Yüzsüz kp .s

Daha tam karar vermedim su an cocuk odasinda hali bile yok ütü odasi olarak kullaniyorum .Bir tane de gardrop var.Aslinda oda yapmayi cok istiyorum ama kararsizim ilk 5 6 ay gerek var mi bilmiyorum.
yok ilk 5-6 ay gerek Yok odaya ama gelen giden çk oluyorsa 1 ay kadar bebek odasında durabilirsiniz. Bazıları girmiyor yatak odasına ama bazıları da dalıyor gitsin bebek görme bahanesiyle

Yatak odana koyacaksın.Gunduz ortak alana tasirsin.Gece yatak odanın kapısını kapatarak uyursunuz veya sabaha kadar uyumaz sınıf ama kapımız kapalı olsun

yok ilk 5-6 ay gerek Yok odaya ama gelen giden çk oluyorsa 1 ay kadar bebek odasında durabilirsiniz. Bazıları girmiyor yatak odasına ama bazıları da dalıyor gitsin bebek görme bahanesiyle
Teşekkür ediyorum fikirleriniz icin

Yatak odasını kilitleyin.

Ama adamın kendi evi olduğu için daha sık gelmesi normal maalesef, ona bir şey diyemezsiniz.

Adam ayda 1 geliyor, daha sık dediğiniz.
Öncesini bilmem ama baba oğlunun evine ayda 1 gelemez mi?
Taaa ilk mesajımda kaç gün kalıyor dedim, konu sahibi cevaplamamış anladığım kadarıyla kalmıyor yada 1-2 gün kalıyor.
Konu ilerledikçe de haklı çıkmak için abartılı şeyler söylüyor gibi geldi bana da.
Torununa laf etti, dolaplarımı karıştırıyor vs...

.s ne anlama geliyor ?
Adamın evinde oturuyorsunuz gelmesin diyemezsiniz ki ancak o evden çıkacaksınız o zaman belki gelme diyebileceksiniz

Bizim besik salonda herkesin oturdugu odada durur gelen giden rahatca sever bakar eder, hos benim bebik besiginde yatmiyo sevmiyo sipa o ayri mevzu =D gece de yatak odama tasirim park yatak zaten cok rahat oluyo sen de oyle yap

Bence de normal.

Ama bu evde değillerken bu kadar sa görüşmüyorlarmış diye anladım ben, demek ki adam kendi evi diye sıklaştırdı ki sıklığı rahatsız edici değil yine de.

Bir de bana göre yatak odasına girmesi de büyük sorun değil ama rahatsız olan kilitlesin

abim bile odama girerken kapiyi calar ...sizin kp bunu normal.karsiliyor kiraya ciksanizda dalar odaya

Evim 2 bolum giriste mutfak salon wc var bi kapidan gecince arka tarafta 3 oda ve banyo var kendi babam yatak odama girmio evime geldiginde hatta arka taraflara gecmez adam o kapidan ki her odada gomme dolap var ortada hicbiseyim olmamasina ragmen girmez... Kp cahil sanirim...

Abartı değil kendi fikirlerinizi kendinize saklayın

Yatak odasına girmek ne demek ya.
B.k mu arıyormuş.
Eşiniz de tuhaf, ne demek girsin ne olacak.
Hey allahım ya mahremiyet diye bir şey var.

Bir erkegin yatak odama girmesinde art niyet ararim ben !

Kendi evi de olsa gelininin yatak odasina girmesi cok sacma geldi .Amac ne , dolanıyor demişsiniz baska yermi yok dolanacak.Bunu kayinvalide bile yapsa kabul etmeyiz , kayinpederin yapmasi normal bir hareket gelmedi.

Konu sahibi rahatsız olmakta haklisin ama sanki esinle daha büyük problemlerin var ve çözüm bulamadığın için sorunu esinde değil de 3. bir kişi olan kayınpederinde arıyorsun. Hayatta bagzi konularda ben gemileri yakabilirim ve geriye de adım atmam.Sizin gemileri yakabileceginiz bir sorun mu bu?

Esas sorun bu tip adamlarla evlenip bir de çocuk yapmaniz.
O evde oturduğunuz sürece huzur rahat olmaz bi bir gerçek.
Bebeğimiz ne kadarlık bilmiyorum ama biraz büyüsün çalışmaya başlayın kendi evinize çıkın derim.
Ayrıca eşiniz çalışmanıza izin vermiyor ne demek kira parasını ödeyemiyor ama bu mu erkeklik ???

Eşimle tek sorunum ailesini çok tutması ve aileside bilerek aramzı bozuorlar. Yukarda kendini haklı çıkarmak için diyolar demişler ama bn kimseye iftira atmadm. Ama şuda var ki hep ailesi üzüyor eşimi ağlatyr benm hiç konuyla alakm yokken ağlatan üzen bn oluyorum. Kv zaten ayrı bi dert kaynım eltimi aldatyr hpsi bilyr hatta aldattığına seviniyorlar destekliyorlar ve kaynımın 2 çocuğu var. Yani demm o ki böle insanlar herşey ortada değil mi sizcede ..

Çocuğum 3 yaşında cnm. Gerçekten evlendiğime pişmanm çünkü bu adam bnm sevdiğim adam değil . Eşim 2 işte çalşyr yinede tam yetmyr ben çalışıyım diyincede suçlu bn oluyorum. Kndime çok hakszlık yapıldığını düşünyrm. Ama gerçekten bu sölediklrim abartı değil. Kv kp görümcemn yaptıklarını bi blseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…