evet yemekte yedim. o ellerle kaynanam yemek yaparken yemeğe yardım ettim. herkezde ellerimden yemek yemiştir.eşime diyemedim ama oda nasibini aldı.
ayy kıyamam ne de kıymetliymiş ki bir de oyalı havluya siliyor
çok geçmiş olsun canım... kusura bakma çok güldüm okurken, senin durum olsun diş suyu olsun.
gerçekten çok iğrenc empati yapınca anlıyor insan. benim babanneminde vardır öyle havlusu ama neyseki hiç kullanmadım. o wcde aşagıya yakın bi yere asar genelde. diğer havlu daha yukarıdadır.
Tuvalet kâğıtlarının bu kadar ucuzlayıp yaygınlaşması öncesi devirlere dayanan bir alışkanlık. Eskiden evlerde herkesin ayrı bir taharet bezi olurmuş, tuvalet duvarına ip gerer böyle yan yana asarlarmış. Çok rezil bir şey de tuvalet kâğıdı yokluğunda kullanılması anlaşılabilir. Ben de küçüklüğümden hatırlıyorum, misafir gittiğimiz bir evde görmüş şaşırmış, anneme sormuştum onlar neydi diye, o da anlatmıştı. Ama bu devirde hâlen bunu kullanan, hem de bu şekilde yanlış anlamaya sebebiyet verecek bir gereç olarak kullanan.... söyleyecek söz bulamıyorum. Kendisini tuvalet kâğıdının icadı konusunda bilgilendirin bence, hem daha hijyenik.
Evet eski insanlarda halen var bu alışkanlık. Benim kayınvalidem de var aynı yazdığın şekil, ip gerilmiş tuvaletin kenarına, birkaç bez asılı. Ama tabi bu şekilde havluyla karıştırmak mümkün değil. İlk gördüğümde ne olduğunu çözene kadar bayağı kafam karışmıştı. Çünkü tuvalette tuvalet kağıdı da var
Evet eski insanlarda halen var bu alışkanlık. Benim kayınvalidem de var aynı yazdığın şekil, ip gerilmiş tuvaletin kenarına, birkaç bez asılı. Ama tabi bu şekilde havluyla karıştırmak mümkün değil. İlk gördüğümde ne olduğunu çözene kadar bayağı kafam karışmıştı. Çünkü tuvalette tuvalet kağıdı daavlu var
of kötü bir durum gülmesi de çok garip
ayyy inanmıyorum yaaaaaaaaa valla içim kalktıçok kötü olmuş nasıl bir mantık bu ya kimbilir kaç kişi silmiştir daha ....eskiden öyleymiş ama artık tuvalet kağıdı denen birşey var ve kayınvalidenizin kendi sağlığı içinde çok tehlikeli ne yapıyor böyle tabiki normal değil bunu yapması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?