Yuvamı dağıtmalımıyım çok kötüyüm

karariniz size aittir ve mutluluklar. ben kendi gorusumu soyledim kimse kimseye katilmak zorunda elbette degildir. rabbim mutluluk kapisi acsin

Numaramı değişicem dedi afeettiricwm kendimi dedi instagramda fotoğraflar falan paylaşmış birlikte ama boşanmam kolay değil ki ben hep başkasından dinlerdim burada okurdum başıma geleceği aklıma gelmezdi moralim çok bozuk

sen başka bir erkekle sinemaya gitsen nasıl olurmuş hiç sordun mu?
ne güzel iş ya, kafam bozuktu gittim konuştum demek.
sen de o zaman git başkasına ver numaranı.

kiz kardesim, kiza kizma. guzel bir hafif serin dus al abdest al iki rekat namaz kil rahatla. farzet ki yoldan gecen bir hatuna bakti bu da oyle.

Aynısını kadın yapsa ne olurdu. İyi öyleyse elin adamıyla gez toz, sinemaya git sonrada evli olduğunu hatırla, sonra da kocana söyle o da "karım bunalımdaydı" desin yada "karım yoldan geçen adama baktı" desin.
Bir kadın olarak böylesine onur kırıcı bir şeyi nasıl kabullenmesini istersiniz.
Adamın anlattıkları zaten baştan sona yalan. O kızla ne yaptığı belli bile değil. Kendini kurtarmak için yalan üstüne yalan söylemiş.
Gezip tozarken, sinemaya giderken aklına evli olduğu gelmemiş mi?
Yorumunuzda katıldığım tek şey karşıdaki kıza kızılmamasıdır.

sen başka bir erkekle sinemaya gitsen nasıl olurmuş hiç sordun mu?
ne güzel iş ya, kafam bozuktu gittim konuştum demek.
sen de o zaman git başkasına ver numaranı.
Dün açıköğretim sınavım vardı makyaj yaptım çok süslendim beni sınava bırakmasını istemedim kendim gittim dönünce yalandan okulda birisi de benim çantama numarasını yazmış koymuş bende şimdi onunla mı konuşayım dedim şimdi kötüyüm biraz kafa dağıtayım dedim Allah işte dedim bir gün yüzüklerimi takmadım bak böldü dedim inandı kim attı kim attı nerde nasıl bin tane soru sordu

bu sordugunuz defalarca soruldu verdigim cevaplara bakin. ADAM HAKLI DEMIYORUM ARKADASLAR.

sorar tabii.. çünkü sadece o yapabilir zannediyor ya paşa..

erkek böyle ''ufak'' bir şey yapınca hemen yuva olduğu, boşanmanın kolay olmadığı, pire için yorgan yakılmaması gerektiği akla geliyor nedense. kadın şunun yarısını yapsa adamlar hiç yuva muva düşünmez soluğu mahkemede alır ki o da en hafif ihtimal. şiddet, öldürme neler olur neler. hiç aman yuva kurmak kolay değil denmez.

ben boşanmanızdan yanayım. çünkü yarın başka bir kadın da numarasını istese vermeyeceğinin gene sinemalara gitmeyeceğinin garantisi yok. zaten yuvasını düşünen adam bu yollara girmeden düşünürdü. affettikçe rahatlık gelir çünkü.

Ufak bi tartışma hadi büyük bir tartışma olsun aranızda ki hemen başka bir kadınla ilgilenmek nedir ? Bizim de evimizde ne tartışmalarımız oluyor ama eşimin balkona çıkıp bi sigara yakması kafasını dağıtmaya yetiyor. Siz bu şüpheyle yaşayabilecek misiniz? Çok üzüldüm gerçekten eşiniz bu kadar karaktersiz bişey yaptığına. İnşallah siz emin bi adım atıp eşinize iyi bir ders verirsiniz

İnanın benim de aklımın ucuna gelmezdi böyle bilet yapacağı ilk defa oldu

Canim sukunetini koru sakin kalmak icin bol dua et. Bakalim surec ne getirecek agzini acma ondan bekle.

şu kadın aynısını yapsa kocası dur 2 rekat namaz kılayım da içim ferahlasın der miydi?
kadınlara sükunet değil öfke gerekli. cesaret gerekli.
bu adam müsvetteleri kadınlara önerdiğiniz sessizlikten, dinginlikten yüz buluyor bu haltları yerken...

sen sakince eşinle konuş gözünden anlarsın neyin ne olduğunu her erkek yapıyor bunu bazısı güzel kopya çekiyor yakalanmadan hepsi bu

Canim sukunetini koru sakin kalmak icin bol dua et. Bakalim surec ne getirecek agzini acma ondan bekle.
Napmalıyım bilmiyorum nasıl davranmalıyım boşanmak kolay değil çocuğum etkilenir ben kurarım bir hayat daha 26 yaşındayım ben çocuğumu sürüklemek istemiyorum

Büyük ihtimal affedeceksin. Ailen bile henüz duymadığına göre. O zaman geride bırakmayı dene. Sürekli bu konuyu konuşup iyice yüz göz olma. Ayrıca kıza saydırman çok saçma kız evli olduğunu bilmiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…