- 31 Temmuz 2019
- 368
- 958
- 18
- Konu Sahibi therewillbeaday
-
O zaman şuan ki kişiyle yolları ayırmak mı gerekiyor? bu şekilde düşünmemiştim..Üzülebilirdiniz çünkü eski ilişkinizde cok yara aldiginiz icin yeni kişiyle görüşürken bir yandan da eskiyi unutma mücadelesindeydiniz..Bakın cok net söylüyorum ,siz eski kişiyle yüzleşmeyi isyeyerek halen ona değer veriyorsunuz.Yani o halen sizde .Bi kadin ne zaman unutur sizce? Vazgectiginde unutur.Peki vazgectigi nasil anlaşılır? Sonsuza dek susmasindan.Iyi geceler dilerim.
Nasıl ayırdı ?? Masaya yumruğu vurup ; bu kız benim ulannnnn mı dedi . Tek hata senin kusura bakma .Adama karşı zaafın varmış,her geldiğinde düşüyormuşsun .Tek taraflı bakmamak lazımBende öyle bir ilişki yaşadım. Çok aşıktım adam gidip geliyor ben şükür namazları kılardım onu gördüğümdesonra tekrar giderdi kalbim paramparça olurdu niye geldin niye gittin bile diyemezdim. Ondan kopmaya çalışırdım başka biriyle sevgili oldum geldi ayırdı hayır ben seni çok seviyorum diye. Bana hiç değer vermedi hayatımdan çok şey çaldı yine gitti. Evlendim yine bana ulaştı hemde oda evlenmişti şerefsiz bana diyorki hayattan çok yoruldum hala beni yara bandı sanıyor. Sakın kanma seni çok yıpratır sen duygularını anlatsanda anlamaz uğraşma.
hayatınıza yeni aldığınız kişiyi seviyo musunuz?Merhaba hanımlar. Uzun süredir siteyi takip ediyordum, bu konuyu açmak için de üye oldum.
Uzun yıllar boyunca sevdiğim, beklediğim biri vardı benim. İlk sevdiğim kişiydi, sınırlarımı zorladığım her şeyi göze aldığım, yaptığım fedakarlıkların haddi hesabı yoktu. Bu kişiyi çok sevdiğim için o süre zarfında maalesef her hatasına sustum. Yazsam sayfalar sürer. Yıllarca sevip bekledim. Her seferinde veda edip gidiyordu. Tekrar gelip veda edip gidiyordu. Onu sevdiğimi, içimden geçenleri hiçbir zaman tam anlamıyla ona söyleyemedim. İzin vermiyordu buna.
bana verdiği zararları (özellikle manevi anlamda çok zararı oldu, küfürler etti vs vs) üzüldüğümü incindiğimi yani kısaca bu geçen yıllarda ben ona hiçbir zaman ne kadar acı çektiğimi üzüldüğümü vs söyleyemedim.
Biraz karışık yazıyorum ama nasıl kısaltacağımı bilmiyorum konuyu. Hayatımın en kötü yıllarıydı. Psikolojik destek aldım o dönem.
Üstünden zaman geçti ama hala bazı olumsuz etkilerini üstümden atamadım. İçimde biraz öfke var. Kızgınlık. Ya da adına ne dersek.
Hayatımda şuan konuştuğum biri var. Konunun başında yazdığım kişi geri geldi. Dönüp onu dinlemem için uzun süredir ulaşmaya çalışıyor. Hiç konuşmadım, söylediklerine cevap vermedim. Pişman da kendisi.
O kişiyle bir daha olmaz. Bunu biliyorum. Benim sormak istediğim şey ise; o kişiye karşı içimden geçenleri hiçbir zaman söyleyememiştim. Ya da neler yaşadığımı vs.
Şimdi o kişiyle konuşup bu içimden geçenleri söylersem kendimi daha kolay iyileştirebilir miyim? İçimdeki bu öfke diner mi? Yüzleşmek iyi gelir mi?
