Aynen nefes çalışıyordum nefesli yüzme1.40 da nasıl su yuttunuz dibe mi daldınız?
E ne olacak, denizde havuzda su yutmak kdr normal birşey yok ki.
Sizin başınıza geldi mi?E ne olacak, denizde havuzda su yutmak kdr normal birşey yok ki.
O spazm teahisi kim koydu ?Sizin başınıza geldi mi?
Su yutmak değil suyu yuttuğumu anlamadım buna yutmak denmez akciğere kaçtı muhtemelen ve larinks spazmı olmuş sanırım. Nefes alamadım konışamadım sadece bir hırıltı nefes almaya çalışıyorum. Bu normal mi?
Yani nasıl tolere edeceğinizi bilemediyseniz, aşırı tepkiler vermiş olabilirsiniz. Benim de açık denizin ortasında saçma sapan hareketler yaparken ya da kıyıda büyük bir dalga ile böğrüme (Sizin başınıza geldi mi?
Su yutmak değil suyu yuttuğumu anlamadım buna yutmak denmez akciğere kaçtı muhtemelen ve larinks spazmı olmuş sanırım. Nefes alamadım konışamadım sadece bir hırıltı nefes almaya çalışıyorum. Bu normal mi?
Kendim buldum boğulmayı araştırırken.O spazm teahisi kim koydu ?
Bu spazm durumunu yaşadınız mı? Öksürük değil derin bir hırıltı, konuşamama ve nefes alamama://Yani nasıl tolere edeceğinizi bilemediyseniz, aşırı tepkiler vermiş olabilirsiniz. Benim de açık denizin ortasında saçma sapan hareketler yaparken ya da kıyıda büyük bir dalga ile böğrüme () çok su kaçtığı oldu, ama geçti.
Bilgim yok kuzum ama siz yinede bir doktora gidin baksinlar ne olur ne olmazKendim buldum boğulmayı araştırırken.
Hırıltı, konuşamama, nefes alamama ve çok kötü bir panik hali.
Hayır nasıl oldu onu anlamadım su kaçırdığımı hissedemedim hızlı yapıyodum.
Kenardayım zaten ortalara da gitmiyorum neyseki kısa sürdü açıldı kısa sürede.
Spazm dediğiniz, göğsünüzün kitlenmesi , nefes alamama haliyse yaşadım. Çok abarttığınızı düşünüyorum. Birşey olmaz, rahat olunBu spazm durumunu yaşadınız mı? Öksürük değil derin bir hırıltı, konuşamama ve nefes alamama://
Aynen hafif ağrı da var. Daha önce de şurup içerken nefes boruma kaçırmışım yıllar önce o zaman da benzer hırıltı konuşamama olmuştu.Bilgim yok kuzum ama siz yinede bir doktora gidin baksinlar ne olur ne olmaz
Yaşadınız mı ben çok panik oldum. Yani kenardaydım zaten açıldı hemen ama ortada olsam ayağım yere değmeyen yerde olsam ne yapardım oldum. Yeni yüzme öğreniyorum haliyle korkuyorum.Spazm dediğiniz, göğsünüzün kitlenmesi , nefes alamama haliyse yaşadım. Çok abarttığınızı düşünüyorum. Birşey olmaz, rahat olun
Önce iyice öksürüp, sonra da Sırt üstü yatıp, ağrının geçmesini, nefesin düzelmesini bekliyorum.Yaşadınız mı ben çok panik oldum. Yani kenardaydım zaten açıldı hemen ama ortada olsam ayağım yere değmeyen yerde olsam ne yapardım oldum. Yeni yüzme öğreniyorum haliyle korkuyorum.
O durumda ne yapıyorsunuz siz?
Ben öksürmeyi denedim ama hırıltı ve konuşamama panik yaptırdı. Belki de ilk defa başıma geldiği için de olabilir. Devam edip alışmam gerekecek. Normalde de boğazıma arada su içerken vs kaçar bazen zorlar ama havuzdaki korkuttu. Daha dikkatli olmalıyım. Sırt üstü yatmak en temizi doğruÖnce iyice öksürüp, sonra da Sırt üstü yatıp, ağrının geçmesini, nefesin düzelmesini bekliyorum.
Ben de öyleyim suda özellikle panik oluyorum. Önceki öğrenme durumlarımda başarısızlıkla sonuçlanmıştı. Bu sefer hocam iyi ben de daha cesaretliyim epey de yol aldım nefesli yüzme öğrenme yolundayım. Ben de başta nefesi yapamadım epey demekki hala iyi değilim. Bugün kü olay baya panikletti. Ama şu an düşündüm de yaşamak da gerek bi daha başıma gelirse daha sakin olurum.Ben hemen panik olan birisi oldugum icin yuzmesi 35 yasinda kendime telkin vere vere sonunda ogrendim. Kursa da uzun sure gittim. Kurs hocaniza durumu anlatin, size egzersizler verir.
Benim bir hocam o konuda cok iyiydi, simdi sol ayagini kullanma, simdi sag ayagini kullanma diye odevler verirdi, ola ki acikta kramp girerse falan diye. Aynen suyun altinda belli sure gitme odevim de vardi, cok zor oldu basarmam. Denedikce korku azaliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?