Çocukluğumda üvey annemle aramız berbattı..
Dramatize etmeyeyim çok, ama mesela kek yapar bizden saklardı, misafir kollardık kek ortaya çıksın diye..
Bir de ablamla ben, özellikle bizim psikolojimizi bozmak için bu cinsellik olayını ulu orta yaşadığını düşünüyorduk. Bilemiyorum doğru muydu.
ay canım senin adına üzüldüm kötü bir çocukluk geçirmiş olmalısın.annen yoktu galiba.zaten anne olmayınca babada babalık oluyor.anca uçkurlarının peşinde erkek milleti..................:84: Boşver yukarıda allah var.allaha havale et.
Çocukluğumda üvey annemle aramız berbattı..
Dramatize etmeyeyim çok, ama mesela kek yapar bizden saklardı, misafir kollardık kek ortaya çıksın diye..
Bir de ablamla ben, özellikle bizim psikolojimizi bozmak için bu cinsellik olayını ulu orta yaşadığını düşünüyorduk. Bilemiyorum doğru muydu.
hakkaten ne bu ya gülermisin ağlarmısın...yanlış anlama ama sen iyi tutmuşsun kendini ben kahkayı patlatırdım...kadının yüzüne baktıkçada güleim gelirdi valla..evleri cuvalama girdi cnm..olacak şeymi ya..yada ne bilim kapını kapat hakkaten ay cnm kusura bakma ama hakketen farklı bir fantezi gibi çok güldüm ya hah..koca koca insanlar ay kusuruma bakmayın sinirim boşaldı
bende kahkahalara bogulurdum heralde..
bence kayınvaliden sana inat çatla patla yapmıştır:
seni oğlundan düşüne düşüne kimbilir neler geliodu aklına
oda sana al işte gelin bak bende yapıyommm demiştir vede gözüne gözüne sokarak
Çok teşekkür ederim arkadaşlar ilginize..Gerçekten duygulandırdınız..
Şükür şimdi memnunum hayatımdan. Belki o da pişmandır eskiden yaptıkları için, ama az çektirmedi.
Dolabı açsak, hemen mutfağa koşardı, ters ters bakardı. Birşey alamadan geri kapatırdık dolabı.
Okuldan gelince, babamızın eve dönmesini beklerdik yemek için. Of anlatsam neler neler.
Ve en kötüsü bir defa babama bu konuyu anlatmak istedik ve babam da üvey anne ile büyümüş.
"yemeğiniz önünüze geliyor, aç mı kalıyorsunuz, şükredin halinize, biz hem aç kalır, hem dayak yerdik" demişti. bir daha da derdimizi açmadık hiç zaten.
Geçenlerde bu kadın oğlunu anlatıyor aile içi bir ortamda, eşim de var. "Maşallah iştahı çok açık, bir kangal sucuğu yarım ekmeğe doldurup, tek defada yer vallahi" diye övünerek.. Ablamla ben birbirimize bakıyoruz, gözlerimiz doluyor..
Ablamın ayakkabısı delinmişti lisede, ki ablam çok başarılı bir öğrenciydi. Doktor şu anda zaten. Diyeceksiniz ki başarı ile ayakkabının alakası ne? Delik ayakkabı ile yolladı ablamı kadın okula 1 sene, aldırtmadı ayakkabı. Ütüsüz falan gitmeye alışkındık zaten, hatta okulda dalga geçerlerdi bu yüzden bizimle. Ama şimdi düşünüyorum da, canım ablam o ayakkabı ile ne rezil olmuştur. Ve varlıklı bir adamdı babam, karısının yeğenlerine her bayram tepeden ayağa kıyafet düzer, yollardı.
Yeter okutma bunları derdi her karne günü, gece konuşurdu babamla, işlerdi ince ince biz duyardık. Yeter, çalışsınlar bir işe girip diye ağlardı.
Şişirdim içinizi.. Afedersiniz. Allahım şu anda üvey anne elinde eza cefa gören hangi kardeşim varsa hepsinin yardımcısı olsun inşallah.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar ilginize..Gerçekten duygulandırdınız..
Şükür şimdi memnunum hayatımdan. Belki o da pişmandır eskiden yaptıkları için, ama az çektirmedi.
Dolabı açsak, hemen mutfağa koşardı, ters ters bakardı. Birşey alamadan geri kapatırdık dolabı.
Okuldan gelince, babamızın eve dönmesini beklerdik yemek için. Of anlatsam neler neler.
Ve en kötüsü bir defa babama bu konuyu anlatmak istedik ve babam da üvey anne ile büyümüş.
"yemeğiniz önünüze geliyor, aç mı kalıyorsunuz, şükredin halinize, biz hem aç kalır, hem dayak yerdik" demişti. bir daha da derdimizi açmadık hiç zaten.
Geçenlerde bu kadın oğlunu anlatıyor aile içi bir ortamda, eşim de var. "Maşallah iştahı çok açık, bir kangal sucuğu yarım ekmeğe doldurup, tek defada yer vallahi" diye övünerek.. Ablamla ben birbirimize bakıyoruz, gözlerimiz doluyor..