Buraya kısa yazmaya çalıştım ama gerçekten çok sevdiğim ve çok acı çektiğim (hem ruhsal hem fiziksel olarak sağlığımdan olacak kadar, hem maddi hem manevi birçok yönden) bir olay benim için.
Cevaplarınızı bekliyorum..
Sıvamak kelimesi az kalır bile. Ama işte içimdeki öfke neden geçmiyor bana da zarar veriyor artık bu öfke. Birde biraz kafam karıştı böyle olunca az önce bir yorumda da bir arkadaş yazmış. Hala o kişiyi seviyorsunuz gibisinden. Ben normalde sevdiğim kişi için dua ederim. Kılına zarar gelse benim canım acır, birde çok uzun sürüyor birini sevmek ben de. Bu kişi için bırakın dua etmeyi Allaha havale ediyorum. Ama yazdıkları ne yalan söyleyeyim hala canımı acıtıyor onun şuan söylediklerini görmek vs.Yüzleşme dediğin şey insan olanla yapılır insan!! Seni kıymetini bilmeyen öküzün tekiyle ne konuşacaksın?? Bırak allah aşkına ! Seni terkettiğinde söyleyemediğin şeyleri yollarınız ayrıldığında söylesen ne çıkar ? Zaman kaybı senin için .Yüzleşme yapmalı mıyım diye düşünene kadar onla geçirdiğin zamanına yan .Yıllarını bi şerefsize sıvamışsın yetmez mi ?
Benim de yıllar sürdü. İnanın şu hayatta en çok istediğim şeylerden biriydi. O yüzleşme isteğimde çok fazla. Ama içimde hep bi acabalar var. Peki siz o kişiyi seviyor musunuz hala ya da nasıl desem hala içinizde öfke var mı ya da canınız acıyor mu?Ben olsam yüzleşirdim.Ve evet beş altı sene geçse de benim de yüzleşmek istediğim biri var.
Cânıgönülden istiyorum hem de.
Velhâsılıkelam ben içimdekileri tutmam,rahatlayacağını düşünüyorsan sen de tutma.
Şuan konuştuğum kişiyle bir ara konuşmadığımız onu kaybedeceğim bir durum yaşadığımda canım acımıştı, üzülmüştüm. Bu sevmek mi mesela sizcehayatınıza yeni aldığınız kişiyi seviyo musunuz?
Yoo sevmiyorum.Öfke de duymuyorum.Ama söyleyemediklerimi söylesem iyi olur.Ben içimi dökmeyi seven biriyim çünkü beni kıranlara karşı.Onu yapamadım o yüzden tam rahat değilim.Yapsam eminim rahatlarım.Sıvamak kelimesi az kalır bile. Ama işte içimdeki öfke neden geçmiyor bana da zarar veriyor artık bu öfke. Birde biraz kafam karıştı böyle olunca az önce bir yorumda da bir arkadaş yazmış. Hala o kişiyi seviyorsunuz gibisinden. Ben normalde sevdiğim kişi için dua ederim. Kılına zarar gelse benim canım acır, birde çok uzun sürüyor birini sevmek ben de. Bu kişi için bırakın dua etmeyi Allaha havale ediyorum. Ama yazdıkları ne yalan söyleyeyim hala canımı acıtıyor onun şuan söylediklerini görmek vs.
Hayatımdaki kişiye o zaman haksızlık mı yapıyorum düşüncesi kafamın içinde beynimi kemiriyor. Ne yapacağım ya
Benim de yıllar sürdü. İnanın şu hayatta en çok istediğim şeylerden biriydi. O yüzleşme isteğimde çok fazla. Ama içimde hep bi acabalar var. Peki siz o kişiyi seviyor musunuz hala ya da nasıl desem hala içinizde öfke var mı ya da canınız acıyor mu?
