Yüzsüzlüğe vuruyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben de bunun yol ayrımındayım. Çünkü fark ettim ki enerjim çok gereksiz bjr yere çekiliyor
Akıl ve iyi niyet kokan mesajınız icin teşekkürler.

Konu açmışsanız, nacizane yazılan her fikre onaylasanız ya da onaylamasanız da üzerine bir düşünüp önem verin bence. Onun yorumuna, bunun yorumuna ihtiyacım yok diyecekseniz konu açmanız anlamsız.

Konuya dönecek olursak, bahsettiğiniz herif tekin biri değil. Başınızı ağrıtmak istiyorsanız devam edin. Hem ben sizi bu derece araştırtmaya iten adama daima güven probleminiz olacağına eminim. Güveniniz de sarsılmışken beni kaybetmekten korksun temalı strateji oyunlarına gerek yok, bence zamanınız harcamayın.

kesinlikle güvenilir gelmedi bana adam
sizinleyken resimleri beğeniyor ve farkında değildim diyor zekanızı küçümser gibi bir cevap bu farkında değilim demesine kim inanır
sizinde bu yüzden içinize sinmiyor sanırım
arkadaşım paylaşmış beğendim dese geçer giderdi öyle bir cevap vermişti baştan atar gibi
yaptığı şeyin arkasında durmuyor bu adamla zor bence

mesleğin ilişkilerle veya ruh haliyle/ ruh sağlığıyla alakası olmadığının en büyük kanıtı olabilirim yıllardır adhd ve anksiyete tedavisi görüyorum, ilerlemem yok denecek kadar az, öfke krizleri soyadım olmuş ama alanında iyi bir psikoloğumbazen avukatlar da saçmalar değil mi canım..

İnsanın karakterini veya karaktersizliğini burcu belirlemez. Burçlar da duyduğum en saçma şeylerden biri ayrıca. Hmm Ekim ayında doğmuş, bundan bir şey olmaz falan. Özellikle neden belirttiğinizi anlayamadım.

Ayrıca ilişkideki en önemli şey güvendir. Güvenmiyorsanız sevgi bir yere kadar götürür. Sonrası yine hüsran.

Bi de fuckbuddy

psikoloğum, seansım değişmekle birlikte ortalama standart 300-340$ (yurtdışı) ve kendime hayrım yok.. sevgiler dkdjfmfm

kesinlikle burçlar o kadar da etkilemiyor, balık erkeği diye karalayıp durdular adamla kaç sene birlikte oldum tanıdığım en mantıklı ve eğlenceli insandı. ben daha ağlaktım hatta dünyada 12 temel çeşitte insan olamaz.

O öyle değilmiş ya. Burçları ölümüne savunanlar şey diyor. Doğum haritası mı ne. Öyle bir şey varmış, doğduğun anda gökyüzündeki gezegenler falan etkiliyormuş seni.

Jupiterin, Marsın vs işi gücü yok, Güneşin etrafında dönüyorlar, takılıyorlar falan. Tam o anda Dünyada muhittin doğuyor mesela. Şak ordan enerjilerini gönderip senin karakterini belirliyorlar. Öyleymiş yani

ben de bunun yol ayrımındayım. Çünkü fark ettim ki enerjim çok gereksiz bjr yere çekiliyor
Akıl ve iyi niyet kokan mesajınız icin teşekkürler.
Avukat hanım siz bakmayın buradaki aşağılayıcı yorum yapanlara maalesef bu forumun en büyük sıkıntısı o bence. Zaten derdi olan konu açıyor ve gelip yok size acıdım, yok sevgilinden görmediğin değeri bizden mi istiyorsun gibi olmadık şeyler yazıyorlar. Ben sizi haklı buldum güya iyilik yapar gözüküyorlar ama alttan alta aşağılama ve alay etme var mesajlarda bence. Ama neyseki çok güzel yorum yapanlarda çok var.

Konunuza gelince aldatıp aldatmadığını bilmeniz zor. Ya konuyu tamamen kapatıp ilişkiye devam edip gözlemleyeceksiniz. Yada ayrılacaksınız. Sizden önce yaptığı şeyler sizi ilgilendirmez bence ama siz hayatınızdayken net yaptığı birşey de yok kişiyle duygusal ilişkisi olmamış. Like lamak anlamlı kabul edilir mi bilemedim. Ben olsam biraz daha gözlemlerdim sanırım.

ee nerede kaldı soya çekimler, genler, dnalar

kişinin suçu işlediği ispatlanana kadar masum olduğu kabul edilir. bu evrensel bir hukuk kuralı değil mi? ben bile bildiğime göre siz çok daha iyi bilirsiniz ki şüphe sanığın lehinedir. adamın dediklerine inanmayı deneyin. mutluysanız niye kurcalıyorsunuz geçmişini? maymun ölmüş, sirk dağılmış. bundan sonra bir hatası olursa o zaman düşünürsünüz.

Evet neden bu kadınları hayatında tutuyor. Yani fırsat bulursa yine görüşebilir gibi. Ya da onun kadınlarla işi sadece cinsellik mi?
Duygusal bir bağ kurmadığı için silme gereği duymuyor. Fuckbody (doğru mu yazdım blmiyorum bu kelimeyi burda öğrendim) ilişki yaşayan bir adam bana güvenilir gelmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…