- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.613
- 798
- Konu Sahibi dertligelin2014
-
Onlarda akil olsa...düşürüyordum zaten neredeyse. her gün ağlıyorum zaten.. baya kanamam oldu. günlerce progestan iğnesi vuruldum, yatmak zorunda kaldım. ama beni üzdüğünden olduğunu akıl edemiyorlar.
Siz araniz bozulmasin diye herseye evet derseniz daha cok ezerler sizi.inşallah sizin de başınıza gelir, bakalım nasıl baş ediyorsunuz böyle insanlarla?! benim aylardır neler çektiğimi bilmeden konuşuyorsunuz. klavyenin ötesinden başına gelmeden konuşması çok kolay. ne diyeyim, Allah sizin de başınıza versin de görün eziklik mi bu çaresizlik mi yoksa? beni hatırlarsınız başınıza gelince.
öyle tabii ama her şeye rağmen eşimi çok seviyorum. hiç bir sorunumuz yoktu. birbirimize doyamazdık. bizi bu hale getirdi işte annesi.. mutsuzluğumuzdan besleniyor adeta..Ne eksiginiz varmiski o savci bozuntusundan...lutfen gerekirse alin cocugunuzu gidin bole bi baskiyi kimse haketmez..aglayip uzulneyin..güçlü olun sizi pasif görürler se inadna ustunuuze gelirler
fadimenin gözünü seveyim bizimkiler döndü ya da dudu koyacaktı cazgırlık iyi biri bence böyle bakıncaBu durumda iki isimden de vazgeçin..
Fadimeler kızmasın ama..fadime ne yaaa
sesimi çıkartmıyor değilim. söyledim zaten, sizin yüzünüzden bebeğim ölüyordu diye.. kar etmiyor hiç bi sözüm..Onlarda akil olsa...
onlar akilcetmeyecek, sen suratlarina haykiracaksin sizin yuzunuzden bu haldeyim diye. Kusura bakma canim ama sende gik bile demiyorsun sanirim. Ayrica lutfen burda size yardimci olmaya calisan insanlara beddua etmeyin. Ayip. O laflarinizi mustakbel kocanizla kayinvalidenize edin.
beddua etmiyorum, beni anlamasını istiyorum. ezik diyerek yardımcı olunmaz karşı tarafa. neler yaşadığımı bilmiyorsunuz. 10 gün annemde kaldım. boşanma dilekçesini son anda geri çektim. ne restler çektim ama yok baktım gerçekten boşanıyoruz eşimle ve ben onu çok seviyorum. mecburen geri adım atmak zorunda kaldım. neler yaşadığımı bilmeden ezik diye yaftalamak yardımcı olmak değil.Siz araniz bozulmasin diye herseye evet derseniz daha cok ezerler sizi.
Ne demek o benim cocugum ismini ben koyucam diyemiyorsaniz bunda sizin de sucunuz var. İsim gibi bir konuda bile bu kadar karisabiliyorsa diger konularda neler yapiyordur kim bilir.
Ama sorun esinizde, küssede kizsada umrunuzda olmasin, siz nesiniz dis kapinin mandali mi.
Küs kalsaniz bile esinizin gönlünü hos tutmak icin kendinizi ezdirmeyin.
Beddua da etmenize gerek yok, insanlar size yardim etmeye calisiyor dogru degil yaptiginiz.
Kiz gozumde canlandin. Allah iyiligini versinElini beline koyup hanım hanım haddini bil ben dogurucam sana fikrini sormadim deseydin kalirdi ahanda boyle
Esin de tam ana kuzusu tam dayaklik.
Valla cok buyuk konusmak istemiyorum ama ben dayanamazdim.