Şuan konuştuğum kişiyle bir ara konuşmadığımız onu kaybedeceğim bir durum yaşadığımda canım acımıştı, üzülmüştüm. Bu sevmek mi mesela sizce
Ben içimdeki öfkeyi henüz tam atlatamadım da. Böyle olunca da hem rahat değilim yüzleşemediğim içimde biriktirdiklerimi ona söyleyemediğim için hem de neden öfkem geçmedi neden şöyle diye kendi kendime sorular arasında boğuşuyorum.Yoo sevmiyorum.Öfke de duymuyorum.Ama söyleyemediklerimi söylesem iyi olur.Ben içimi dökmeyi seven biriyim çünkü beni kıranlara karşı.Onu yapamadım o yüzden tam rahat değilim.Yapsam eminim rahatlarım.
Bence o öfke içini dökmeden geçmez.Ben içimdeki öfkeyi henüz tam atlatamadım da. Böyle olunca da hem rahat değilim yüzleşemediğim içimde biriktirdiklerimi ona söyleyemediğim için hem de neden öfkem geçmedi neden şöyle diye kendi kendime sorular arasında boğuşuyorum.
Teşekkür ederim yanıtınız için.
Bence seni surekli yuz ustu birakan bir insana sirf acaba seni surekli biraktigi icin kendine yediremediginden unutamiyor olabilir misin sonucta boyke biri sevilmeye devam edilmez.. neyse sorunuza gelimce kendinizi rahat hissedeceksiniz bence sinir bosalimi yapin bu da bir terapi bicimi bence. Ama cozum olur mu bilmem yani bir kere degil ki adam her seferinde vur kac teknigi uygulamis uzak durmalisin..Merhaba hanımlar. Uzun süredir siteyi takip ediyordum, bu konuyu açmak için de üye oldum.
Uzun yıllar boyunca sevdiğim, beklediğim biri vardı benim. İlk sevdiğim kişiydi, sınırlarımı zorladığım her şeyi göze aldığım, yaptığım fedakarlıkların haddi hesabı yoktu. Bu kişiyi çok sevdiğim için o süre zarfında maalesef her hatasına sustum. Yazsam sayfalar sürer. Yıllarca sevip bekledim. Her seferinde veda edip gidiyordu. Tekrar gelip veda edip gidiyordu. Onu sevdiğimi, içimden geçenleri hiçbir zaman tam anlamıyla ona söyleyemedim. İzin vermiyordu buna.
bana verdiği zararları (özellikle manevi anlamda çok zararı oldu, küfürler etti vs vs) üzüldüğümü incindiğimi yani kısaca bu geçen yıllarda ben ona hiçbir zaman ne kadar acı çektiğimi üzüldüğümü vs söyleyemedim.
Biraz karışık yazıyorum ama nasıl kısaltacağımı bilmiyorum konuyu. Hayatımın en kötü yıllarıydı. Psikolojik destek aldım o dönem.
Üstünden zaman geçti ama hala bazı olumsuz etkilerini üstümden atamadım. İçimde biraz öfke var. Kızgınlık. Ya da adına ne dersek.
Hayatımda şuan konuştuğum biri var. Konunun başında yazdığım kişi geri geldi. Dönüp onu dinlemem için uzun süredir ulaşmaya çalışıyor. Hiç konuşmadım, söylediklerine cevap vermedim. Pişman da kendisi.
O kişiyle bir daha olmaz. Bunu biliyorum. Benim sormak istediğim şey ise; o kişiye karşı içimden geçenleri hiçbir zaman söyleyememiştim. Ya da neler yaşadığımı vs.
Şimdi o kişiyle konuşup bu içimden geçenleri söylersem kendimi daha kolay iyileştirebilir miyim? İçimdeki bu öfke diner mi? Yüzleşmek iyi gelir mi?
