Eleştirmek için illa görmek mi lazım sonuçta çamaşır gecelik pijama ben bunları kaynanam görsün istemem kiişte böyle bi durum olsa eleştireceğim bende :))
Bende takmamaya çalışıyormBak benim eşinde çok anne baba tutardı aynı bunu sebeplerden tartıştık çok sizin kynp benim kaynana dalardi odalara
Bigun eşimi kynp demiş ki minik anneni odalara sokmuyormus istemiyormuş
Eşimden demiş haklı baba kurcalanmayacak şeyleri kurcalıyor eşim bana hak verdiği halde tartıştık yinede
Kaynanami evlenmeden önce eltimjn evini kurcaladigini bilirim
O yüzden temkinli davrandım şimdi de oralara giremiyor diye
Buzlugumu kiler dolabını kurcalar ne var ne yok diye artık takmıyorum o kadarını da fazla gelemiyor zaten eskisi gibi
Yatak odasinin kapısını kilitleyin.Kızlar mrb buraya ilk defa yazıyorum. Akıl almaya ihtiyacm var .s
4 senelik evliyim .. 3 senelik evliliğimde kiradaydık bundan 9 ay öncesine kadar sonra bazı sebeplerden dolayı kp in evine geçtik onlar başka şehire taşndılar. Bu 9 aylık sürede kp en az 10 defa gelmiştir bize. Tamm kendi evi torununu özlüyor ama inanın kızlar artık dayanamıyorum kp hiç susmaz devamlı konuşur saçma sapan konulardan bn cevp vermm ama konşmaya devam eder .s yatak odama izinsiz girer banyomada öyle çok bunalmdayım bi kaç gün sonra yine gelecek kendi evinde oturduğumuz için bu kadr duyarsz olduğunu düşünüyorum bıktrdı artk eşime dediğim zamnda ban kızıyor yatak odama girmesin diyorum nolck diyor .s kp o kadr çok çektrdi ki bna ilk evlndğim zamnlar artk nefret eder oldm ve her hareketi lafı batyr .s demem o ki geldiğinde nasıl davranmalıyım napmalıyım çok çaresizim.
yargılamıyorum yorum istiyorsunuz hep iyi şeyler yazalım sizi destekleyelim mi istiyorsunuz? İyi ya da kötü malesef fikirlerimizi yazıyoru işte. Keşke konunun genelini anlatsaydın ona göre yorumlardım.Ya niye yargılıyorsunuz ki sadece derdimi anlatmak istedim laf ymek için değil. Konunun tamamını anltmadm yoksa ben kötü biri değilim o adam torununa laf etmş biri bir dede o lafı ettiyse zaten bitmştir
Eleştirmek için illa görmek mi lazım sonuçta çamaşır gecelik pijama ben bunları kaynanam görsün istemem ki
Bu kadincagizda kayınpederi görsün istemez
Eleştirmek için illa görmek mi lazım sonuçta çamaşır gecelik pijama ben bunları kaynanam görsün istemem ki
Bu kadincagizda kayınpederi görsün istemez[/QUOTE
Aynen öyle utanıyorum sonçta
yok istemez okey ben yatk odasına girmesini eleştirdim zaten ilk yorumumda :))Eleştirmek için illa görmek mi lazım sonuçta çamaşır gecelik pijama ben bunları kaynanam görsün istemem ki
Bu kadincagizda kayınpederi görsün istemez
yargılamıyorum yorum istiyorsunuz hep iyi şeyler yazalım sizi destekleyelim mi istiyorsunuz? İyi ya da kötü malesef fikirlerimizi yazıyoru işte. Keşke konunun genelini anlatsaydın ona göre yorumlardım.
O lafın gelişi tanısaydnz haklı olduğumu anlardınz .
O lafın gelişi tanısaydnz haklı olduğumu anlardınz .
yani orası öyle ortalığa atmıyoruz ama yine de yatak odama girilmesini asla istemem. Sırf bu yüzden Doğumdan sonra beşiği yatk odama koymadım benGirmesin valla kimse görmesin benim babamda girmez kayinpederde benim kocama giydiğim donu kimse görmek zorunda değil
BencedeGirmesin valla kimse görmesin benim babamda girmez kayinpederde benim kocama giydiğim donu kimse görmek zorunda değil
Bak simdi kafam karisti ben nereye koycam bebegimin besiginiyani orası öyle ortalığa atmıyoruz ama yine de yatak odama girilmesini asla istemem. Sırf bu yüzden Doğumdan sonra beşiği yatk odama koymadım ben
yatak odasına koyunca önüne gelen girip çıkıyor ya insan rahatsız oluyor yatak odam sonuçta diye. ben çocuk odasına koydum en azından giren çıkan rahatsız etmediBak simdi kafam karisti ben nereye koycam bebegimin besigini
Daha tam karar vermedim su an cocuk odasinda hali bile yok ütü odasi olarak kullaniyorum .Bir tane de gardrop var.Aslinda oda yapmayi cok istiyorum ama kararsizim ilk 5 6 ay gerek var mi bilmiyorum.yatak odasına koyunca önüne gelen girip çıkıyor ya insan rahatsız oluyor yatak odam sonuçta diye. ben çocuk odasına koydum en azından giren çıkan rahatsız etmedi
Birde şöyle bişey var eğer bebeği rahatsız edecek tiplerde yatak odama koy yatak odana dalmayacaklarsa eğerBak simdi kafam karisti ben nereye koycam bebegimin besigini
Yatak odana koyacaksın.Gunduz ortak alana tasirsin.Gece yatak odanın kapısını kapatarak uyursunuz veya sabaha kadar uyumaz sınıf ama kapımız kapalı olsunBak simdi kafam karisti ben nereye koycam bebegimin besigini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?