Yüz dolgusu yaptıranlar nerdesiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi iriz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaslar yuzune yag dolgusu yaptiripta bir sene sonrasi hakkinda bilgi verebilecek olan var mi?Yanaklara yapilan yag dolgusu tamamen eriyor mu acaba ben bu islemden muzdaribim ilk kez yaptirdim ama sonuc cok uzucu aylar gecti tabi yuzde 40 yada biraz daha fazla kaldi sizce daha fazla erime sansi var mi?Genel itibari ile yuzde 20 kalir diyolar ama en dogru bilgiyi yaptiran verir sanirim.Deneyimlerinizi paylasirmisiniz benimle.svg.

Marco merhaba...
Gecmis olsun oncelikle...
Ben de gecen hafta yaotirdim yuzume yag dolgusu burun estetigiyle birlikte. Ben su an pismanlik asamasindayim nerdeyse bilmiyorum cok sis yuzum. Daha cok erken tabiki ama insanin sinirini bozuyor. Yuzum de hic hat kalmamis gibi sanki sen de de oldu mu boyle? Bi de topaklanmalar da var bazi yerlerde. Onlarda sinirimi bozuyor Yaptiran arkadaslarim var. Onlara da durmadan soruyorum sabret diyorlar da bi de sana sorayim dedim..

Sordugun soruya gelince %50si kaliyormus merak etme. %20 kimseden duymadim. %20 kalmasi cok mantiksiz ayrica. Netice de senin yagin o. Neden erisin durup dururken. Yuzden zayifladigin zaman gidiyormus ama ameliyattan sonra %50lik kismi kaliyormus. Dedim ya arkadaslar var yaptiran diye. Epey de oldu onlar yaptirali. Hala gayet memnunlar. Merak etme :)

Günümüzde öyle güzel imkanlar var ki cidden çok kısmetliyiz.

Bende yıllarca hep Nasolabial çizgilerimden çok rahatsızdım, hep onları kapatmaya çalışıyordum. Açık renk kapatıcılarla efekt vermeye çalışıyordum.

Fakat 2 ay kadar önce oraya dolgu yaptırdım, juvederm voluma kullandılar. Ve ÇOK memnunum.

Çünkü cidden Nasolabial çizgiler insanın görüntüsünü çok bozuyor, eğer bu konuda şikayetçi olan varsa şiddetle tavsiye ediyorum. İstanbul Bağdat caddesinde özel bir poliklinikte yaptırdım, 500TL şırınga başı ücreti vardı.

Merhaba bir önceki mesajımda da yazdım, daha önce dolgu yaptırmadan evvel çok araştırmıştım nedense gözümde çok büyüyordu. Halbuki o kadar kolay ve kısa bir prosedür ki neden yaptırmadım diye düşündüm, hele ki dudaklar en doğru tercihim oldu :) İnanılmaz memnunum.

Ne yazık ki dolguların kalıcılığı insanın bağışıklık sistemi ile de orantılı. Aynı marka dolgu yaptırıpta birinde 4 ay kalan birinde 1 ay kalan arkadaşlarımda oldu. Yani bazı vücutlar çok çabuk eritiyor dolguyu, bazı vücutlar ise daha zor eritiyor.

Yüz için genelde voluma veya volift (juvederm) güzel sonuç veriyor ben ve birkaç arkadaşım bunu yaptırıyoruz. Dudak ve yanak için aynı dolgu normalde olmaz demişti bana doktorum.

Örneğin voluma'yı dudağa yapan bir doktor da vardı ama feci kötü oluyor, taş gibi oluyor dudak. Ben asla istemem mesela öyle birşey. Voluma yanak, elmacık kemikleri vs için çok iyi ve dayanıklı oluyor.

Kendi tecrübe ettiğim 3 ayrı doktor var ama isimleri vermek burda uygun oluyor mu bilemiyorum. Benim bildiklerim nişantaşı ve bağdat caddesinde.

Sevgiler :)

Ben yaptirali 6 ayi gecti ancak ben hic memnun degilim bahsettigin o topaklanma ve hatlardaki degisme devam ediyor.Tabi bu islem doktora teknige gore degisir.Yani benim doktordan kaynakli bir durum oldu.Asimetrik ve dengesiz yapildi ve bu durum hafiflemekle birlikte maalesef devam ediyor.Ben aslinda tamemen erimesini umit ediyorum.Doktorlar bu konuda ikiye ayrilmis durumda kimi tamemen erir diyor kimi omur boyu kalicidir diyor.Benim tercihim tamamen erimesinden yana.O nedenle soruyorum; islemden bir yil sonrasi icin bilgi verebilecek olan var mi?

Bende son rütüşleri yaptırdım kızlar cok hos oldu botox cok dogal duruyo dolgumda oyle herkez kg almıssın dedi umarım bu durum hiççç bitmez böyle kalır ))))

ne yazık ki eriyor.%60 falan 1 yılda gidiyor.Sonra da eğer zayıflamazsan geriye %20 den fazla kalmaz bence.Ama üstüste yaptırırsan belki daha çok kalabilir.

harika oluyor da eriyor.Sürekli yaptırmak lazım ve bu da bütçe demek.Her yıl bi kere dolgu yaptırılsa mükemmel olur.Ne çizgi ne de çöküntü kalır.

Uzucu derken biraz bilgi verirmisiniz sonucumu begenmediniz

harika oluyor da eriyor.Sürekli yaptırmak lazım ve bu da bütçe demek.Her yıl bi kere dolgu yaptırılsa mükemmel olur.Ne çizgi ne de çöküntü kalır.
evet söylediğiniz gibi bünyeye göre değişiyor, normalde 3 ay kalması gerekiyor ama benim saldırgan bir bünyem var bu sebeple hem dudak hem yanak 1 buçuk -2 ay da eriyor.

