- 18 Ekim 2018
- 671
- 240
- 103
- 37
- Konu Sahibi therewillbeaday
-
Bu soruyu sormamda sakınca yoktur umarım.. Ayrıldığınız sevgilinizi o dönem seviyor muydunuz pekiÇalıştığım yere geldi ben zaten onu görünce titriyordum onun gelip beni sevdiğini söylemesi yeter ötekini bırakmama. Zaaf demek hafif kalır çok aşıktım Allah kimseye vermesin karasevda çok zor bir duygu. 6 yıllık evliyim her aklıma geldiğinde Allaha sığınırım anca anca o duygudan kurtuluyorum.
Biliyor musunuz ben de o kişiye ve o kişinin ailesine dua ederdim. Nedeni de o kişi üzülmesin. Ailesi iyi olsun ki o da iyi olsun diye. O zamanlar bende onu kusursuz görürdüm. Dünyanın en mükemmel insanı en kusursuz insanı gibi. Arkadaşlarım da bana anlatmaya çalıştıklarında ya da kendim objektif bakmaya çalıştığımda tama diyordum. Ama aklım tamam dese kalbim tamam demiyordu. Kendime söz geçiremiyordum. O da bana ne yapışkan birisin demişti.. Ben de onun o kusurlarını görüce gözüm açılınca hep bir çift lafım var diye diye dolandım. İçim yandı. İçimin yandığını bir kez olsun söyleyemedim. Ama şimdi içimde acabalar var. Bir de saçma sapan kuruntular..Benim bir arkadaş vardı birini karşılıksız seviyordu gel derse kız koşa koşa gidecekti ama çocukta bunu bildiği halde gel demiyordu gitte demiyordu bu kız bu çocuğa fena taktı bir dua ediyordu acı vermesini bile seviyordu herbeyse bu ki bu çocuğu dua ede ede 7 yıl bekledi bu yedi yıl içinde görüştüğü kişilerde onu aradı çünkü o onun gözünde hatasız bir insandı o kadar uyardık ettik kız diyorduki kalbimi bırak aklıma söz geciremiyorum artık her fırsatta çocuğu bulmaya çalıştı birgün bu çocuk buna haber yollamış 7 yıl oldu halami pesimde ne yapışkan kız yeter demiş
Kız birden bu soz ile irkildi hiç beklemedigi kusursuz aşkından bu söz onu ayağa kaldırdı sözün kısası kız evlendi çoluk çocuğa karıştı dua ediyor birgün karşıma ciksinda yuzleseyim bir çift söz diyeyim dedi sevgi artık öfkeye dönüşmüş o ofkede böyle gider söylemez ise o bir çift lafı bu davada böyle giderbiraz uzun oldu ama o kızın aşkı veni çok etkiledi en çokta 7 ceddine bile dua etmesi
seviyordum bütün erkekler bana aynıydı bir aşık olduğum adam farklıydı. Eşimlede kuvvetli bağlarla evlenmedim eşim beni seviyordu çok ilgiliydi evlendik o kadar.Bu soruyu sormamda sakınca yoktur umarım.. Ayrıldığınız sevgilinizi o dönem seviyor muydunuz peki
Hayatımda biri var demişsin sanırım doğrumu anladım bilmiyorum amaMerhaba hanımlar. Uzun süredir siteyi takip ediyordum, bu konuyu açmak için de üye oldum.
Uzun yıllar boyunca sevdiğim, beklediğim biri vardı benim. İlk sevdiğim kişiydi, sınırlarımı zorladığım her şeyi göze aldığım, yaptığım fedakarlıkların haddi hesabı yoktu. Bu kişiyi çok sevdiğim için o süre zarfında maalesef her hatasına sustum. Yazsam sayfalar sürer. Yıllarca sevip bekledim. Her seferinde veda edip gidiyordu. Tekrar gelip veda edip gidiyordu. Onu sevdiğimi, içimden geçenleri hiçbir zaman tam anlamıyla ona söyleyemedim. İzin vermiyordu buna.
bana verdiği zararları (özellikle manevi anlamda çok zararı oldu, küfürler etti vs vs) üzüldüğümü incindiğimi yani kısaca bu geçen yıllarda ben ona hiçbir zaman ne kadar acı çektiğimi üzüldüğümü vs söyleyemedim.
Biraz karışık yazıyorum ama nasıl kısaltacağımı bilmiyorum konuyu. Hayatımın en kötü yıllarıydı. Psikolojik destek aldım o dönem.
Üstünden zaman geçti ama hala bazı olumsuz etkilerini üstümden atamadım. İçimde biraz öfke var. Kızgınlık. Ya da adına ne dersek.
Hayatımda şuan konuştuğum biri var. Konunun başında yazdığım kişi geri geldi. Dönüp onu dinlemem için uzun süredir ulaşmaya çalışıyor. Hiç konuşmadım, söylediklerine cevap vermedim. Pişman da kendisi.
