- 14 Haziran 2015
- 75
- 28
- 3
- Konu Sahibi MisMissing
-
Sucu ablasina atmayin, adam olsaydi birakmazdi...MisMis post: 44311981 .!.:Ablası benim ondan büyük olmamı kabullenemedi en sonunda da ayırmayı başardı
Ablası benim ondan büyük olmamı kabullenemedi en sonunda da ayırmayı başardı
Teşekkür ederim . Elimden geldiğince çabalıyorum . Kendimi bırakmamaya çalışıyorum . Ama benim için bir şok oldu .hepsi dengesiz çünkü dengeli olan da gelmezki bize! bazı kızlar erkeklerden daha delikanlı yemn ederim.ettiğini bulsun ne diyim sen de inşaallah çok üzülmeden atlatırsın
Teşekkür ederim . Aramıyorum sormuyorum zaten . Bazı arkadaşlar, bekle biraz toparlasın o yine gelir bizce diyorlar . Sürekli bunu düşünüyorum . Gelirse affetmeli miyim ?bu insanlarda vicdan yok mu acaba? bir insanın güvenini sarsmak, umutlandırmak ve ve üstü bırakmak bu kadar kolay olmamalı .. sabır diliyorum size, bir de iletişime geçmemenizi tavsiye ediyorum. üzülmekten başka bişeye yaramaz
İnşaallahOnun sana duydugu ask degilmis demekki
Gercek ask olsaydi kimse duramazdi karsisinda.
Umarim sevgini hakedecek birine rastlarsin..
şu an seni en iyi ben anlarım biraz önce bende yüzüstü bırakıldım senin gibi şoktayım hala..bırakma kendini Rabbim değerini bilen kişilerle mutlu etsin seni inşaallah.Teşekkür ederim . Elimden geldiğince çabalıyorum . Kendimi bırakmamaya çalışıyorum . Ama benim için bir şok oldu .
İnşaallah seni de aynı şekilde .şu an seni en iyi ben anlarım biraz önce bende yüzüstü bırakıldım senin gibi şoktayım hala..bırakma kendini Rabbim değerini bilen kişilerle mutlu etsin seni inşaallah.
Adam değilmiş diyenlere;
Ben de öyle düşünüyorum . Bir taraftan da kendimi yerine koyuyorum . Acaba sürekli biri bana da onu kötüleseydi ben de onun gibi kafamı karışmış bulur muydum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?