Ablamın ayakkabısı delinmişti lisede, ki ablam çok başarılı bir öğrenciydi. Doktor şu anda zaten. Diyeceksiniz ki başarı ile ayakkabının alakası ne? Delik ayakkabı ile yolladı ablamı kadın okula 1 sene, aldırtmadı ayakkabı. Ütüsüz falan gitmeye alışkındık zaten, hatta okulda dalga geçerlerdi bu yüzden bizimle. Ama şimdi düşünüyorum da, canım ablam o ayakkabı ile ne rezil olmuştur. Ve varlıklı bir adamdı babam, karısının yeğenlerine her bayram tepeden ayağa kıyafet düzer, yollardı.
Yeter okutma bunları derdi her karne günü, gece konuşurdu babamla, işlerdi ince ince biz duyardık. Yeter, çalışsınlar bir işe girip diye ağlardı.
Şişirdim içinizi.. Afedersiniz. Allahım şu anda üvey anne elinde eza cefa gören hangi kardeşim varsa hepsinin yardımcısı olsun inşallah.
cnm uzuldum ınan ısyerındeyım suan aglıyorum herkes bakıyo bana umrumda degıl.... asıl sen bızı duygulandırdın mahvettın benı.. benımde babam kucuk yasta oldu ama annem sagolsun yoklukla buyuttu bızı hep ıyı gonderdı okula falan..
ne mutlu sızın gıbı evlatlara.. ne mutlu sıze okumus bırer bırey olmussunuz... tebrık ederım ama o babanını ve uvey annenı de allaha havale ederım....
canim valla beni de aglattin ama ne guzel baban o kadini dinlememis sizi okutmus daha dogrusu siz de okumussunuz. terbiyesiz kadin yaaa. valla acayip sinirlendim!!
Benim çocukluğumun geçtiği evin kapısı (yani dairenin giriş kapısı), kilitli değilse dışarıdan da açılabiliyordu. Yani oda kapısı gibi, ama evin giriş kapısı aslında.
Babam 2.hanımıyla yeni evlenmişti o dönem, evde cinsel olarak gece-gündüz bayağı aktiflerdi. Ablamla ben bilirdik hep, yani ne zaman olduğunu, hiç gizlemezlerdi, uluorta..
Hatta arada bir oda vardı bizim, kapısı yoktu. Benim kitaplığımda oradaydı. Birgün gündüz vakti, gittim o odaya kitap almaya, bunları çok fena halde gördüm ve çok küçüktüm, hiç unutamıyorum, aman aman..
Neyse asıl anlatacağım şu.. Ablamla ben odamızdayız, bu ikisi gene afedersiniz malum faaliyetle meşguller.. Öğle vakti falan.. Neyse sonra ikisi birlikte banyoya girdiler, ama herşey ayan beyan. Yani evde başka kimse yokmuş gibi rahatlar..
Vee dairenin kapısını vurdular dışarıdan, tak tak..
Ablamla ben küçüğüzya, çekindik, hani babamı falan çağırırlarsa kapıya ne deriz diye..
Kapıyı açmadık..
Gelenler amcam, yengem ve 2 çocuğuymuş..
Biliyorlarya bizim kapının özelliğini, kapı açılmayınca tak diye girdiler içeri. Yürüdüler, banyonun önünde durdular. Biz o sırada odadan kafamızı çıkarttık, banyoyu gözlüyoruz.
Banyodan bizimkilerin kikir kikir cilveleri duyuluyor aleni şekilde.. Amcam falan bozuldu, hızlı hızlı salona yürüdüler.. Biz gittik, hoşgeldiniz falan dedik..
Sonra banyodan babamın kükremesi duyuldu, İpeeek diye..
Koşa koşa gittim banyonun kapısına, ama kafamı kaldıramıyorum utançtan..:78:
"Havlumu içeride unutmuşum, verir misin" dedi, yuh ama ya...
Havlularını tedarik etmeden girmişler banyoya, bu ne ihtiras...
Ben ve ablam nasılsa odadan çıkmayız, ona güveniyorlar. Onlar da rahatça çıkar, çıplak çıplak odalarına gidip alırlar havlularını..
E ama amcamlar gelince işler değişti tabi..
Ay off içim daraldı anlatırken..:84:
Canım, ne kadar hassas ve incesin..
Annen eli öpülecek insanmış, zaten boşuna mı demişler ana gibi yar olmaz diye..
Allah bizleri evlatlarımıza bağışlasın ne diyelim. Anne olmayınca çocuğun işi çok çok zor.
Bu arada konunu da çok dağıttım..
Ben de ağladım şimdi canım burada ulu orta.. Nereden nereye, hangi konuya yorum yapsam zaten, çocukluğumla ilgil ibir bağlantı kuruveriyorum..
Dağıtalım havamızı biraz, amaan.. hayat çok kısa..
konu sahıbı arkadasım sız calısırken cocugunuza kım bakıyor
Ben de ağladım şimdi canım burada ulu orta.. Nereden nereye, hangi konuya yorum yapsam zaten, çocukluğumla ilgil ibir bağlantı kuruveriyorum..
Dağıtalım havamızı biraz, amaan.. hayat çok kısa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?