O kişiyle bir daha olmaz. Bunu biliyorum. Benim sormak istediğim şey ise; o kişiye karşı içimden geçenleri hiçbir zaman söyleyememiştim. Ya da neler yaşadığımı vs.
Şimdi o kişiyle konuşup bu içimden geçenleri söylersem kendimi daha kolay iyileştirebilir miyim? İçimdeki bu öfke diner mi? Yüzleşmek iyi gelir mi?
Buraya kısa yazmaya çalıştım ama gerçekten çok sevdiğim ve çok acı çektiğim (hem ruhsal hem fiziksel olarak sağlığımdan olacak kadar, hem maddi hem manevi birçok yönden) bir olay benim için.
Cevaplarınızı bekliyorum..
Bunu eşinize ya da o zamanki konuştuğunuz insanlarla paylaşmış mıydınız?seviyordum bütün erkekler bana aynıydı bir aşık olduğum adam farklıydı. Eşimlede kuvvetli bağlarla evlenmedim eşim beni seviyordu çok ilgiliydi evlendik o kadar.
Düzgün biri. Açıkçası kaybetmek istemediğim biri. Çok üzülürüm. Düzgün biri olmasa bile başkasına zarar vermek saygısızlık yapmak benim karakterime ters olmalı.Hayatımda biri var demişsin sanırım doğrumu anladım bilmiyorum amaDüzgün bir kişi ise o insana büyük saygısızlık olur. Geçmiş geçmişte kalsın , eski defterleri açma . Midyata pirince giderken , evde ki bulgurdan da olma ☺☺
Hani tekrar yapışmaktan korkmuşsunuz, anlatamamışsınız ya o sırada hayatınızda biri var mıydı?Her katil olay yerine uğrar derler onun gibi bşey, benimki de gelmişti, hakkını helal et vs dedi, benimde anlatacak çok şeyim vardı anlatmadım daha doğrusu anlatamadım ve tekrar yapışmamızdan korktum, şimdi bir çocuğu olmuş, çok değiştiriyor yaşananlar insanı, cıvıl cıvıldım, şimdi herşeye sinirlenen biri, bu arada hikayemiz benziyor şuan guzel bir yuvam var
Evet eşim vardı yeni tanışmıştık, ama dediğim gibi ben anlatamadığım için cevap vermedim, yaşadıklarımı eşimle paylaştım tabi, benim için çok derin olduğundan resminide görmüştü laptopta tek söylediği adam bana çok benziyor tip olarak, amin sizindeHani tekrar yapışmaktan korkmuşsunuz, anlatamamışsınız ya o sırada hayatınızda biri var mıydı?
Allah eşinizle olan muhabbeti sevgiyi arttırsın..
Amin.. Eşimle tanıştığımızda ben o acının içindeydim biliyor aşk acısı çektiğimi o zaman anlatmıştım kısa sürede evlendik hiç konusunu açmadı daha sonra. Evet o ayrıldığım sevgilimde biliyordu aşık olduğumu o geri geldi kusura bakma bile dedim. Güzel bir genç kızdım her bana ilgi duyana anlatırdım ama kimse benden vaz geçmezdi. Onu anlatır anlatır sonra reddederdim bana ilgi duyanı.Bunu eşinize ya da o zamanki konuştuğunuz insanlarla paylaşmış mıydınız?
Bu arada Allah eşinizle olan bağınızı muhabbet sevginizi arttırsın..
Ben de anlattım. Şu noktada ne yapacağımı bilsem birde..Amin.. Eşimle tanıştığımızda ben o acının içindeydim biliyor aşk acısı çektiğimi o zaman anlatmıştım kısa sürede evlendik hiç konusunu açmadı daha sonra. Evet o ayrıldığım sevgilimde biliyordu aşık olduğumu o geri geldi kusura bakma bile dedim. Güzel bir genç kızdım her bana ilgi duyana anlatırdım ama kimse benden vaz geçmezdi. Onu anlatır anlatır sonra reddederdim bana ilgi duyanı.
Yani yinede si iyi bilirsiniz kalbinize sorun ofkemi askmi ama bence siz de bizim kız gibi ona hayal ettiğiniz aşkı bicmissinize siz aslında yazmak istediğiniz aşkı o kişiye uydurmussunuz oda kendini nimmeten görmüş bir nevi . Sairin dediği gibi ne sen dönebilirsin bana nede ben kapıyı açabilirim sanaBiliyor musunuz ben de o kişiye ve o kişinin ailesine dua ederdim. Nedeni de o kişi üzülmesin. Ailesi iyi olsun ki o da iyi olsun diye. O zamanlar bende onu kusursuz görürdüm. Dünyanın en mükemmel insanı en kusursuz insanı gibi. Arkadaşlarım da bana anlatmaya çalıştıklarında ya da kendim objektif bakmaya çalıştığımda tama diyordum. Ama aklım tamam dese kalbim tamam demiyordu. Kendime söz geçiremiyordum. O da bana ne yapışkan birisin demişti.. Ben de onun o kusurlarını görüce gözüm açılınca hep bir çift lafım var diye diye dolandım. İçim yandı. İçimin yandığını bir kez olsun söyleyemedim. Ama şimdi içimde acabalar var. Bir de saçma sapan kuruntular..
