Benim de aklıma 2 sene evvel yaşadığım bir deneyim geldi - Ozamanlar instagram dan sanırım birisiyle tanışıp konuşmaya başladık filan. Şimdi düşününce aşırı saçma geliyor am aozamanlar boşluktaydım yaptım bi kere

neyse ben gayet normal konuşuyorum - çocuk birbirimizi bulduk, ben hep seni beklemişim falan filan demeye başladı . Ben de hafiften bir kıllanmaya başladım - bunları derken sadece yazışıyoruz bu arada. Sonra laf lafı açtı meğer annesi bunu evden kovmuş, şu an bir arkadaşında kalıyormuş, piskolojik sorunları varmış filan derken ben kusura bakma ben bu görüşmeyi ilerletmek istemiyorum filan dedim gayet nazik bir dille. Karşı çıktı saçma sapan şeyler söyledi ben de sildim engelledim her yerden - telefon dahil. Sonra bu beni bilinmeyen numaralardan aramaya devam etti - ben de beni artık rahat bırak. Bırakmazsan polise gider şikayet ederim seni dedim ve bana dediği komik laf - 'hakkımı sana helal etmiyorum' dedi

hangi haktan bahsediyor acaba

Bi dur yani daha bismilliah yazışmışız bir kaç gündür bu ne hız bu ne kendi kendine gelin güvey olma halleri.
Yani demem o ki aşırı dengesiz insanlar (erkekler) var ve dikkatli olmak gerekiyor gerçekten.