Yüzlerine bakamıyorum...

Bu kadınları anlamıyorum valla bazen...!

Ne isterler küçücük çocuktan. İlla üvey annelik yapmakmı gerek!!

Annem yoktu canım, aynen öyle, Allaha havale..

cnm eden bulur bu dunyada bulmazsa obur dunyada bulur insallah!!

ben normal karsılayamıyorum nedense
tamam ınsanı bır ıhtıyac olabılır ama yanlıs bır durum
gegırmek ve gaz cıkarmak da saglık acısından cok faydalı ve ınsanı bır durum ama
adabı muaseret kurallarına gore ayıp

yaptıkları yanlıs olsa da uzerınde durmamakta fayda var
esıne soyleyıp soylememen senınle ve esınle alakalı
kalkıp anne babasına durumdan haber verecegı yok elbet
her ıkı tarafta karsılıklı utanmıs ve etkılenmıs
uzatmamakta fayda var dıye dusunuyorum

bende kahkahalara bogulurdum heralde..

bence kayınvaliden sana inat çatla patla yapmıştır:
seni oğlundan düşüne düşüne kimbilir neler geliodu aklına
oda sana al işte gelin bak bende yapıyommm demiştir vede gözüne gözüne sokarak

yok cnm sanmam.. evet aramız kotu yanı zamanında cok kırdı benı ama boyle bısey yapmaz hıckımse...

Çok teşekkür ederim arkadaşlar ilginize..Gerçekten duygulandırdınız..
Şükür şimdi memnunum hayatımdan. Belki o da pişmandır eskiden yaptıkları için, ama az çektirmedi.
Dolabı açsak, hemen mutfağa koşardı, ters ters bakardı. Birşey alamadan geri kapatırdık dolabı.
Okuldan gelince, babamızın eve dönmesini beklerdik yemek için. Of anlatsam neler neler.
Ve en kötüsü bir defa babama bu konuyu anlatmak istedik ve babam da üvey anne ile büyümüş.
"yemeğiniz önünüze geliyor, aç mı kalıyorsunuz, şükredin halinize, biz hem aç kalır, hem dayak yerdik" demişti. bir daha da derdimizi açmadık hiç zaten.

Geçenlerde bu kadın oğlunu anlatıyor aile içi bir ortamda, eşim de var. "Maşallah iştahı çok açık, bir kangal sucuğu yarım ekmeğe doldurup, tek defada yer vallahi" diye övünerek.. Ablamla ben birbirimize bakıyoruz, gözlerimiz doluyor..

Ablamın ayakkabısı delinmişti lisede, ki ablam çok başarılı bir öğrenciydi. Doktor şu anda zaten. Diyeceksiniz ki başarı ile ayakkabının alakası ne? Delik ayakkabı ile yolladı ablamı kadın okula 1 sene, aldırtmadı ayakkabı. Ütüsüz falan gitmeye alışkındık zaten, hatta okulda dalga geçerlerdi bu yüzden bizimle. Ama şimdi düşünüyorum da, canım ablam o ayakkabı ile ne rezil olmuştur. Ve varlıklı bir adamdı babam, karısının yeğenlerine her bayram tepeden ayağa kıyafet düzer, yollardı.

Yeter okutma bunları derdi her karne günü, gece konuşurdu babamla, işlerdi ince ince biz duyardık. Yeter, çalışsınlar bir işe girip diye ağlardı.