Buraya kısa yazmaya çalıştım ama gerçekten çok sevdiğim ve çok acı çektiğim (hem ruhsal hem fiziksel olarak sağlığımdan olacak kadar, hem maddi hem manevi birçok yönden) bir olay benim için.
Cevaplarınızı bekliyorum..
Aslında ilk ulaşmaya çalıştığı sıralarda çok az da olsa azıcık rahatlar gibi oldum. Fakat ona söyleyemediklerim hep içimde ya. Ben de bu şekilde düşünüp içimdekileri dökersem rahatlarım diye düşünüyordum. Tam emin olamasamda bu düşüncem ağır basıyordu. Fakat burada yazan birkaç yorumda kafamı karıştırdı. Hala onu düşünüp sevdiğime yönelik. Ama bunu ne kabul etmek istiyorum ne de böyle olmasını. Çünkü hayatımın tam anlamıyla içine etti.Bence o öfke içini dökmeden geçmez.
evet seviyosunuz bence :)Sıvamak kelimesi az kalır bile. Ama işte içimdeki öfke neden geçmiyor bana da zarar veriyor artık bu öfke. Birde biraz kafam karıştı böyle olunca az önce bir yorumda da bir arkadaş yazmış. Hala o kişiyi seviyorsunuz gibisinden. Ben normalde sevdiğim kişi için dua ederim. Kılına zarar gelse benim canım acır, birde çok uzun sürüyor birini sevmek ben de. Bu kişi için bırakın dua etmeyi Allaha havale ediyorum. Ama yazdıkları ne yalan söyleyeyim hala canımı acıtıyor onun şuan söylediklerini görmek vs.
Hayatımdaki kişiye o zaman haksızlık mı yapıyorum düşüncesi kafamın içinde beynimi kemiriyor. Ne yapacağım ya
Benim de yıllar sürdü. İnanın şu hayatta en çok istediğim şeylerden biriydi. O yüzleşme isteğimde çok fazla. Ama içimde hep bi acabalar var. Peki siz o kişiyi seviyor musunuz hala ya da nasıl desem hala içinizde öfke var mı ya da canınız acıyor mu?
Şuan konuştuğum kişiyle bir ara konuşmadığımız onu kaybedeceğim bir durum yaşadığımda canım acımıştı, üzülmüştüm. Bu sevmek mi mesela sizce
Duygularından eminsen içini dökmende bir sorun yok bence.Aslında ilk ulaşmaya çalıştığı sıralarda çok az da olsa azıcık rahatlar gibi oldum. Fakat ona söyleyemediklerim hep içimde ya. Ben de bu şekilde düşünüp içimdekileri dökersem rahatlarım diye düşünüyordum. Tam emin olamasamda bu düşüncem ağır basıyordu. Fakat burada yazan birkaç yorumda kafamı karıştırdı. Hala onu düşünüp sevdiğime yönelik. Ama bunu ne kabul etmek istiyorum ne de böyle olmasını. Çünkü hayatımın tam anlamıyla içine etti.
Evet biraz da yediremedim sanırım. Hani tek hata onda değil ben de kabul edip sessiz kalıp hata ettim. Ama hem gururuma dokundu bütün bu olanları düşününce hem de neler yaşadığımı bilmezse vicdanı nasıl sızlasın ya da benim onu sevdiğimi ne kadar çok sevdiğimi bilmezse geçmişteki şeyleri bilmezse nasıl pişmanlık yaşasın ki diye düşünüyorum. OfBence seni surekli yuz ustu birakan bir insana sirf acaba seni surekli biraktigi icin kendine yediremediginden unutamiyor olabilir misin sonucta boyke biri sevilmeye devam edilmez.. neyse sorunuza gelimce kendinizi rahat hissedeceksiniz bence sinir bosalimi yapin bu da bir terapi bicimi bence. Ama cozum olur mu bilmem yani bir kere degil ki adam her seferinde vur kac teknigi uygulamis uzak durmalisin..
