Cilt Bakımı Ürünleri Yüz bakım kremi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

yigitelf

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
193
171
18
34
Merhaba arkadaşlar ben yüzüme sıradan nemlendiriciler hariç hiç krem kullanmadım.problemsiz bir yüzüm var ama bi yüz bakım kremi almak denemek isterim.oneriniz varmıdır.bebek gibi isil isil bir cilt istiyorum açıkçası makyajsizda olsam solgun gorunmim.lorealin yağını falan hep tvde görüyorum ama kullananiz varmıdır? Teşekkür ederim

Cildin nasil ? Kuru mu yagli mi karma mi ?
Yves rocher in urunlerini siddetle tavsiye ederim. Ben kullaniyorum ve cokk memnunum.

Son düzenleme:
Yves rocher in urunlerini siddetle tavsiye ederim. Ben kullaniyorum ve cokk memnunum.
Kuruya yatkın karma çıkıyor ama bnce daha çok kuru duymuştum onu cnm

Kuruya yatkın karma çıkıyor ama bnce daha çok kuru duymuştum onu cnm
Kurudan karmaya dogru herhalde.
Yves rocher den ben memnunum.
Magazasina gidip cilt analizi yaptirirsan sana uygun kremleri onerirler canim.

Eczaneden avene nin kremlerine de bakabilirsin.

BEN de yves rocher hydra vegetal kullanıyorum tavsiye ederim su bazlısını kullanıyorum ben
Ayrıca marka çok sık indirim yapıyor ay sonları ay içinde ve doğum günlerinde çok avantajlı bakmalısın

Bioderma çok güzel. Ben toniğinden çok memnun kaldım. Üstelik dermo kozmetik...

yves rocheri tavsiye ederim ben. herhangi bir avm tarzı bi yerde bulursun, yves rocher mağazasına girince orda önce analiz yapıp kişiye özel ürün öneriyorlar. çok faydalı tavsiye ederim... :))

La roche posay markası da iyi doktor tavsiyesiyle gundüz kremini kullaniorm fena değil biraz pahalı ama uzun ömürlü gibi

La roche posay toleriane ultra siddetle tavsiye ediyorum eczanede satılıyor 80 liralik bi fiyati var ama uzun ömürlü gidiyor.geceleri de vichy AQualia thermal nemlendirici ayni zamanda yatıştırıcı bi krem bunu kullaniyorum geceleri de.ben coook fazla her markanin nemlendiricisini denedim.bu zamana kadar en iyisi la roche posay oldu benim tenimde.toleriane ultra mutlaka denemelisin

Kızlaar instagramda kubraninkozmetikgunlugu adında bir sayfa var. Kozmetik ürün incelemeleri yapıyor. Çok faydalı bilgiler var. Gümüş maske almaktan onun sayesinde son anda kurtuldum. Bence sayfasına göz atın

Kızlaar instagramda kubraninkozmetikgunlugu adında bir sayfa var. Kozmetik ürün incelemeleri yapıyor. Çok faydalı bilgiler var. Gümüş maske almaktan onun sayesinde son anda kurtuldum. Bence sayfasına göz atın

ayipdur! ha bu yaptuğun reklam ayipdur!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…