- 26 Aralık 2017
- 1.564
- 2.901
- 53
yok ilk 5-6 ay gerek Yok odaya ama gelen giden çk oluyorsa 1 ay kadar bebek odasında durabilirsiniz. Bazıları girmiyor yatak odasına ama bazıları da dalıyor gitsin bebek görme bahanesiyleDaha tam karar vermedim su an cocuk odasinda hali bile yok ütü odasi olarak kullaniyorum .Bir tane de gardrop var.Aslinda oda yapmayi cok istiyorum ama kararsizim ilk 5 6 ay gerek var mi bilmiyorum.
Birde şöyle bişey var eğer bebeği rahatsız edecek tiplerde yatak odama koy yatak odana dalmayacaklarsa eğer
Ben ilk çocukta mecbur oturma odasına koydum uyurken hep uyandirdular çocuğu sevmek için ortancida yatak odamda idi gitmediler odama iyi oldu
Sen iyice süzgeçten geçirin ona göre koy
Yatak odana koyacaksın.Gunduz ortak alana tasirsin.Gece yatak odanın kapısını kapatarak uyursunuz veya sabaha kadar uyumaz sınıf ama kapımız kapalı olsun
Teşekkür ediyorum fikirleriniz icinyok ilk 5-6 ay gerek Yok odaya ama gelen giden çk oluyorsa 1 ay kadar bebek odasında durabilirsiniz. Bazıları girmiyor yatak odasına ama bazıları da dalıyor gitsin bebek görme bahanesiyle
Daha senin bebiş küçük iyice düşün taşınTeşekkür ediyorum fikirleriniz icin
Yatak odasını kilitleyin.
Ama adamın kendi evi olduğu için daha sık gelmesi normal maalesef, ona bir şey diyemezsiniz.
.s ne anlama geliyor ?Kızlar mrb buraya ilk defa yazıyorum. Akıl almaya ihtiyacm var .s
4 senelik evliyim .. 3 senelik evliliğimde kiradaydık bundan 9 ay öncesine kadar sonra bazı sebeplerden dolayı kp in evine geçtik onlar başka şehire taşndılar. Bu 9 aylık sürede kp en az 10 defa gelmiştir bize. Tamm kendi evi torununu özlüyor ama inanın kızlar artık dayanamıyorum kp hiç susmaz devamlı konuşur saçma sapan konulardan bn cevp vermm ama konşmaya devam eder .s yatak odama izinsiz girer banyomada öyle çok bunalmdayım bi kaç gün sonra yine gelecek kendi evinde oturduğumuz için bu kadr duyarsz olduğunu düşünüyorum bıktrdı artk eşime dediğim zamnda ban kızıyor yatak odama girmesin diyorum nolck diyor .s kp o kadr çok çektrdi ki bna ilk evlndğim zamnlar artk nefret eder oldm ve her hareketi lafı batyr .s demem o ki geldiğinde nasıl davranmalıyım napmalıyım çok çaresizim.
Adam ayda 1 geliyor, daha sık dediğiniz.
Öncesini bilmem ama baba oğlunun evine ayda 1 gelemez mi?
Taaa ilk mesajımda kaç gün kalıyor dedim, konu sahibi cevaplamamış anladığım kadarıyla kalmıyor yada 1-2 gün kalıyor.
Konu ilerledikçe de haklı çıkmak için abartılı şeyler söylüyor gibi geldi bana da.
Torununa laf etti, dolaplarımı karıştırıyor vs...
Abartı değil kendi fikirlerinizi kendinize saklayınAdam ayda 1 geliyor, daha sık dediğiniz.
Öncesini bilmem ama baba oğlunun evine ayda 1 gelemez mi?
Taaa ilk mesajımda kaç gün kalıyor dedim, konu sahibi cevaplamamış anladığım kadarıyla kalmıyor yada 1-2 gün kalıyor.
Konu ilerledikçe de haklı çıkmak için abartılı şeyler söylüyor gibi geldi bana da.
Torununa laf etti, dolaplarımı karıştırıyor vs...
Abartı değil kendi fikirlerinizi kendinize saklayın
neden konu açtınız? Madem insanlar fikirlerini kendine saklayacakAbartı değil kendi fikirlerinizi kendinize saklayın
Konu sahibi rahatsız olmakta haklisin ama sanki esinle daha büyük problemlerin var ve çözüm bulamadığın için sorunu esinde değil de 3. bir kişi olan kayınpederinde arıyorsun. Hayatta bagzi konularda ben gemileri yakabilirim ve geriye de adım atmam.Sizin gemileri yakabileceginiz bir sorun mu bu?
Esas sorun bu tip adamlarla evlenip bir de çocuk yapmaniz.
O evde oturduğunuz sürece huzur rahat olmaz bi bir gerçek.
Bebeğimiz ne kadarlık bilmiyorum ama biraz büyüsün çalışmaya başlayın kendi evinize çıkın derim.
Ayrıca eşiniz çalışmanıza izin vermiyor ne demek kira parasını ödeyemiyor ama bu mu erkeklik ???
neden konu açtınız? Madem insanlar fikirlerini kendine saklayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?