Yüz dolgusu yaptıranlar nerdesiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi iriz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Siz memnun kalmissiniz peki tekrarlatmayi dusundunuz mu ayni doktora?Dediginiz gibi sans isi ve sectiginiz doktor en basta cok onemli ben bu konuda maalesef yanlis karar verdim.Benim yuzume oldukca fazla kondu sanirim cunku 3 ayin sonunda sarkmayi bariz sekilde fark ettim.ama sanki eridikce bu durum biraz azaldi.Benim kendi fikrim boslukta kalan kemige dayanmayan bolgelerde gulme cizgileri gibi iyi sonuc vermiyor agirlikla oralar sarkiyor.Elmaciklara az miktarda konan yag genelde memnuniyet yaratiyor.Yani bu islem ust yuzde iyi sonuc veriyor gibi.[/QUOTE]

Tekrarlatmayı kesinlikle düşündüm.Açıkçası meme ameliyatım esnasında istedim.Önce yapalım dedi sonra şu anda uygun görmüyorum dedi ve yapmadı.Hyolüranik asiti önerdi onu da yaptırmadım.Şu anda yağ enjeksiyonu yapabiliriz diyo ancak bu da basit de olsa bir ameliyat ve sırf yağ dolgusu için sedasyon da olsa almak istemiyorum.ancak başka bir ameliyat esnasında olabilir.Onu da allah korusun almiyim:) Çünkü bana bir ameliyat yetti de arttı bile:)) ama yüz dolgusunu düşünüyorum.Ancak meme ameliyatıyla ilgili yaşadıklarımdan sonra korkuyorum.Burda detay anlatmam doğru değil.Her ikisini de aynı dr yaptı.Birinden çok memnunum diğeri sıkıntılı.O sebeple dolgu bile beni ürkütüyor desem.Ama yaptırmam lazım.Çünkü yüzüm zayıfladı.Botoks ve doldu aynı anda süper sonuç veriyor.Benim yüzüme gerekli.Kırışıklık yok ama zayıf.Düşünüyorum.Kışa yaptırıcam sanırım.

Arkadaşlar 4 yıl önce nazolabial alanlara hyaluronik asit dolgusu yaptırmıştım. İlk önce harika oldu, inanamadım! Zaten çizgiler o zaman çok hafifti. Ancak 1 yıl geçtikten sonra sağ yanağımda nedeni belirsiz şişlik oldu. Önce diş hekimine gittim. Dişlerimle ilgili bir sorun yoktu. Sonra zamanla anlaşıldı ki bana yapılan dolgunun geç dönem komplikasyonuymuş. Orada bezelye tanesi gibi 7-8 kalıntı var. Aslında hyaluronik asit tamamen erimeliymiş. Neyse sonra daha da didikleyince kullanılan ürün kaynaklı olduğu anlaşıldı. Cesaretimi toplayıp bundan 9 ay önce yine dolgu yaptırdım ama hyal. asit değil, hidroksiapatit denilen bir madde. Şimdilik memnunum ama bilemiyorum ki ileride bir sıkıntı olacak mı... Ha bir de sorarsanız bezelye tanelerine ne oldu, hala oradalar malesef..

Merhaba ben nezih karacaya yaptırdım dolgu ve göz altı ışık dolgusu yaptırdım hem ödemede yardımcı oluyor hem eli çok hafif hemde işinde çok başarılı mütavazi bir dermatolog tavsiye ederim

merhaba benim teyzem yaptırdı örümcek ağını ankara özkaya tıp merkezinde.sonuç inanılmaz gerçekten toparladı.fiyat değişiyor önce doktor görüyor ne kadar lazımsa o kadar yapıyorlar.çok doğal ve çok etkili.düşünenler varsa özkaya bu konuda çok iyi...

85arzu
duygu0609
cansu060
aysun0683

Erkek olmana rağmen kadın olarak işaretle, 4 tane üyelik al ! sonra etkiden bahset

Bu ne perhiz ? bu ne lahana turşusu....

Ca
canim ben 2 sene once burun kenarindan agiza inen cizgilere yaptim cok memnun kaldim hic azalma olmadi 20 gun oncede yanaklara yaptim ve cok memnunum herkez bana yuzune bir guzellik gelmis diyor insallah boyle kalir ama ben yag dolgusu deyik aquafilling yaptirdim

ben ikisene önce yaptırdım yüzüm şişip de sönmüş bir balon gib gevşedi bence yüzümde hiç kırışığın yoktu yalnızca yüzum Zayıf ve çökgün görünüyordu gözaltında alın saç birleşim yerinde lekeler oluştü Nurgül Yeşilçay da yaptırmış diziyi dikkat seyreden göz altında ki deformasyonu görebilirsin.

Canim sen hangi dolguyu yaptirdin

Nasıl bir işlem bu? Benim burun yanak çizgisi problemim var. Kafama çok takıyorum. Kurtulmak istiyorum bu dertten.

Kaç lira tuttu dolgunuz? ve kaç ayda bir yenilemek gerekir acaba? Benim de ihtiyacım var bu bölgeye dolgu yaptırmaya..

