Benimde asıl sorunum burundan dudak kenarlarına inen derin çizgiler sizin bu bölgede görüntü nasıl olduUygulama gozalti nazobial bolge ve yanaklara yapilmisti.Matemde oldugu gibi bendede olumsuz sonuclar dogurdu.
Tamamıyle da gider meraklanmayın.Ama zaman lazım.Sakın 1 veya 1,5 yıl geçmeden tekrar müdahale ettirmeyin.Eğer fazla yağ enjekte ederlerse ve edilen yer yağa müsait değilse sarkma vs olurmuş.Bu işlem çok basitmiş gibi yapılıyor ama hiç de basit değil aslında.Çok dikkatli yapılması gerekli.Ben çok çok memnun kalmıştım.Hatta 3 hafta sıfır makyajla dolaştım ve kendimi hiç bu kadar güzel hissetmmiştim ama eridi gitti.Tekrar yapmak lazım.Ha bu arada şunu da söyliyim tekrar yaptırsam illa aynı güzellikte olacak değil.)) bu estetik işi çok zor ve şans.Ben bir tane yaptırdım bittim.Millet sayısız yaptırıyor.İyi cesaret valla.Moralini bozma.Sadece sabır ve sonrasında çok çok iyi bir doktora gidip konuşmak.İyi dr kim ne bilmiyorum.Çünkü bana iyi olan sana kötü olabilir.Bunun çok örneğini gördük burda.Ama sakın kendinizi bırakmayın.Sizi çok çok iyi anlıyorum.Sadece zaman ve sabır.
merhaba benim teyzem yaptırdı örümcek ağını ankara özkaya tıp merkezinde.sonuç inanılmaz gerçekten toparladı.fiyat değişiyor önce doktor görüyor ne kadar lazımsa o kadar yapıyorlar.çok doğal ve çok etkili.düşünenler varsa özkaya bu konuda çok iyi...
canim ben 2 sene once burun kenarindan agiza inen cizgilere yaptim cok memnun kaldim hic azalma olmadi 20 gun oncede yanaklara yaptim ve cok memnunum herkez bana yuzune bir guzellik gelmis diyor insallah boyle kalir ama ben yag dolgusu deyik aquafilling yaptirdimArkadaslar yuzune yag dolgusu yaptiripta bir sene sonrasi hakkinda bilgi verebilecek olan var mi?Yanaklara yapilan yag dolgusu tamamen eriyor mu acaba ben bu islemden muzdaribim ilk kez yaptirdim ama sonuc cok uzucu aylar gecti tabi yuzde 40 yada biraz daha fazla kaldi sizce daha fazla erime sansi var mi?Genel itibari ile yuzde 20 kalir diyolar ama en dogru bilgiyi yaptiran verir sanirim.Deneyimlerinizi paylasirmisiniz benimle.svg.
Canim sen hangi dolguyu yaptirdinben ikisene önce yaptırdım yüzüm şişip de sönmüş bir balon gib gevşedi bence yüzümde hiç kırışığın yoktu yalnızca yüzum Zayıf ve çökgün görünüyordu gözaltında alın saç birleşim yerinde lekeler oluştü Nurgül Yeşilçay da yaptırmış diziyi dikkat seyreden göz altında ki deformasyonu görebilirsin.
Nasıl bir işlem bu? Benim burun yanak çizgisi problemim var. Kafama çok takıyorum. Kurtulmak istiyorum bu dertten.Ca
canim ben 2 sene once burun kenarindan agiza inen cizgilere yaptim cok memnun kaldim hic azalma olmadi 20 gun oncede yanaklara yaptim ve cok memnunum herkez bana yuzune bir guzellik gelmis diyor insallah boyle kalir ama ben yag dolgusu deyik aquafilling yaptirdim
Kaç lira tuttu dolgunuz? ve kaç ayda bir yenilemek gerekir acaba? Benim de ihtiyacım var bu bölgeye dolgu yaptırmaya..Günümüzde öyle güzel imkanlar var ki cidden çok kısmetliyiz.
Bende yıllarca hep Nasolabial çizgilerimden çok rahatsızdım, hep onları kapatmaya çalışıyordum. Açık renk kapatıcılarla efekt vermeye çalışıyordum.
Fakat 2 ay kadar önce oraya dolgu yaptırdım, juvederm voluma kullandılar. Ve ÇOK memnunum.
Çünkü cidden Nasolabial çizgiler insanın görüntüsünü çok bozuyor, eğer bu konuda şikayetçi olan varsa şiddetle tavsiye ediyorum. İstanbul Bağdat caddesinde özel bir poliklinikte yaptırdım, 500TL şırınga başı ücreti vardı.
Canim jel dolgu kullaniyorlar ve 8 sene kalicikigi var cok iyi bir dolguNasıl bir işlem bu? Benim burun yanak çizgisi problemim var. Kafama çok takıyorum. Kurtulmak istiyorum bu dertten.
Bu jel dolgu nun vücuda zararı yok mu? Fiyatı ne kadar olur sence? Bir de 6 ayda eriyenler var.. Onlar daha mı sağlıkl?Canim jel dolgu kullaniyorlar ve 8 sene kalicikigi var cok iyi bir dolgu
Ben iki yil önceCa
canim ben 2 sene once burun kenarindan agiza inen cizgilere yaptim cok memnun kaldim hic azalma olmadi 20 gun oncede yanaklara yaptim ve cok memnunum herkez bana yuzune bir guzellik gelmis diyor insallah boyle kalir ama ben yag dolgusu deyik aquafilling yaptirdim
Canim sen hangi dolguyu yaptirdin
Canım bizi mutlaka bilgilendir.. Beninmde cumartesi yani yarın görüşmem var doktorla.. Nasolabial bölge için görüşücem ben de ama çok bilgi sahibi değilim dolgu lar hakkında..Kızlar cumartesi randevum var. Alın-göz çevresi- ve kaş ortası botoks. Bir de yüze dolgu. Ben özellikle nazolabial çizgiler için istemiştim. Doktor tüm yüze yapacağını söyledi. Sıvı dolguymuş.Markasını unuttum şimdi.Cumartesi günü asıl doktor bakacak ya tüm yüze ya da sadece nazolabial bölgeye yapılacak.İlk defa yaptırıcam. Acaba şişlik falan kaç gün sürer? Çok acır mı? İnşallah güzel olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?