Yüzlerine bakamıyorum...

O son manzaradan sonra k.valideni hacca gönderirsen, yanlış anlamasın sakın canım?
Hani "kendine çeki düzen ver" manasında..

Bak konuyu bağladık gene özüne

vallah bende bılmıyorumkı
anlamaz herhalde
anlarmı acaba ya kırılır mı bana yoksa bak sımdı ıcıme kurt dustu

buarada tesekkur ederım ipektuncer arkadasım ya ıcımı rahatlattın benım bugun ve dıger herkeselere cok tesekkur evet garıp bır durum ama ne yapalım olan oldu yanı ılk baslarda tuhaf geldı ama sımdı hatırladıkca kahkaha atasım var
buarada butun ıslerım kaldı bugun kk yaktın benı

Yuh yani ben olsam bende çok utanırdım niye kalktım filan derdim kendi kendime ama olan olmuş ve onların suçu yani aylarca senin evinde kalıyorlarsa amenna da öyle 2 günlüğüne bi kalmaysa bekleyememişler mi ayıp yav hadi bekleyemedim kapını niye kapatmıyorsun :)

normal görmemiş gibi davranmaya devam et ama bir daha yatıya geldiklerinde özellikle üstüne basa basa söyle yatarken kapınızı kapatırsınız iyi geceler derdim. herhalde anlarlar

çocuk gittimi bilmiyorum olay daha yeni 1 haftalık, öz anneside yok çocuğun başında, o nerelerdedirne düşünüyor bu konuda bilmiyorum, eşime sorsam akşam gelince çok merak ettim şimdi son durumu ama küsüz soramam

hele biraz zaman geçsin üzerinden, senin için tamamen gülünecek bir olay olarak hatırlanacak tatlım
hem belki de k.valide gayet normal karşılamıştır, bizim kadar hayrete düşürecek bir olay değildir onun için..:26:

Barışmak için vesile olur belki de canım bu olay..

ay çok kötü olmuş yaa peki canım bayağa göz göze geldinmi yani bayağa gördün yani bari görmezden gelseydin ya ..ay kaç yaşındalar bunlar merak ettim :92:

oooyyy gülermisin ağlarmısın:44: ama büyük ayıp yanii boşweeer sen utanacağına onalr utansın[COLOR]

olmuştur insanlık hali misafirlikte bi fantezi yapalım demişler heralde ama sende biraz soğukanlı olmalıydın görmemiş gibi yapabilirdin büyük ihtimal karanlıktı oda..insanlar böyle konularda rol yapabilmeli.. sonuçta yaptıkları çok ta büyük bi ayıp değil... böyle durumlarda rol yetenegini kullan zorla kendini...
misal ben bir gün özel ders verirken öğrencim yel çıkardı hafif sesli .. fakat isteyerek yapmadı yavrum biliyorum.. normalde çok gülünesi bi durumdu fakat hiç bişi duymamış ve olmamış gibi dersime devam ettim..düşünsenize gülseydim çocugun halini bi daha yüzüme bakamayacaktı..
yani size de öneririm böyle durumlarda azcık serin olun yahuuu..!!!!

ya bisi sorucam yanlis anlama benide sen evlenirken ii gunde kotu gunde herseyi pasylasmak demedin mi neden esinle paylasmiosun de ne olcak o senin kocan hem unut gitsin sevinmen lazim adam karisini sevio diye tamam sacma yani evlerini bekleselermis ama ne bilyiim bence cok dogal adam karisini istemis yani sonucta. unut gitsin dusundukce tuhaf olursun,..

Canım unutma ki onlar o işleri çevirmeseler senin kocan da olmayacaktı.
Bu yüzden onları takdir etmelisin.

koskoca insanlarin kapiyi kapatmadan ustelik gelinin ve oglunun evinde
yapacaklarini hic sanmiyorum.. imkansiz degil tabiiki ama olaydan sonra
banyo alindigina dair bir sey yazmadi konu sahibi arti
kapi acik olacak ve onlar iliskiye girecek
yok ben inanmadim

Herseyi beni mi bulur be kardesim! diye kendi kendime söylenirdim ben.
Seni cok iyi anladım arkadasım insan kendini tuhaf hisseder.
Eminim ki kayınvaliden ve kayınpederin dha cok utanmıstır.
Birinin görmesi hic normal degil cünkü.
Kapıyı örtmeyi unuttular herhal.. Kasti oldugunu sanmıyorum yaniii...

kapiyi kapatmamalari belkide ,,nasil olsa kimse gelmez,, demelerinden olabilir mi acaba:26:
ay cok tuhaf yaa koca koca insanlar bi kac gün daha bekleyememisler mi

bence hic birsey olmamis gibi davran...
esinede bisey söyleme,
bence onuda utandirmis olursun sonucta annesi ve babasi...
onlari o sekilde hayal bile etmek istemez kocisin

sende bu kadar büyütme olanlari sadece bidahaki gelislerinde eger tabi bidaha sizde kalabilirlerse gece su icmeye kalkmamaya bak yada suyunu yanina al

ya bi kızarkadaşımın ananesi ve dedesi hala tam gaz devam ediyolarmıs cinsel hayatlarına.yaşları 65 fln sanırım O anane ve dedede köyevinde torunlar aynı odada yatarken yapıyolarmış.Bu büyükler iyice şaşırmış ayol.

ya bi kızarkadaşımın ananesi ve dedesi hala tam gaz devam ediyolarmıs cinsel hayatlarına.yaşları 65 fln sanırım O anane ve dedede köyevinde torunlar aynı odada yatarken yapıyolarmış.Bu büyükler iyice şaşırmış ayol. Git evine ne yapıyorsan yap odanda değil mi ama aaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…