Şişirdim içinizi.. Afedersiniz. Allahım şu anda üvey anne elinde eza cefa gören hangi kardeşim varsa hepsinin yardımcısı olsun inşallah.

cnm uzuldum ınan ısyerındeyım suan aglıyorum herkes bakıyo bana umrumda degıl.... asıl sen bızı duygulandırdın mahvettın benı.. benımde babam kucuk yasta oldu ama annem sagolsun yoklukla buyuttu bızı hep ıyı gonderdı okula falan..
ne mutlu sızın gıbı evlatlara.. ne mutlu sıze okumus bırer bırey olmussunuz... tebrık ederım ama o babanını ve uvey annenı de allaha havale ederım....

valla ne denir bilmiyorum
Allah'a şükür böyle birşey başıma gelmedi ama gelmiş olsaydı sanırım gider kapılarını örterdim
bide merak ettim karanlık değilmiydi odaları :)))
60 yaşındalar bide helal valla darısı başımıza

canim valla beni de aglattin ama ne guzel baban o kadini dinlememis sizi okutmus daha dogrusu siz de okumussunuz. terbiyesiz kadin yaaa. valla acayip sinirlendim!!

Canım, ne kadar hassas ve incesin..
Annen eli öpülecek insanmış, zaten boşuna mı demişler ana gibi yar olmaz diye..
Allah bizleri evlatlarımıza bağışlasın ne diyelim. Anne olmayınca çocuğun işi çok çok zor.

Bu arada konunu da çok dağıttım..

allah bana öyle bir görüntü yaşatmasın inşallah..
_0 derecenin altında soğurdum sanırım o çift her kimse..
bize misafir geldiğinde bile biz böyle birşey yaşamaya utanırız..
gerçekte 60 ve 65 yaşında bu cinsel istek ve hırs beni korkuttu..
bundan sonra bende temkinli olmayı düşünüyorum..
çok doğal ama bi o kadarda çok korkunç bir olay bence!
ihtiyaçlarını evlerinde gidermek varken ulu orta gelinin evinde nasıl bir görgüdür bu şok şok oldum..
Allah akıl fikir versin..

canim valla beni de aglattin ama ne guzel baban o kadini dinlememis sizi okutmus daha dogrusu siz de okumussunuz. terbiyesiz kadin yaaa. valla acayip sinirlendim!!

Ben de ağladım şimdi canım burada ulu orta.. Nereden nereye, hangi konuya yorum yapsam zaten, çocukluğumla ilgil ibir bağlantı kuruveriyorum..

Dağıtalım havamızı biraz, amaan.. hayat çok kısa..

hemde misafir gelmisler, sizin evde.... tövbe tövbeee
büyükler hic yapmaz diye düsünüyordum bikmislardir falan diye.. ama demekki öyle degilmis
bari kapiyi kapatsalarmis , hic birsey olmamis gibi davran esinede SAKIN birsey söyleme, görmemis farz et unut gitsin bence

aman tanrım tam bir psikolojik travma
babanın küçücük çocukların psikolojisini bu kadar etkilemeye hiç hakkı yok
ne diyeceğimi bilemedim
çok üzüldüm

cnm konu anne ve baba olunca cok hassas oluyorum elımde degıl... allah kımse yı ne annesız nede babasız bıraksın... ozellıkle evlatlarımızı ...ıkısıde kotu ama anne daha zordur allahım dusunemıyorum bıle..
konumu ınan hıc umrumda degıl suan... ınan...

banada annemın su olayını hatırlattın. bı bayram sabahı.. kucuktuk...tabı paramız cok yok bayramlık alamadı annem ama eskı kıyafetlerınden bıze kıyafet dıkmıstı hıc unutmam...canım annem..ne yapsam hakkını odeyemem onun..
umarım evlatlarımızda bızım kıymetımızı bılerler...amın...

Ben de ağladım şimdi canım burada ulu orta.. Nereden nereye, hangi konuya yorum yapsam zaten, çocukluğumla ilgil ibir bağlantı kuruveriyorum..

bencede... allah ıyı gunler versın hepımıze ne konu acmıssım bende vay be...
bugune bakalım allaha sukredelım... gerısı hıkaye...

evet canim gecmis gitmis hem yalniz degilmissin ablan varmis allahtan bak.. bi kardes olmasaydi cok daha zor olurdu. neyse hayat cok kisa evet bugunu yasamak lazim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…