yuzsuz herif

Adamdaki özgüvene bak. En nefret ettiğim erkek tipi. Gözyaşlarını heba etme aptalın teki için. Sen burda ağlarken o kimbilir hangi kızın kollarında sefasını sürüyordur. Egosunu tatmin etmeyin nolur bundan sonra pişman olup özür dilemeye de gelir bence o yüzsüz.

Şöyle gevşek tiplere de öyle ayar oluyorum ki. En iyisi muhattap olmamak, numaranı değiştirebilirsin mesela.

kendıne,kandırıldıgına,aldatıldıgına aglama,uzulme bence
onun pantolon gıyıp adamım dıye dolasmasına,karakterıne,adamlıgına o aglasın.
bı yerden bı kapı kapanır.bı yerden acılır.bence senın ıcın bu en hayırlısı.yoluna bak.arkaya bakarsan gelenlerı goremezsın.senın ıcın deneyım oldu bu yasadıkların

Benimlede mutlu degildi ki baska kizlarla birlikte olup bunlari yuzume yuzume carpti.

seni istediği gibi elde edemediği, foyası ortaya çıktığı için saçmalıyor.alışmış çıktığı kızları kandırmaya tuzağa düşürmeye ,seni kandıramadığı için başarısızlık olarak görüyor ve buna tahammül edemiyor. aklı sıra seni rahatsız edip üzecek.sen artık yaşadıklarına üzüleceğine onun bu haline gül geç.

Böyle değersiz birini bu kadar düşünmeniz ona fazla..
Nasıl bir hayat yaşadığı belli, gerçekten önemsemiyor ki kimseyi.
Kendinizi kötü hissetmeyin, karaktersiz bir insanın trajikomik halleri işte.
Belli bir zaman geçtikten sonra geriye baktığınızda ne kadar boş olduğunu göreceksiniz...

Cevap olarak cok iyiyim o......u cocugu , sen nasilsin ? yaz derim.

yazdıgını gorunce hah iste aynen! diye istemsiz guldum

konu sahibi,
o sizi aldatmıs olabilir fakat siz nedne kendinize yukleniyorsunuz ki?
o kendisi karaktersiz oldugu icin boyle davranıyor, sizin zeka seviyenizle alakası yok bu durumun,
ayrıca gerekli gereksiz tum insanların davranıslarını anlamlandırmaya calısmayın...
hayatta her sey sizin kontrolunuzde degil, bunu kabullenin.
fakat bu tip kisileri cevrenizde tutup tutmamak sizin elinizde. gerekeni de yapmıssınız...
neden hala her mesajını gordugunuzde aglayıp gecenizi mahvediyorsunuz ki?
aldatana kadar olan surecte degil, asıl bundan sonra onun sacma sapan davranıslarının sizi etkilemesine izin vererek hata yapıyorsunuz.

Nasılsın bayan nedir ya

Yüzsüz olduğu kadar densizmiş de.

Ne dengesiz insanlar varya, utanmaz!
Oda tamda bunu istiyor moralini bozmak , seni huzursuz etmek.
Ne yaparsa yapsin taviz verme , ve bozma moralini ..
Bir sure kendiside vazgececektir yazmaktan..

Ben gerçekten anlayamiyorum neden agladiginizi?
Sizi tuzagima dusurecektim diyen adamdan kurtulduğunuz için sevinç gözyaşları doktugunuzu düşünüyorum.
Aksini dusunemem, mümkün değil.

kardes hattini degistirmek kac para acaba? tum hesaplarini yenilesene

diğer konunda demiştim ben sana yine bir atakla karşılaşacaksın diye. bundan sonra yine karşılaşacaksın güçlü olmayı öğren tek kelimeni bile o şerefsize bahşetme sakın

Niye agladin anlamadim ki. Ben olsam "bi daha bana mesaj atarsan sevgiline yazarim. " derdim. Kotuluge kotuluk... boyle insanlar icin hic de aglayamam.

Evli misin? İlk mesajında bulamadım bu bilgiyi.
Evli de olsan sen kendinden eminsen çok sorun olmaz aslında. Kendini bu kadar telef etmen bana abartılı geldi.

konu sahibi tekrar niteliğinde tam 7 konu açmışsınız.
artık tek konudan devam edin.
bu konuyla alakalı olaylara buradan devam edin lütfen..
eğer yine konu açarsanız o konuyu kapatmak durumunda kalacağım.
şimdi 6 konunuzu kapatıyorum.

1.
Konu
Tam unutuyorum derken..
Merhaba kizlar.. Basima gelenlere tanik sahitler olarak. Son zamanlarda kendimi toplamam gerektigine karar verip 'kalk kizim elin salagi yuzunden...
Konuyu açan: sorcia8, 16 Eylül 2014, Mesaj sayısı 35, Görüntüleme : 1.014, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (
2.
Konu
Ne yapmaya calisiyor?
Kizlar onceki konularimdan aldatildigimi hatta igrenc bi sekilde aldatildigimi bilmeyen yoktur sanirim. 6. Gun bugun ve tuhaf bi sekilde surekli...
Konuyu açan: sorcia8, 14 Eylül 2014, Mesaj sayısı 48, Görüntüleme : 999, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (
3.
4. Kizlar toparlanamiyorum
Yasadigim olaydan sonra kendime gelemiyorum kizlar aldatilisin boyle igrenc yuzuyle karsilasmak beni mahvediyor. Surekli aglak bi haldeyim....
Konuyu açan: sorcia8, 10 Eylül 2014, Mesaj sayısı 85, Görüntüleme : 2.405, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (
5.
Konu
Aptal yerine konulmak mi daha agir aptal olmak mi?
Onceki konulardan bazi arkadaslarim tanirlar. Eski erkek arkadasimla ilgili bi cok sey yazdim. 5 aydir suren tartisma kavga ve genelde alttan alan...
Konuyu açan: sorcia8, 9 Eylül 2014, Mesaj sayısı 158, Görüntüleme : 3.157, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (
6.
Konu
O yaptiriyo olabilir mi?
Kizlar dun ben bi konu acmistim okuyan arkadaslar bilirler. Yalniz erkek arkadasimdan hala ses seda yok onu belirteyim oncelikle. Fakat bugun yani...
Konuyu açan: sorcia8, 6 Eylül 2014, Mesaj sayısı 35, Görüntüleme : 868, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : ( Durum :Kilitli
7.
Konu
2 gündür aramiyor
Kizlar bundan oncede bi konu acmistim erkek arkadasimla ilgili. Sizlere danismistim barisip barismama mevzusunu. Ardindan beni aradi ve biz o olaydan...
Konuyu açan: sorcia8, 6 Eylül 2014, Mesaj sayısı 78, Görüntüleme : 2.258, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (

Son düzenleme:
Gör işte..
Kızla resmi var , ama hala eski sevgilisine hal hatır soruyor..

Seninle birlikteyken de, sizin resminiz vardır , başka kızlara hal hatır , eski sevgililerine mesaj atıyordur falan..

İğrençlik resmen =)

her şeyi geçtim nasılsın BAYAN yazan bir salaktan er ya da geç ayrıldığım için kurban keserdim heralde.

Kesinlikle oyle. Gozu doymaz adam olmaz herif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…