu geçen bir evliliğim var ama eşim bana sadıktı ondan hiç beklemediğim bişey yaptı bir kızla tanışıp onu evine bırakmış kız numarasını istemiş vermiş 1haffa konuşmuşlar 2kez buluşup çay kahve içmişler bir kez de sinemaya gitmişler ama sinemanın başında eşim kalkmış ben eve gidiyorum evliyim bir çocuğum var demiş kızla da konuştum oda aynı şeyi söyledi aralarında hiçbişey geçmedi diyorlar ben napmalıyım 2 gündür ağlıyorum eşim özür diledi yeminler etti elini dahi tutmadım ben seninle kavga edince o kızla kafamı dağıtmak istedim ama kız bana senden hoşlanıyorum deyince sinemayı terk ettim kızı engelledim her yerden dedi ben çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum
onaylamadigin birsey saka mi olmak zorunda?? ciddiyim tabiki
kiz kardesim, kiza kizma. guzel bir hafif serin dus al abdest al iki rekat namaz kil rahatla. farzet ki yoldan gecen bir hatuna bakti bu da oyle.
Dün açıköğretim sınavım vardı makyaj yaptım çok süslendim beni sınava bırakmasını istemedim kendim gittim dönünce yalandan okulda birisi de benim çantama numarasını yazmış koymuş bende şimdi onunla mı konuşayım dedim şimdi kötüyüm biraz kafa dağıtayım dedim Allah işte dedim bir gün yüzüklerimi takmadım bak böldü dedim inandı kim attı kim attı nerde nasıl bin tane soru sordusen başka bir erkekle sinemaya gitsen nasıl olurmuş hiç sordun mu?
ne güzel iş ya, kafam bozuktu gittim konuştum demek.
sen de o zaman git başkasına ver numaranı.
bu sordugunuz defalarca soruldu verdigim cevaplara bakin. ADAM HAKLI DEMIYORUM ARKADASLAR.Aynısını kadın yapsa ne olurdu. İyi öyleyse elin adamıyla gez toz, sinemaya git sonrada evli olduğunu hatırla, sonra da kocana söyle o da "karım bunalımdaydı" desin yada "karım yoldan geçen adama baktı" desin.
Bir kadın olarak böylesine onur kırıcı bir şeyi nasıl kabullenmesini istersiniz.
Adamın anlattıkları zaten baştan sona yalan. O kızla ne yaptığı belli bile değil. Kendini kurtarmak için yalan üstüne yalan söylemiş.
Gezip tozarken, sinemaya giderken aklına evli olduğu gelmemiş mi?
Yorumunuzda katıldığım tek şey karşıdaki kıza kızılmamasıdır.
ALLAHTAN SABIR ISTEDIGIM HER KONUDA NAMAZ KILABILIRIM.kocanız sizi aldattığında siz namaz kılarsınız o zaman :)
Dün açıköğretim sınavım vardı makyaj yaptım çok süslendim beni sınava bırakmasını istemedim kendim gittim dönünce yalandan okulda birisi de benim çantama numarasını yazmış koymuş bende şimdi onunla mı konuşayım dedim şimdi kötüyüm biraz kafa dağıtayım dedim Allah işte dedim bir gün yüzüklerimi takmadım bak böldü dedim inandı kim attı kim attı nerde nasıl bin tane soru sordu
Namaz kıldım evet dua ettim iyi geldi sağolun anladım ben ne demek istediğinizibu sordugunuz defalarca soruldu verdigim cevaplara bakin. ADAM HAKLI DEMIYORUM ARKADASLAR.
Canim sukunetini koru sakin kalmak icin bol dua et. Bakalim surec ne getirecek agzini acma ondan bekle.Namaz kıldım evet dua ettim iyi geldi sağolun anladım ben ne demek istediğinizi
İnanın benim de aklımın ucuna gelmezdi böyle bilet yapacağı ilk defa olduUfak bi tartışma hadi büyük bir tartışma olsun aranızda ki hemen başka bir kadınla ilgilenmek nedir ? Bizim de evimizde ne tartışmalarımız oluyor ama eşimin balkona çıkıp bi sigara yakması kafasını dağıtmaya yetiyor. Siz bu şüpheyle yaşayabilecek misiniz? Çok üzüldüm gerçekten eşiniz bu kadar karaktersiz bişey yaptığına. İnşallah siz emin bi adım atıp eşinize iyi bir ders verirsiniz
Canim sukunetini koru sakin kalmak icin bol dua et. Bakalim surec ne getirecek agzini acma ondan bekle.
sen sakince eşinle konuş gözünden anlarsın neyin ne olduğunu her erkek yapıyor bunu bazısı güzel kopya çekiyor yakalanmadan hepsi buAslında kötü yorumları okuyunca yine kötü oluyorum çok arkadaşım var ama şu an kimsenin duymasını istemediğim için kayınvalidem anlattım sadece çok kızdı oğluna kız benden almaya çalışmıyor kız bana yuvanı dağıtma çok vicdan azabı çekerim dedi inan bişey geçmedi dedi el ele değmedik dedi
ALLAHTAN SABIR ISTEDIGIM HER KONUDA NAMAZ KILABILIRIM.
Napmalıyım bilmiyorum nasıl davranmalıyım boşanmak kolay değil çocuğum etkilenir ben kurarım bir hayat daha 26 yaşındayım ben çocuğumu sürüklemek istemiyorumCanim sukunetini koru sakin kalmak icin bol dua et. Bakalim surec ne getirecek agzini acma ondan bekle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?