Yatak odasına girmek ne demek ya.
B.k mu arıyormuş.
Eşiniz de tuhaf, ne demek girsin ne olacak.
Hey allahım ya mahremiyet diye bir şey var.
Canım evlilikte,eşinin ailesi ile iyi ilişkiler içinde olmanı ben de isterim ama onların mulkunde otururken " benim hayatım,benim özelim" sınırını cizmen senin örneğinde pek mümkün gözükmüyor.Onlarin evindesiniz esin 2 işte birden çalışıyor ve hala ekonomik olarak gecinemiyorsunuz bu da bana tuhaf geldi. Sana tavsiyem çok büyük çıkışlar yapmamanın,yaparsan da tukurdugunu yalamaman ...ama açtığın konulara bakıyorum 2.cocuk için ugrastigini goruyorum.Bence su an uygun zaman degil .Hakkinda hayirlisi olsun
Ev içn para biriktiriyorsanz bi süre idare etmeniz gerekiyorsa normal. Ama para fln biriktirmek içn geçmediysenz öylesine yaşıyorsanız alışmalısın bu anormal duruma. Daha iyi günlerin misafirleri tanıdıkları başına toplaşır. Kp kendi evleri olduğu içn bu hakkı kendilerinde görürler..
Bende de var moral yapsanda konusmasanda anam yüzsüz ışte ne yapılır ki hiç bi sey anlamiyirlarki bende çok çektim kp den ondan sevmem kp leriKızlar mrb buraya ilk defa yazıyorum. Akıl almaya ihtiyacm var .s
4 senelik evliyim .. 3 senelik evliliğimde kiradaydık bundan 9 ay öncesine kadar sonra bazı sebeplerden dolayı kp in evine geçtik onlar başka şehire taşndılar. Bu 9 aylık sürede kp en az 10 defa gelmiştir bize. Tamm kendi evi torununu özlüyor ama inanın kızlar artık dayanamıyorum kp hiç susmaz devamlı konuşur saçma sapan konulardan bn cevp vermm ama konşmaya devam eder .s yatak odama izinsiz girer banyomada öyle çok bunalmdayım bi kaç gün sonra yine gelecek kendi evinde oturduğumuz için bu kadr duyarsz olduğunu düşünüyorum bıktrdı artk eşime dediğim zamnda ban kızıyor yatak odama girmesin diyorum nolck diyor .s kp o kadr çok çektrdi ki bna ilk evlndğim zamnlar artk nefret eder oldm ve her hareketi lafı batyr .s demem o ki geldiğinde nasıl davranmalıyım napmalıyım çok çaresizim.
Eltinizin durumdan haberi yoksa bilgilendimelisiniz. Ayrica yazıklar olsun kayniniza...Eşimle tek sorunum ailesini çok tutması ve aileside bilerek aramzı bozuorlar. Yukarda kendini haklı çıkarmak için diyolar demişler ama bn kimseye iftira atmadm. Ama şuda var ki hep ailesi üzüyor eşimi ağlatyr benm hiç konuyla alakm yokken ağlatan üzen bn oluyorum. Kv zaten ayrı bi dert kaynım eltimi aldatyr hpsi bilyr hatta aldattığına seviniyorlar destekliyorlar ve kaynımın 2 çocuğu var. Yani demm o ki böle insanlar herşey ortada değil mi sizcede ..
Bende de var moral yapsanda konusmasanda anam yüzsüz ışte ne yapılır ki hiç bi sey anlamiyirlarki bende çok çektim kp den ondan sevmem kp leri
Eltinizin durumdan haberi yoksa bilgilendimelisiniz. Ayrica yazıklar olsun kayniniza...
Yatak odasina girip napiyor onu anlamadim, size hal hatir mi soruyor? Yatak odasinda işi ne ? Kilitleyin istedigini soylesin takmayin. Eşinizle konuşun üst baş degisemiyorum kilitleyecegim diyin. Kizarsada hakki yok. Belli ki kp kendi evi diye sizi pek sallamiyor
sen söyle yatak odana girmesinMesafeliyim zaten ama inanın hayatınızda bu kdar yüzsüz bi aile görmemşsinizdir
Kilitleyin odanızın kapısını içeri giremeyince anlar
En azından kapı neden kilitli derse odama girilmesinden hoşlanmıyorum bi istediğiniz varsa ben getiriyim size dersinİnşallah anlar hiç umudum yok ama
bunca sıkıntı içindeyken 2. bebek zor değil mi?Cnm 2 işte birden çalışıyor birinden asgari ücret birindede part time çalışıyor. Evet 2.bebeği istiyorum en azından onla uğraşırım kafayı takmam diyorum .s
Aynen bide gereksiz bi sohbetleri var sankı başbakan:)Tek değilim desene
sen söyle yatak odana girmesin
Aynen bide gereksiz bi sohbetleri var sankı başbakan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?