yüz kurulama havlusu oldu.........havlusu

çok geçmiş olsun canım... kusura bakma çok güldüm okurken, senin durum olsun diş suyu olsun.
gerçekten çok iğrenc empati yapınca anlıyor insan. benim babanneminde vardır öyle havlusu ama neyseki hiç kullanmadım. o wcde aşagıya yakın bi yere asar genelde. diğer havlu daha yukarıdadır.

evet yemekte yedim. o ellerle kaynanam yemek yaparken yemeğe yardım ettim. herkezde ellerimden yemek yemiştir.eşime diyemedim ama oda nasibini aldı.

Ay canım keşke deseydin annene söyleme ama böyle böyle oldu diye. Şimdi büyük ihtimalle oda ellerini ona siliyordur

bunun normal bir şey olup olmadığını soruyor musun birde yaa,tabi ki anormall hatta anormal ötesi ayrıca benim bildiğim havlu lavabonun tam yanında olur yani ve o havluya da o dediği yapılmaz hemmm nasıl olur yaa bari kumaş mumaş bişi yapaymış yani böğğğ havluyu nerden bilicek insanlar çok iğrençç çok hemde hiç steril değilll hastalık olur insan yaa biraz hijyen diyorum başkada bişi demiyorum
seni seviyorum hijyen ve hijytenik temiz insanlaarrr

keşke benim kaynanamda senin babannen gibi birini yukarı birini aşağı assaymış.hiç olmasa anlardım.kaynanam öyle bir yere asdı ki anlamak mümkün değil.sadece 1 havlu vardı.havlu birde kenarı var normal havlu gibi süslü.sadece biraz küçük havluydu.ama yeni ve herkezin kullanacabileceği bir havluydu.

Evet eski insanlarda halen var bu alışkanlık. Benim kayınvalidem de var aynı yazdığın şekil, ip gerilmiş tuvaletin kenarına, birkaç bez asılı. Ama tabi bu şekilde havluyla karıştırmak mümkün değil. İlk gördüğümde ne olduğunu çözene kadar bayağı kafam karışmıştı. Çünkü tuvalette tuvalet kağıdı da var

valla benim 80 yaşında ki ananem bile tuvalet kağıdı kullanıyorr
şuan ananemin ne kadar modern olduğunu farkettim hiç farkında değildim daha önce çünkü şampuana bile şampiyon diyen insan kendisi ama burda senin kayanandan daha modern ve temizmiş gördük konu sahibesi

Neticede su ile temizlik sonrası o bölgeyi kurulama amaçlı bir bez bu. Havlu kullanmak herhangi bir bez kullanmaktan daha mantıklı buna da katılıyorum ama aynı mantığa göre bu bezin ona göre bir yerde ve el altında bir mesafede olması gerekiyor...

O bahsettiğim hanım yaşıyorsa o da kullanmaya devam ediyordur diye tahmin ediyorum. Herhalde tuvalet kâğıdı kullanılıp atıldığı için israftan sayıyorlardır. Başka açıklama bulamıyorum. Çok çirkin bir şey ama ya....

babamın halasının kızınında kaynatısı ölünce kaynanası onlan beraber oturmaya başlamış. onun kaynanası herkezin yüzünü sildiği havluya bacak arasını silermiş.oğlu,gelini,torunları farkına varmazlarmış.ne zaman gelini onu yakalyana kadar.kadın yaşlımış ama onun havlu olduğunu bile bile silermiş.geline nispet olsun diye yere tükürürmüş.oda leğeni getirir odanın içinde idrarını yaparmış.oda sabaha kadar odanın içinde dururmuş.nezaman gelin sabah uyandımı sabah tuvalete dökermiş.nedime teyze kaynanasından çok çekmiş.allah rahmet eğlesin kaynanası öldü gitti.artık evi sidik kokmuyor.nedime teyzenin evinde elimi hiç kurulamadım.kaynanasının yaptığı pislikleri duydukca hayretler içinde kalıyordum.görüpte şahit olduklarım bile oldu.şimdi bende onun düştüğü duruma hemen hemen düştüm.

çok güldüm çok iğrendim

sadece kızım ve ben yaşadığımız halde evde bile havlu kullanmam asla ben kullandırmam ,evde dışarda heryerde...yaşasın kağıt mendil en temizi en güzeli

ayyy inanmıyorum yaaaaaaaaa valla içim kalktı çok kötü olmuş nasıl bir mantık bu ya kimbilir kaç kişi silmiştir daha ....eskiden öyleymiş ama artık tuvalet kağıdı denen birşey var ve kayınvalidenizin kendi sağlığı içinde çok tehlikeli ne yapıyor böyle tabiki normal değil bunu yapması

kaynanam evden kimse karışmıyor diyor ama ben pek inanmadım.şimdi kaynatama çocuklarına dönüpte şu benim şöyle bezimmi dedi.onlar kurulanmasa misafif %80 kurulanmıştır.misafirede diyemez ya.

malesef eski kadınlar yani yaşlı teyzeler,ananeler,babaneler bunu yapıyorlar.
gittiğim yerlerdeki wc lerde, bu tarz şüpheli havlular,bezler varsa kenarından bile geçmem..
tahmin ederim..
tuvalet kağıdı bile olsa onlar bu metodu uyguluyorlar..
tabi süslü püslü olması konu sahibi arkadaşı yanıltmış..

çok eskiden çocukken, çoğu wclerde görürdüm,bilenler vardır mutlaka..
çeyizlerde özel yapılmış oyalanmış cepkenlikler içlerinde bezler vardı..
o zaman biraz anlar,mana veremezdim bu şeylere,
yine çocuk aklımla, itici geliyordu:26:

ben de ,misafirliklerde temizliğinden şüpheli olduğum havluları kullanmam,
çoğu arkadaşın da dediği gibi kağıt havlu filan kullanırım..

kesinlikle misafirliğe gittiğim yerlerde bende kağıt havlu peçete vs kullanırım.Maazallah bizimde başımıza böyle bişi gelir çok kötü bir durum trajikomik biraz

Canım seninki çok kötü olmuş.Dantelli olmsı kafanı karıştırmış muhtemelen.Benim kayınvalidemin evinde ne öyle bi bez ne de tuvalet kağıdı var.Kurulanmadan kalkıyolar sanırım.Nasıl rahat ediyolar bilmiyorum.O yüzden artık çatlamak üzere değilsem kayınvalidemde ASLA tuvalete girmem

annemin evi,kaynanamım evinde onların kullandığı havlulan elimi kuruluyordum.başka misafirlikleri gidince asla kurulamam.akrabalarım,komşuların evinde dikkat ederim.artık kaynanamın evindede kurulamayacağım.benim annem asla böyle havlusu,bezi yoktur tuvalet kağıdı kullanır.yüz havlularınıda hergün iki kere değiştirir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…