Tabiki haksızlık (bence tabi ) düşünmezmi demek ki ben unutturamamışım diye . Bence siz geçmiş yaşadıklarınız için EGO’nuzu tatmin etmek istiyorsunuz , içinizdeki kalanları söyleyip , geçmişteki kötü günlerin için bugünlerinizi mahvetmeyin İnan’ın öyle birşey yaparsanız ; bugün yaptığınıza ,geçmişten daha çok pişmanlık duyarsınız ...Düzgün biri. Açıkçası kaybetmek istemediğim biri. Çok üzülürüm. Düzgün biri olmasa bile başkasına zarar vermek saygısızlık yapmak benim karakterime ters olmalı.
Zaten hayatımdaki kişi ile de bu durumu paylaştım. İçimdeki öfkenin geçmediğini ve yüzleşirsem gibi bir konuşayım dedim ama bunu istemediğini dile getirdi. Bu sefer ona da biraz öfke duydum. Ama adam da haklı yani. O haklı da ben nasıl bu içimdeki öfkeyi dindireceğim? Bu sefer de buradaki yazıları okuyunca da azıcık kafam karıştı. Hala içimde öfke olması canımın biraz acıması hala bir şeyleri bitiremediğimi mi gösteriyor - böyle diyenler oldu da-
şuanki kişiye haksızlık mı öfkem olması..
Teşekkür ederim ayrıca yorumunuz için :)
Muhattap olma o kadar o gelip gidecek laftanda anlamicakBen de anlattım. Şu noktada ne yapacağımı bilsem birde..
Allah korusun. O zaman zaten büyük zararı görmüş olurum, son golünü de böyle atmış olur bilinçli yapmasa bile. Sadece bu içinde bulunduğum durumdan çıkmak istiyorum. Hatta şuan konuştuğum kişiye haksızlık diye düşünüp ayrılalım gibisinden konuştuğum zamanlarda ayrılma ihtimali canımı yakmıştı. Egom da baya zedelendi haklısınız. Ama adı ego olsun veya adı başka her ne ise bu öfke de dahil hala bana zarar veriyor..Tabiki haksızlık (bence tabi ) düşünmezmi demek ki ben unutturamamışım diye . Bence siz geçmiş yaşadıklarınız için EGO’nuzu tatmin etmek istiyorsunuz , içinizdeki kalanları söyleyip , geçmişteki kötü günlerin için bugünlerinizi mahvetmeyin İnan’ın öyle birşey yaparsanız ; bugün yaptığınıza ,geçmişten daha çok pişmanlık duyarsınız ...
yok yanlış yazdım sanırım, anlattığım kişi hayatımda olan kişi. Ona anlattım durumu..Muhattap olma o kadar o gelip gidecek laftanda anlamicak
Ya zaten kesinlikle öyle. O aşkı hak edecek biri değildi, zamanında o aşkı ona ithaf eden bendim..Yani yinede si iyi bilirsiniz kalbinize sorun ofkemi askmi ama bence siz de bizim kız gibi ona hayal ettiğiniz aşkı bicmissinize siz aslında yazmak istediğiniz aşkı o kişiye uydurmussunuz oda kendini nimmeten görmüş bir nevi . Sairin dediği gibi ne sen dönebilirsin bana nede ben kapıyı açabilirim sana
Şu anda hayatınızda olan kişiye olan saygınız , reddetmediğiniz sevginin hatrına geçmişi unutmaya, düşünmemeye çalışın derim . Çok nadirdir ilk sevgilisi , ilk hayatına giren ile evlenip mutlu mesut yaşayanAllah korusun. O zaman zaten büyük zararı görmüş olurum, son golünü de böyle atmış olur bilinçli yapmasa bile. Sadece bu içinde bulunduğum durumdan çıkmak istiyorum. Hatta şuan konuştuğum kişiye haksızlık diye düşünüp ayrılalım gibisinden konuştuğum zamanlarda ayrılma ihtimali canımı yakmıştı. Egom da baya zedelendi haklısınız. Ama adı ego olsun veya adı başka her ne ise bu öfke de dahil hala bana zarar veriyor..
Silmekte zorlanıyorum.. Bakalım artık..Şu anda hayatınızda olan kişiye olan saygınız , reddetmediğiniz sevginin hatrına geçmişi unutmaya, düşünmemeye çalışın derim . Çok nadirdir ilk sevgilisi , ilk hayatına giren ile evlenip mutlu mesut yaşayaneğer her canımızı yakan , gururumuzu inciten, duygularımız ile oynayan insanlara kinimizi , nefretimizi taze tutsak da , öç almaya yada sıranın bize gelmesini beklesek intikam için yemin ederim Dallas’a döner her ilişkiler
Geçmişe mazi derler de ne adını an ,nede iyi kötü tek bir anını zihninde tutma sil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?