Sevgili Arkadaşlar,
Yüz dolgusu konusunda bilgisi olan varsa ve benimle deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim. Öncelikle kalıcı dolgu olarak hangi markayı tercih etmeliyim. Bildiğiniz ve güvendiğiniz konusunda başarılı, önerebileceğiniz bir doktor var mı? varsa bilgilerini paylaşa bilirmisiniz? Yüzüme yaptıracağım dolguyu dudaklarımada kullanabilirmiyim? İstanbul, Bakırköy ve Bahçelievler ilk tercihlerimdir. İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkür ederim.
gecmiş olsun canım üzüldüm dilediğin gibi gecmemesine .. umarım bir süresonra her sey oturduktan sonra sonuc seni mutlu eder. Suratının zayıflamasına neden olan sey prp mi oldu ?
Aquamid yada aqualift gııbı bıseydı adı tatlım 1200 dedi nakit 1000 de anlastık 15 dk ya cıktım kaprıslı bı dr degıl bende burdan tavsıye uzerıne gıtmiştim alcak gonullu bırı ıstedıgın kadar soru sor cvplıyo bogaziçindeydi besıktasta
merhaba yanak dolgusu yaptırmıştınız değil mi ne kadar süre kaldı :26:
yanak degıl canım nasobıal bolge burundan agıza ınen cızgıler yani
anladım canım çok sağol cevap verdiğin için benimde nasobial bölgede hafif sorun var ama benimki sanırım yanaklarım küçüldü birazda nasobial bölge şiş gibi duruyor sarkma oluyor galiba
Bende sarkma olmadı kuzum tam tersi az geldi bi enjektör bitane daha gerkiyor
hayır canım yanlış anladın galiba ben şuan yüzüme dolgu yaptırmadım ben zayıfladım zayıflayınca yanaklarım küçüldü . birde dudaklarımın kenarındaki nasobial bölge biraz şiş gibi belirginleşti. senin dr un nişantaşı ndamıydı ismi neydi. üfff bugün işten gelirken düşündümde güzel görünmek için bütün bunları yapmak doğru mu diye. ben burun estetiği oldum. şimdi yanak, göğüs, bacak düşünüyorum bir taraftanda tüm bunlara ne gerek var diyorum çirkin bir kızda değilim yapay görünümlü biri olmakta istemiyorum ama bir taraftanda estetik yaptırıp özgüven patlaması yaşayan arkadaşlar var kafam karıştı
Bi sakin ol kuzun drum besiktasta necdet uçar bogaziçi tıp ta nasobial bolgeni bi hallet once bacak vs cok sonra dusun kafanı karıstırma
tamam canım zaten öncelikli yanak düşünüyorum.
Arayıp fiyat alsana bende tekrar düşünüyorum bakalım aynı fiyatmı
belki haftaya sorarım canımbu haftaki iznim iptal oldu da uyuz oldum
Ben istanbulda geçen yıl seran göçer'e yaptırdım. Memnun da kaldım. Hiç belli olmadan toparladı yüzümü.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım sen yanak dolgusu mu yaptırdın ne kadara maloldu sana ve ne kadar enjekte edildiEvet canım 6-7ay durdu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam.Gereksiz şeyleri sakın yaptırma.Ameliyat gerektirmeyen doldu botoks lazer vs ok ama cerrahi müdahaleye gereksiz girme derim.hayır canım yanlış anladın galiba ben şuan yüzüme dolgu yaptırmadım ben zayıfladım zayıflayınca yanaklarım küçüldü . birde dudaklarımın kenarındaki nasobial bölge biraz şiş gibi belirginleşti. senin dr un nişantaşı ndamıydı ismi neydi. üfff bugün işten gelirken düşündümde güzel görünmek için bütün bunları yapmak doğru mu diye. ben burun estetiği oldum. şimdi yanak, göğüs, bacak düşünüyorum bir taraftanda tüm bunlara ne gerek var diyorum çirkin bir kızda değilim yapay görünümlü biri olmakta istemiyorum ama bir taraftanda estetik yaptırıp özgüven patlaması yaşayan arkadaşlar var kafam karıştı
canım ben zaten botoxta yaptırmam zaten ben dolgu düşünüyorum onda da kararsızımSelam.Gereksiz şeyleri sakın yaptırma.Ameliyat gerektirmeyen doldu botoks lazer vs ok ama cerrahi müdahaleye gereksiz girme derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?