Cildin nasil ? Kuru mu yagli mi karma mi ?Merhaba arkadaşlar ben yüzüme sıradan nemlendiriciler hariç hiç krem kullanmadım.problemsiz bir yüzüm var ama bi yüz bakım kremi almak denemek isterim.oneriniz varmıdır.bebek gibi isil isil bir cilt istiyorum açıkçası makyajsizda olsam solgun gorunmim.lorealin yağını falan hep tvde görüyorum ama kullananiz varmıdır? Teşekkür ederim
Cildin nasil ? Kuru mu yagli mi karma mi ?
Yves rocher in urunlerini siddetle tavsiye ederim. Ben kullaniyorum ve cokk memnunum.
Kuruya yatkın karma çıkıyor ama bnce daha çok kuru duymuştum onu cnmCildin nasil ? Kuru mu yagli mi karma mi ?
Yves rocher in urunlerini siddetle tavsiye ederim. Ben kullaniyorum ve cokk memnunum.
Kurudan karmaya dogru herhalde.Kuruya yatkın karma çıkıyor ama bnce daha çok kuru duymuştum onu cnm
Tonik peeling falan uğraştırıcı geliyor fikrin için teşekkür ederim sürüp çıkmalı bişey bakmam gerek :)Bioderma çok güzel. Ben toniğinden çok memnun kaldım. Üstelik dermo kozmetik...
yves rocheri tavsiye ederim ben. herhangi bir avm tarzı bi yerde bulursun, yves rocher mağazasına girince orda önce analiz yapıp kişiye özel ürün öneriyorlar. çok faydalı tavsiye ederim... :))Merhaba arkadaşlar ben yüzüme sıradan nemlendiriciler hariç hiç krem kullanmadım.problemsiz bir yüzüm var ama bi yüz bakım kremi almak denemek isterim.oneriniz varmıdır.bebek gibi isil isil bir cilt istiyorum açıkçası makyajsizda olsam solgun gorunmim.lorealin yağını falan hep tvde görüyorum ama kullananiz varmıdır? Teşekkür ederim
Kızlaar instagramda kubraninkozmetikgunlugu adında bir sayfa var. Kozmetik ürün incelemeleri yapıyor. Çok faydalı bilgiler var. Gümüş maske almaktan onun sayesinde son anda kurtuldum. Bence sayfasına göz atın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?