Uzucu derken biraz bilgi verirmisiniz sonucumu begenmediniz

Evet sonucu begenmedim.Alti ayi gecti yedi ay olacak ama henuz tamami gitmedi.gozaltinda kirisma torbalanma yuzde genel bir cokmus ifade ve daha uzun gorunen daha bakimsiz kart bir ifade.İlk aylara gore biraz hafifledi ama cokme durumu duzelmiyor maalesef.Yani yuzde fazladan yag var ama o yagsiz haline gore cokmus bir yuz anlamsiz geliyor kulaga ama oyle maalesef.

[Qtness1, post: 36921619, member: 420966"]ne yazık ki eriyor.%60 falan 1 yılda gidiyor.Sonra da eğer zayıflamazsan geriye %20 den fazla kalmaz bence.Ama üstüste yaptırırsan belki daha çok kalabilir.[/QUOTE]

Benim tercihim yuzde yuz erimesi tabiki ama sanirim bu pek mumkun gorunmuyor.Bilgi verdiginiz icin tesekkur ederim.svg.

Sanirim

[Qtness1, post: 36921619, member: 420966"]ne yazık ki eriyor.%60 falan 1 yılda gidiyor.Sonra da eğer zayıflamazsan geriye %20 den fazla kalmaz bence.Ama üstüste yaptırırsan belki daha çok kalabilir.

Benim tercihim yuzde yuz erimesi tabiki ama sanirim bu pek mumkun gorunmuyor.Bilgi verdiginiz icin tesekkur ederim.svg.

Sanirim[/QUOTE]
Tamamıyle da gider meraklanmayın.Ama zaman lazım.Sakın 1 veya 1,5 yıl geçmeden tekrar müdahale ettirmeyin.Eğer fazla yağ enjekte ederlerse ve edilen yer yağa müsait değilse sarkma vs olurmuş.Bu işlem çok basitmiş gibi yapılıyor ama hiç de basit değil aslında.Çok dikkatli yapılması gerekli.Ben çok çok memnun kalmıştım.Hatta 3 hafta sıfır makyajla dolaştım ve kendimi hiç bu kadar güzel hissetmmiştim ama eridi gitti.Tekrar yapmak lazım.Ha bu arada şunu da söyliyim tekrar yaptırsam illa aynı güzellikte olacak değil.)) bu estetik işi çok zor ve şans.Ben bir tane yaptırdım bittim.Millet sayısız yaptırıyor.İyi cesaret valla.Moralini bozma.Sadece sabır ve sonrasında çok çok iyi bir doktora gidip konuşmak.İyi dr kim ne bilmiyorum.Çünkü bana iyi olan sana kötü olabilir.Bunun çok örneğini gördük burda.Ama sakın kendinizi bırakmayın.Sizi çok çok iyi anlıyorum.Sadece zaman ve sabır.

Pekiyu nerelerinize yapildi bu uygulama

Topaklanma devam mi ediyor? ya cidden mi? Benimkiler yavas yavas dagiliyor ve eriyor. Eskisi gibi buyuk kutle degil yani.. Yaotiran arkadaslar %40lik kismin erimedigibi soyluyorlar. Uzgunum o zaman Marco'cum

Topaklanma devam mi ediyor? ya cidden mi? Benimkiler yavas yavas dagiliyor ve eriyor. Eskisi gibi buyuk kutle degil yani.. Yaotiran arkadaslar %40lik kismin erimedigibi soyluyorlar. Uzgunum o zaman Marco'cum

Topaklanma genel degil tabiki ama maalesef yer yer kaliyor.Bende oyle oldu en azindan.Yuzdeki odem tamamen indiginde bu durumu daha iyi farkediyorsunuz sorun orada basliyor zaten.

Sanirim
Tamamıyle da gider meraklanmayın.Ama zaman lazım.Sakın 1 veya 1,5 yıl geçmeden tekrar müdahale ettirmeyin.Eğer fazla yağ enjekte ederlerse ve edilen yer yağa müsait değilse sarkma vs olurmuş.Bu işlem çok basitmiş gibi yapılıyor ama hiç de basit değil aslında.Çok dikkatli yapılması gerekli.Ben çok çok memnun kalmıştım.Hatta 3 hafta sıfır makyajla dolaştım ve kendimi hiç bu kadar güzel hissetmmiştim ama eridi gitti.Tekrar yapmak lazım.Ha bu arada şunu da söyliyim tekrar yaptırsam illa aynı güzellikte olacak değil.)) bu estetik işi çok zor ve şans.Ben bir tane yaptırdım bittim.Millet sayısız yaptırıyor.İyi cesaret valla.Moralini bozma.Sadece sabır ve sonrasında çok çok iyi bir doktora gidip konuşmak.İyi dr kim ne bilmiyorum.Çünkü bana iyi olan sana kötü olabilir.Bunun çok örneğini gördük burda.Ama sakın kendinizi bırakmayın.Sizi çok çok iyi anlıyorum.Sadece zaman ve sabır.[/QUOTE]

Siz memnun kalmissiniz peki tekrarlatmayi dusundunuz mu ayni doktora?Dediginiz gibi sans isi ve sectiginiz doktor en basta cok onemli ben bu konuda maalesef yanlis karar verdim.Benim yuzume oldukca fazla kondu sanirim cunku 3 ayin sonunda sarkmayi bariz sekilde fark ettim.ama sanki eridikce bu durum biraz azaldi.Benim kendi fikrim boslukta kalan kemige dayanmayan bolgelerde gulme cizgileri gibi iyi sonuc vermiyor agirlikla oralar sarkiyor.Elmaciklara az miktarda konan yag genelde memnuniyet yaratiyor.Yani bu islem ust yuzde iyi sonuc veriyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…