Yüzsüz kp .s

Yatak odana giren bi adama ne yaparsan yap tavrından anlamaz bence .. Sana inat yapıyor dur ... Genelde kayinvalideler meraklı olur yatak odasına girmeye kayınpeder î ill kez duydum .. Merak ettim girip ne yapıyor ??

Canım evlilikte,eşinin ailesi ile iyi ilişkiler içinde olmanı ben de isterim ama onların mulkunde otururken " benim hayatım,benim özelim" sınırını cizmen senin örneğinde pek mümkün gözükmüyor.Onlarin evindesiniz esin 2 işte birden çalışıyor ve hala ekonomik olarak gecinemiyorsunuz bu da bana tuhaf geldi. Sana tavsiyem çok büyük çıkışlar yapmamanın,yaparsan da tukurdugunu yalamaman ...ama açtığın konulara bakıyorum 2.cocuk için ugrastigini goruyorum.Bence su an uygun zaman degil .Hakkinda hayirlisi olsun

Ev içn para biriktiriyorsanz bi süre idare etmeniz gerekiyorsa normal. Ama para fln biriktirmek içn geçmediysenz öylesine yaşıyorsanız alışmalısın bu anormal duruma. Daha iyi günlerin misafirleri tanıdıkları başına toplaşır. Kp kendi evleri olduğu içn bu hakkı kendilerinde görürler..

Cnm 2 işte birden çalışıyor birinden asgari ücret birindede part time çalışıyor. Evet 2.bebeği istiyorum en azından onla uğraşırım kafayı takmam diyorum .s

Malesef para biriktirme falan yok .s tanıdıkları varda çok gelip gitmezler sülalede sevmio kv kp mi

Bende de var moral yapsanda konusmasanda anam yüzsüz ışte ne yapılır ki hiç bi sey anlamiyirlarki bende çok çektim kp den ondan sevmem kp leri

Yatak odasina girip napiyor onu anlamadim, size hal hatir mi soruyor? Yatak odasinda işi ne ? Kilitleyin istedigini soylesin takmayin. Eşinizle konuşun üst baş degisemiyorum kilitleyecegim diyin. Kizarsada hakki yok. Belli ki kp kendi evi diye sizi pek sallamiyor

Eltinizin durumdan haberi yoksa bilgilendimelisiniz. Ayrica yazıklar olsun kayniniza...

Eşim değil mi zaten onları böle yapan. Eşim biraz tavır alsa böle olmzlar

Cnm 2 işte birden çalışıyor birinden asgari ücret birindede part time çalışıyor. Evet 2.bebeği istiyorum en azından onla uğraşırım kafayı takmam diyorum .s
bunca sıkıntı içindeyken 2. bebek zor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…