:) Teşekkür ederim yanıtınız içinevet seviyosunuz bence :)
rica ederim :):) Teşekkür ederim yanıtınız için
İşte eminim desem bile içimdeki kuruntudan nasıl kurtulacağımı bilmiyorum. Şuan zaten görüştüğüm biri var. Mesela bu dengesiz yüzünden şimdiki konuştuğum kişi ile aramın bozulması durumunda çok daha kötü olurum. Ki bunu yaşar gibi bir durum olduğunda gerçekten çok üzülmüştüm. Ama bir acaba sorusu da oluştu. Mesela yorumlarda yazıldı şuanki kişiye karşı tamamen sevgi bitmemiş gibisinden. Bunun farkında mı değilim ya da kendimi mi kandırıyorum. Yoksa saçma sapan bir kuruntu mu bu..Duygularından eminsen içini dökmende bir sorun yok bence.
Bunlari surekli yasatan bir insan zaten duysada pisman olmaz. Merak. Etme o herseyim bence farkinda pismanlik duymaz duyacaginida dusunmuyorum. Yinede kendini rahatlatmak istiyorsan konus ama balik bastan kokar ve bu iliskide hep alttan alan sen olmussun nasil baslarsa oyle de gider yani bu kural degismez. Sen hep ezilen taraf olacaksim hakli oldugunu biliyorsun ama kacan kovalanir unutma adam her seferinde kendini kabul ettiriyor cunku biliyor ona zaafin oldugunu. Ben olsam yormam kendimi madem gururlu bir kizsin uzak durmayi dene bu ona daha cok ders verir onu reddetmen daha fazla koyar emin ol.Evet biraz da yediremedim sanırım. Hani tek hata onda değil ben de kabul edip sessiz kalıp hata ettim. Ama hem gururuma dokundu bütün bu olanları düşününce hem de neler yaşadığımı bilmezse vicdanı nasıl sızlasın ya da benim onu sevdiğimi ne kadar çok sevdiğimi bilmezse geçmişteki şeyleri bilmezse nasıl pişmanlık yaşasın ki diye düşünüyorum. Of
Ama yaşadığım tüm her şeyin farkında değil ki. Gördüğüm zararların farkında değil. Çünkü hiçbirini dile getirmemiştim. Tabii ki aklı olan zarar gördüğümü anlar ama ben hep acımadı ki hiç üzülmedim deyip onun vicdan azabı çekmesini istemeyip böyle belli etmedim neler yaşadığımı. O da hepsinden bihaber neredeyse.Bunlari surekli yasatan bir insan zaten duysada pisman olmaz. Merak. Etme o herseyim bence farkinda pismanlik duymaz duyacaginida dusunmuyorum. Yinede kendini rahatlatmak istiyorsan konus ama balik bastan kokar ve bu iliskide hep alttan alan sen olmussun nasil baslarsa oyle de gider yani bu kural degismez. Sen hep ezilen taraf olacaksim hakli oldugunu biliyorsun ama kacan kovalanir unutma adam her seferinde kendini kabul ettiriyor cunku biliyor ona zaafin oldugunu. Ben olsam yormam kendimi madem gururlu bir kizsin uzak durmayi dene bu ona daha cok ders verir onu reddetmen daha fazla koyar emin ol.
Çalıştığım yere geldi ben zaten onu görünce titriyordum onun gelip beni sevdiğini söylemesi yeter ötekini bırakmama. Zaaf demek hafif kalır çok aşıktım Allah kimseye vermesin karasevda çok zor bir duygu. 6 yıllık evliyim her aklıma geldiğinde Allaha sığınırım anca anca o duygudan kurtuluyorum.Nasıl ayırdı ?? Masaya yumruğu vurup ; bu kız benim ulannnnn mı dedi . Tek hata senin kusura bakma .Adama karşı zaafın varmış,her geldiğinde düşüyormuşsun .Tek taraflı bakmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?