Hangi meslektekiler boyle bir adamla olmali sizce?bu meslektekiler bu grupla bu meslektekiler bu grupla olsun diye bi tablo yapip paylasin lütfenSize inanamiyorum avukat olmuşsunuz ama böyle saçma bir adamla berabersiniz, size böyle birini yakıştıramadım doğrusu, adam başka kızlarla yatıyor ve siz gayet normal karşılayıp hala ilişki yaşamaya devam etmeye çalışıyorsunuz pess..
Bu ülkede başsavcılar proflar dolandırılıyor. İnsanız sonuçta ben sürekli cübbemle gezmiyorum..İnsanlardan beklentileri mesleklere indirgemek ancak geri/gelişmekte olan ülkelere has olmalı.Hangi meslektekiler boyle bir adamla olmali sizce?bu meslektekiler bu grupla bu meslektekiler bu grupla olsun diye bi tablo yapip paylasin lütfenAllah muhafaza yanlislikla baska gruba gidenler kinanmasinlar
Bu çocuk sizi çok seviyo sevmese ayrılır zaten.Her konuda diyeceği olan ben deneyimsizlik mi artık ilişkiler konusunda iyi niyet mi bilmiyorum bunda çuvallıyorum..8 aylık bir ilişkim var.İkimiz de avukatız..Bana aşık olduğunu söylüyor,balık burcu ve değişken ruh hali var.benden önce beraber olduğu fuckbady diyim av.başka bir kadınla görüşmesini kesmesini istedim(instadan çıkar ve görüşme gibi) beraber iş yaptıklarını zaten kadının evlenmek üzere olduğunu söyledi neyse konu öyle kaldı.Daha sonra başka bir kızla tek gecelik ilişki yaşadığını biraz tesadüfen öğrendim.İnstada ortak arkadaşımız ve kızla 1 yıl önce sadece 1 gece görüştüklerini sonrasında istemediğini ve takipten çıktığını söyledi.kızın instasını epey inceledim ilk beğeni şubatta olmuş ve eylül ekimde beğeniler olmuş. Sordum farkında olmadığını bilinçsiz beğendiğini kızı sildiğini söyledi.Güvenim sarsıldı artık senden emin olamam dedim.Saçmalama dedi. En son sabah napıyorsun aşkım die msj atmış,aramıyor cevap da yazmadım.seviyorum ama emin de olmlym o da beni kaybetmekten de korksun,yanlış yapmaktan korksun istiyorum.
Adam akıllı yol gösteren/kin nefret kusmak için gelenler hariç cevaplarınızı merakla bekliyorum..
Ben burada konu acinca kafadan belli basli uyeleri engelliyorum.tavsiye ederimBu ülkede başsavcılar proflar dolandırılıyor. İnsanız sonuçta ben sürekli cübbemle gezmiyorum..İnsanlardan beklentileri mesleklere indirgemek ancak geri/gelişmekte olan ülkelere has olmalı.
Hahaha en güzel yorum bu. Kurtbakışlım aslan yeleli saçlım ömrümm diye mesaj atmıştım, tiiye aldığımı anlamayıp çok hoşuna gitmişti :)))Bu çocuk sizi çok seviyo sevmese ayrılır zaten.