Nasıl bir işlem bu? Benim burun yanak çizgisi problemim var. Kafama çok takıyorum. Kurtulmak istiyorum bu dertten.
Canim jel dolgu kullaniyorlar ve 8 sene kalicikigi var cok iyi bir dolgu

Kızlar cumartesi randevum var. Alın-göz çevresi- ve kaş ortası botoks. Bir de yüze dolgu. Ben özellikle nazolabial çizgiler için istemiştim. Doktor tüm yüze yapacağını söyledi. Sıvı dolguymuş.Markasını unuttum şimdi.Cumartesi günü asıl doktor bakacak ya tüm yüze ya da sadece nazolabial bölgeye yapılacak.İlk defa yaptırıcam. Acaba şişlik falan kaç gün sürer? Çok acır mı? İnşallah güzel olur ya

yağ dolgusu yaptırmıştım Bir ay Bülent Ersoy gib gezdim daha doğrus evden Ben iki yil önce
Canim sen hangi dolguyu yaptirdin

Canım bizi mutlaka bilgilendir.. Beninmde cumartesi yani yarın görüşmem var doktorla.. Nasolabial bölge için görüşücem ben de ama çok bilgi sahibi değilim dolgu lar hakkında..

Bugün gittim. Dolguyu yaptırmadım. Emin olamadım bir türlü. Botox yaptırdım. 15 gün sonra kontrole gittiğimde dolguya karar vericez .

ben ilk hyalüronik asit ile genel yüze dolgunlaştırma ile başladım 2011-2012 arasıydı. (mezolift sanırım). ama baktım faydası yok fazla yani bende çöküntü fazlaydı doğrusu. Dolguya karar verdik. Göz altıma bedava dolgu yaptı. Firma numune bırakmış. İsmini haturlamıyorum ama baya iyi bir markaydı. bana iki yıl hiç dokunmayız dedi ama meğer göz altı dolgusu gitmezmiş kalıcıymış. bana derine yanaktan girerek yaptı.
Sonra benim elmacık kemiklerime dolgu yaptı. ama benim baskılarımla doktor sağ tarafıma biraz daha fazla yapmış sanırım.pek doktora kabahat bulmak istemiyorum herkesin bir tarzı ve yetenegi var. bir de ne istediğini tam bilmek gerekiyor.
Nisantasında ünlü bir doktora ve Mustafa Karataşa bir de estetica hastanesinde bir doktora gidip fikir aldım. hepsi yüzüme bakıp yüzünde asimetri var sağ taraf daha yüksek dedi dengelemeliyiz dedi. Esteticadaki yağ dolgusu önerdi. Nisantaşındaki sanırım ismi Cihangir olmalı o da yüzünün üst tarafına dolgu lazım sadece elmacık kemiklerini doldurmus onun burna doğru gelen kısıma da az koymalıydı dedi. Doğru bir tesbitti. Mustafa karataşa gittim. O ise ayni sekilde bütün hataları söyledi. Hatta şakaklarına ve çenene bir de üst dudağına da az lazım dedi.
Neyse Mustafa bey daha ikna edici geldi. Keşke o gün yaptırsaydım ama bir hafta sonra randevu alıp gittim. yüzüme tam 7 tüp dolgu yaptı. Ama soylediğiyle alakası yoktu. Sakaklara 1 er enjeksiyon gidiyor zaten. Elmacık ve üst yanak zannederken yüzümün alt tarafını doldurdu hep. o anda anlayamıyorsunuz ama 1 hafta gecince mutsuz oldugumu soyledima ama pek umursamadı hatta bir yere fazla olan dolguyu da eritici bir madde ile eriit. sanırım 1 cc fazlaydı. tüp başına 700 tl almıştı.
2013 te oldu. Onda sevdiğim sey ise ürün kitapçını ve ürünün bandrolünü vermesiydi.
BU ARADA ÖNEMLİ BİR SEY ÖĞRENDİM Kİ: Dolgu yaptırırken mutlaka son kullanma tarihine bakmanız gerekiyor. Yanı en az son kullanma tarihinde ürün erimeye başlıyor. Bazı arkadaşlar ürün eridi diyor bence ürünlerin son kullnma tarihlerini kontrol etsinler en az bir yıl sonrası olmalı. son kullanma tarihi son kullanılacak tarih degil, ürünün vücütta dağılmaya başlayacağı tarih oluyor.
Bağdat caddesinde ünlü bir estetik doktoruna 2013 te gittim. Koca yanaklı olmuusun ama kötü değil erimesini bekleyelim dedi. Botox yaptı.
2014 te bundan birkaç ay once yanaklarıma ve dudak yanlarına toplam 3 cc dolgu yaptı. Ama tam benim istediğim gibi sadece elmacık kemikleri ve ön yanak. Şunu anladım ki yüzü çok iyi tanımaları yetmiyor Doktorum söylediğini de yapabilmesi gerekiyor. Hala doktorum tam istediğim gibi yapamıyor ama o 7 tüpü verdiğim zamanki parasal durumum olsa bu doktor o 7 tüple çok daha iyisini çıkarabilir diye düşünüyorum. Yanaklarıma 1 er cc daha isteyeceğim. Bu arada yeni ürünler yaklaşık 1,5 yıl dayanıyormuş.
Parasal açıdan zor olsada gecici her zamn iyi 1,5 yılda çok değişmiyorsunuz ama 5-6 yıl sonra yüz değişiyor ve yeni seyler yaptırabiliyorsunuz ama kalıcı dolguda böyle bir sans yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…