Yüzsüz kp .s

.s nedir?

DÜZeltme: açıklamışsınız yeni gördüm

Bende takmamaya çalışıyorm

Yatak odasinin kapısını kilitleyin.

Ya niye yargılıyorsunuz ki sadece derdimi anlatmak istedim laf ymek için değil. Konunun tamamını anltmadm yoksa ben kötü biri değilim o adam torununa laf etmş biri bir dede o lafı ettiyse zaten bitmştir
yargılamıyorum yorum istiyorsunuz hep iyi şeyler yazalım sizi destekleyelim mi istiyorsunuz? İyi ya da kötü malesef fikirlerimizi yazıyoru işte. Keşke konunun genelini anlatsaydın ona göre yorumlardım.

yargılamıyorum yorum istiyorsunuz hep iyi şeyler yazalım sizi destekleyelim mi istiyorsunuz? İyi ya da kötü malesef fikirlerimizi yazıyoru işte. Keşke konunun genelini anlatsaydın ona göre yorumlardım.

Uzun olur diye yazmadm .s

Girmesin valla kimse görmesin benim babamda girmez kayinpederde benim kocama giydiğim donu kimse görmek zorunda değil

Yatak odasını kilitleyin.

Ama adamın kendi evi olduğu için daha sık gelmesi normal maalesef, ona bir şey diyemezsiniz.

yatak odasına koyunca önüne gelen girip çıkıyor ya insan rahatsız oluyor yatak odam sonuçta diye. ben çocuk odasına koydum en azından giren çıkan rahatsız etmedi
Daha tam karar vermedim su an cocuk odasinda hali bile yok ütü odasi olarak kullaniyorum .Bir tane de gardrop var.Aslinda oda yapmayi cok istiyorum ama kararsizim ilk 5 6 ay gerek var mi bilmiyorum.

Bak simdi kafam karisti ben nereye koycam bebegimin besigini
Birde şöyle bişey var eğer bebeği rahatsız edecek tiplerde yatak odama koy yatak odana dalmayacaklarsa eğer

Ben ilk çocukta mecbur oturma odasına koydum uyurken hep uyandirdular çocuğu sevmek için ortancida yatak odamda idi gitmediler odama iyi oldu

Sen iyice süzgeçten geçirin ona göre koy

Yatak odani kilitle.
Sorarsa ozel yerimiz girilmesini istemiyorum.de kizarsa kizsin bosver.

O evi kendi evi olarak goruyor muhtemelen o yuzden surekli geliyor yapcak birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…