Hala görüşüyor olması sorun,önceden yaptığı değil elbette ki.Birşeyi merak ediyorum adamin onceki fakbadisi gecelik ilişkisi sizleylem sizi neden ilgilendiriyor işiniz mi yok sizinle olduğu zamanda ki hal ve hareketleri size uymuyorsa ayrilırsınız olur biter
Kıskançlık mod on. Avukat olmakla ne ilgisi var konunun.. Güle güleÖf sizin gibilerden iyice sıkıldık eleştiri istemiyorsan git arkadaş grubunda poh pohlan kimse kimseyi eğleyemez burda bide avukatsınız daha düzgün yazmaktan acizsiniz
Cidden, bibi ablanın sizi kıskandığını mı düşünüyorsunuz şu an? Ciddi soruyorumKıskançlık mod on. Avukat olmakla ne ilgisi var konunun.. Güle güle
Evet teşekkür ederim. Ben de hemen ufak bi şey söyleyip konuyu dağıtmadan gideyimEvet düşünmüyorum görüyorum. Ama ilgilinmiyorum. Konu dışı. Merakınızı giderebildim mi :))))
Evet teşekkür ederim. Ben de hemen ufak bi şey söyleyip konuyu dağıtmadan gideyim
Bibi abla benim tanıdığım en kendini bilen, sınırlarının farkında olan, uçuk hayaller kurmayan, elindekiyle yetinmeyi en iyi beceren insanlardan biri.
Ha bir de çok mutlu bir evliliği ve deli gibi sevip sevildiği bir kocası var.
Ha yine bir de, oldukça bebek poposundan hallice pürüzsüz bir cilt, ve taş gibi güzelliği var. O yüzden bence bibi kolay kolay kimseyi kıskanmaz.
İy
Bir kadının iyi olmasına ancak sevinirim de şuan benim konumla bunun ilgisi ne ibi abla :))))Evet teşekkür ederim. Ben de hemen ufak bi şey söyleyip konuyu dağıtmadan gideyim
Bibi abla benim tanıdığım en kendini bilen, sınırlarının farkında olan, uçuk hayaller kurmayan, elindekiyle yetinmeyi en iyi beceren insanlardan biri.
Ha bir de çok mutlu bir evliliği ve deli gibi sevip sevildiği bir kocası var.
Ha yine bir de, oldukça bebek poposundan hallice pürüzsüz bir cilt, ve taş gibi güzelliği var. O yüzden bence bibi kolay kolay kimseyi kıskanmaz.
İyi akşamlar
Özür dilerim, gidiyorum. İyi akşamlarBir kadının iyi olmasına ancak sevinirim de şuan benim konumla bunun ilgisi ne ibi abla :))))
İbi abla yasaklandığı için faketen yazıyor, uff tamam kıskanmadın en birincisin. Konumdan saptırmasan mı.Hani şunun için dedim. Tamam yine tersleyin de, kıskanıyorsun diyerek terslemeyin. Çünkü cidden öyle bir şeyin mümkünatı yok
Özür dilerim, gidiyorum. İyi akşamlar
Halbuki ne güzel müsade isteyip gitmiştim… çok kabasınız kalbimi kırdınızİbi abla yasaklandığı için faketen yazıyor, uff tamam kıskanmadın en birincisin. Konumdan saptırmasan mı.
Sizin gibi kadınlar yüzünden tereddütlüydüm niye her şeyi sabote ediyorsunuz ya. Bir öneriniz vürsa yazı yoksa sessiz kalın,mesaj yazma zorunluluğunuz yok. Fikri yok söyleyecek sözü çok, milletin sorunu bu cem yılmaz ın dediği gibi.
Vallahi sorunumu unutturdunuz ya
6 aydır burdayım sizin terslendiğinizi beşinciye falan gördüm herhalde o kadar nadir gerçekleşen bir olayHalbuki ne güzel müsade isteyip gitmiştim… çok kabasınız kalbimi kırdınız
koku mu aldıneleştirel yorumlara bu konuda kızılıyormuş duyduğuma göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?