Yüz üstü Bırakılmak

Baskasi dedi diye kimse sevdigini birakmaz. Ona gore de mantiksiz gelmis demek ki. Ablasini bahane etmeyin yani adam olamayan sevgiliniz.

Ablasi sureklo doldurdugu icin kafasi karismis olabilir diye dusunmussun de pardon ne konuda karisti kafasi? 3 yas buyuk olman konusunda mi? Yapmayalim ya bu kadar iyimser bakmayalim 3 yas buyuk olmanin tek bir anlami var o da 3 yas buyuk olman. Bazi hareketlerin olsa nisanlin dogru noktadan bakamasa ablasi da onu senin hatalarini gostererek doldursa bu dusunceni anlarim ama yas konusunda bi insan nasil dolabilir? Birak en iyisi olmus cunku kabullendigi bi ozelliginden dolayi seni terk eden adam zaten dengesizdir iyi ki daha buyuk yaralar acmadan erkenden bitirmis.

Hayır , beni istemedikleri için evlendiğimizde kimse evimize gidip gelmez koparlar diye düşünüyordu . Başta sağlam duruyordu sonradan bunu sorun etmeye başlamış . Oysa bence onlar da zamanla yumuşarlardı . Çok sevmelerine gerek yoktu. Ama kopmazlardı . O daha içli dışlı olmak istiyordu ailesiyle. Severek isteyerek gidip gelsinler biz gidip gelelim falan...

nişandan bile ayrılan var test sürecidir olabilir gözüyle bakıyorum ben .kadınlarda ayrılıyor erkek ayrılınca neden
olay oluyor anlamadım

nişandan bile ayrılan var test sürecidir olabilir gözüyle bakıyorum ben .kadınlarda ayrılıyor erkek ayrılınca neden
olay oluyor anlamadım
Hiç hissettirmemesi , bir anda ayrılmamız asıl sebep. O zamana kadar herşey çok güzeldi . Bir anda ayrılmayı dile getirdi .

Canım seversin daha çok seveceğin biri çıkar katşına. Sürekli kendimden örnek veriyorum ama evlenmeden eşimin benim peşimde koştuğu dönemlerde birisi vardı hayatımda ve ona körkütük aşıktım ama resmen kullanılıyordum. Beni sevmediği halde benimle görüşüp umut veriyordu bi evlenmekten bahsediyordu bi aramızda hiçbirşey yokmuş gibi ne arayıp ne soruyordu. Ve ailelerimiz tanışıyordu ilişkimizi saklamak zorunda kalıyorduk onun dengesiz tavırları yüzünden.Geceleri ağlıyordum sürekli. Sonra vazgeçtim. Kendime bu kötülüğü yapmamaya karar verdim. Sonra eşimle konuşmaya görüşmeye başladım. Onun bana olan yakınlığı tavırları. Hiç evliliği ilişkiyi düşünmediğim halde bana kendimi okadar iyi hissettiriyordu ki anlatamam. Ömrümde ilk defa bukadar sevildiğime şahit oldum. Karşımda bana bakınca gözlerinin içi gülen bir adam vardı. Ve zamanla bende sevdim hatta aşık oldum. Ve sonra neoldu biliyormusun o benim duygularımla oynayan adam ben evlenmeye karar verdiğimde beni aramaya başladı. Beni rüyasında görmüş evleneceğim içine doğmuş vs vs bende bidaha konuşmak istemiyorum seninle konuşmak evleneceğim insana haksızlık olur dedim kestirip attım bana mutluluklar bile diledi. O güne kadar arada aklıma geliyordu neden böyle oldu ben onjnla evlilik hayalleri kurarken bana niye böyle yaptı diye çok düşündüm. Hep onun eşim ve çocukalrımın babası olmasını hayal etmiştim. Birsürü fedakarlıklar yaptım onun için. Ama şimdi bakıyorum hayatıma geçmişime iyi ki de kocamla evlenmişim ve o dengesizi unutmuşum yoksa hayat benim için zehir olurmuş.Sende dua et. Allah iyi ve vicdanlı insanlarla karşılaştırsın.

Hiç hissettirmemesi , bir anda ayrılmamız asıl sebep. O zamana kadar herşey çok güzeldi . Bir anda ayrılmayı dile getirdi .
o yine sana dönüş yapacak bunu öyle bil ama seni bıraktığı
yerde bulamıyacak ,genelde bulacaklarını sanıyorlarda
bekle gör ve tabi ozamanda sen onu red et

İnşaallah ben de mutlu olurum ve iyi ki bitmiş derim . İnşaallah o zaman uzak değildir.

O yola girmeden bitmiş iyi olmuş.
Belli kişiliği oturmamış, onun bunun etkisinde kalan dangozun biriymiş.
Ailesine paspas ederdi seni ister miydin öyle koca?

Sevin kurtulduğuna bence.

hayırlısı böyleymiş.
aslında seni yüz üstü bırakmamış,
düşünsene sözden sonra sorunlar çıksaydı, daha kötü olmaz mıydı.

bu durumda ucuz atlatmışım bile diyebilirsin.

Zamanla acin hafifler böyle birini bnce asla affetmemelisin sevdiğini bilip seni kandirmasina izin verme bnce böyle biri ilerde seni gene üzer

hayırlısı böyleymiş.
aslında seni yüz üstü bırakmamış,
düşünsene sözden sonra sorunlar çıksaydı, daha kötü olmaz mıydı.

bu durumda ucuz atlatmışım bile diyebilirsin.
Yüz üstü bıraktı . Hiç ayrılacakmış gibi durmuyordu . Defalarca fikrini sordum, yokladım onu . Üzülüyordu ama ayrılmak istemiyorum dedi . Son ana kadar da hazırlık yapıldı. Herkes tatlıyı beklerken ben ayrıldık diyemiyorum .

İş ciddiye binince yasayacaklarindan korktu demek ki. En cekindigim insan turudur gerçekten. Her an yarı yolda bırakabilir bu tipler. Şimdi bu sorun oldu kaçtı, ailesi dese hadi barış çok üzülüyorsun kiyamiyoruz diye, gelir seninle barışır. İleride başka bir sorun çıkarsa yine kaçar, birilerinden destek bekler dönmek için. Bu kisileri birak affetmeyi aynı kaldırımda bile yurumemek gerekli.
Eşim benim yüzünden 2 senedir ailesiyle konuşmuyor ve hiç sorun etmiyor. Ben diyorum bazen git diye, benim ailem sensin, sana bunu yapan benim ailem olamaz diyor. Eşinin yanında sağlam duran duruyor yanı kendini kandırma. Şimdi kendinde hata biliyorsun mantığın devreye girince yanıldığını anlayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…