Yeniyim burda ama başlıktaki yorumlara göre bakıp zamanla engellerim :) zira fikir almaya geldiğime göre canımı sıkan bir durum var bir de burdan tadımı extra extra neden kaçırayım değil miBen burada konu acinca kafadan belli basli uyeleri engelliyorum.tavsiye ederim
Bir şeyler hissediyorsunuz ve adını koyamıyorsunuz. muhtemelen adam Cok guvenilir biri degil, ama ben olsam boyle yuzeysel kolay iliski yasayan biriyle olmak istemezdim.Her konuda diyeceği olan ben deneyimsizlik mi artık ilişkiler konusunda iyi niyet mi bilmiyorum bunda çuvallıyorum..8 aylık bir ilişkim var.İkimiz de avukatız..Bana aşık olduğunu söylüyor,balık burcu ve değişken ruh hali var.benden önce beraber olduğu fuckbady diyim av.başka bir kadınla görüşmesini kesmesini istedim(instadan çıkar ve görüşme gibi) beraber iş yaptıklarını zaten kadının evlenmek üzere olduğunu söyledi neyse konu öyle kaldı.Daha sonra başka bir kızla tek gecelik ilişki yaşadığını biraz tesadüfen öğrendim.İnstada ortak arkadaşımız ve kızla 1 yıl önce sadece 1 gece görüştüklerini sonrasında istemediğini ve takipten çıktığını söyledi.kızın instasını epey inceledim ilk beğeni şubatta olmuş ve eylül ekimde beğeniler olmuş. Sordum farkında olmadığını bilinçsiz beğendiğini kızı sildiğini söyledi.Güvenim sarsıldı artık senden emin olamam dedim.Saçmalama dedi. En son sabah napıyorsun aşkım die msj atmış,aramıyor cevap da yazmadım.seviyorum ama emin de olmlym o da beni kaybetmekten de korksun,yanlış yapmaktan korksun istiyorum.
Adam akıllı yol gösteren/kin nefret kusmak için gelenler hariç cevaplarınızı merakla bekliyorum..
Benim takıldığım da o zaten. Benimleyken birlikte olduklarını düşündürdü bu durum. Her şeyin üzenine yemin etti ama güven sarsıldı mı geriye dönmek çok zor.İlişkiniz 8 aylıksa ve eylül ekimde fotoğrafı beğendiyse sizinleyken beğenmiş olmuyor mu? Ben yanlış hesaplamış da olabilirim ama fark etmeden likelamak öyle çok da yüksek ihtimal gibi gelmedi. Siz de pek güvenmiyorsunuz ki bakma gereği duymuşsunuz. Yetişkin bir insanın güven duymadığı ilişkiyi bitirmesi gerektiğini düşünüyorum.
böyle bir platformda konu açıyorsan yorumlara, eleştirilere katlanacaksın avukat hanım. kimin yorum yazıp yazamayacağına karar veremezsiniz.Kendine acıyabilirsin,acınacak bir durumum yok, bir sorunun var fikir alıyorum. Güle güle
Yinede fuckbady falan bence mide bulandırıcı, bu adamdan size hayır gelmez ki..Benden önce,yanlış anlaşılma olmasın. İlişki icinde yapmış olsa zaten bunun adı aldatma olur ki kabul edilebilir değil elbette.
Ya aslında hicbir kadın böyle adamlarla beraber olmamalı, ben okumuş kadınlardan daha fazla dikkatli olmalarını beklediğim için bu şekilde ifade ettim kendimiHangi meslektekiler boyle bir adamla olmali sizce?bu meslektekiler bu grupla bu meslektekiler bu grupla olsun diye bi tablo yapip paylasin lütfenAllah muhafaza yanlislikla baska gruba gidenler kinanmasinlar
Yok ya. Katlanmıyorum. Güle güleböyle bir platformda konu açıyorsan yorumlara, eleştirilere katlanacaksın avukat hanım. kimin yorum yazıp yazamayacağına karar veremezsiniz.
Kesinlikle evlenmeyi düşünmüyorum. Ne onunla ne başkasıyla,hayırdan kastınız buysaYinede fuckbady falan bence mide bulandırıcı, bu adamdan size hayır gelmez ki..
Öf sizin gibilerden iyice sıkıldık eleştiri istemiyorsan git arkadaş grubunda poh pohlan kimse kimseyi eğleyemez burda bide avukatsınız daha düzgün yazmaktan acizsinizKendine acıyabilirsin,acınacak bir durumum yok, bir sorunun var fikir alıyorum. Güle güle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?