Allah yardimcin olsun sabir versin..
yaa muhtemelen eşim de fadime demeyecek kızımıza. ama annesini memnun etmek adına o ismi koymak istiyor işte. ayrıca teşekkür ederim anladığınız için.Huzurunuzu bozmayin o zaman iki isim koyun siz kendi istediğinizi kullanın esiniz kendi istediğini kullansın. Hamilesiniz sikmayin canınızı belki ileriki günlerde fikirleri değişir Eşinizin zamana bırakın. Tam okuyamadim yorumları ama bunun eziklikle bi alakası olduğunu düşünmüyorum. Bence tamamen saygıyla ilgili.
nil den çoktan vazgeçtim.. ortak beğendiğimiz ismin yanına fadime konulacakmış.Bir ismi koyarken 30 yıl sonrasını bile düşünmek lazım. Fadime geçmişte kalmış, güncelliğini yitirmiş bir isim. 30 yıl sonra iyice komik kaçacak. Sakın o ismi koydurtmayın, direnin. Bir isimler sözlüğü alıp, eşinizle sayfalarını karıştırın. Eminim ikinizinde beğeneceği bir isim çıkacaktır. Ama sizinde Nil isminden vazgeçmeniz gerekecek. Şartları daha adil yapmak adına.
Demekki cekmemen gerekiyordu o dilekceyi. Bi dusun bakalim kocan seni kaybetmek istemeseydi, seni azicik seyseydi, bebegini azicik dusunseydi senden bosanmayi goze alamazdi. Sen, seni zerre kadar sevmeyen insana neden döndün ki?sesimi çıkartmıyor değilim. söyledim zaten, sizin yüzünüzden bebeğim ölüyordu diye.. kar etmiyor hiç bi sözüm..
beddua etmiyorum, beni anlamasını istiyorum. ezik diyerek yardımcı olunmaz karşı tarafa. neler yaşadığımı bilmiyorsunuz. 10 gün annemde kaldım. boşanma dilekçesini son anda geri çektim. ne restler çektim ama yok baktım gerçekten boşanıyoruz eşimle ve ben onu çok seviyorum. mecburen geri adım atmak zorunda kaldım. neler yaşadığımı bilmeden ezik diye yaftalamak yardımcı olmak değil.
Üzüldüm yasadiklariniza ama sizin yasadiginiza evlilik denmez, tek tarafli birseyleri düzeltmeye calisiyorsaniz elbet birgün patlak verir. Esiniz yaninizda durmadikca nasil sürecek bu evlilik hep dediklerini yaptiricaklar siz de böyle mutsuz olacaksiniz. Böyle bir ömür gecer mi, Allah yardimciniz olsunsesimi çıkartmıyor değilim. söyledim zaten, sizin yüzünüzden bebeğim ölüyordu diye.. kar etmiyor hiç bi sözüm..
beddua etmiyorum, beni anlamasını istiyorum. ezik diyerek yardımcı olunmaz karşı tarafa. neler yaşadığımı bilmiyorsunuz. 10 gün annemde kaldım. boşanma dilekçesini son anda geri çektim. ne restler çektim ama yok baktım gerçekten boşanıyoruz eşimle ve ben onu çok seviyorum. mecburen geri adım atmak zorunda kaldım. neler yaşadığımı bilmeden ezik diye yaftalamak yardımcı olmak değil.
işte tükürdüğümü de yalamak istemiyorum anasının karşısında. ne yapar ne eder yine kendi istediğini yaptırır. kaybetme korkusu yok, boşanırsak da boşanırız onun için. bu yüzden hiç annesine direkt olmaz demedim. eşim tarafından çözmeye çalıştım..Eşinizi seviyorsanız ozaman cikarin esinizi devreden direk kayinvalideyle halledinn..benim esimde bu kadar olmasada bazi konularda pasif kalir anasina..bende anasiyla kendim hallwdiom herseyi...valla sikistirip tehdit bile ettim :) kusura bakmasin bana iyi olana canimi verrim..benm huzurumu bozaninda hertürlü hakkindan gelirim..
o değil, ben ona boşanma davası açacaktım.istemiyorum diyorum zaten her fırsatta.Allah allah..Anlamıyorum bu kadarını.
Arkadaşım fadime olmayacak diyeceksin..İster fadime çıksın ister kezban..
Sen fadime olmayacak diyeceksin.
Adamın seni bu yüzden boşayacak hali yok..Bu yüzden boşarsa da yolu açık olsun.
İnsan bir isim yüzünden kendine böyle zarar verir mi yahu? Az silkelen.
Madem kocan ana kuzusu, kaynananın hal ve tavırlarına "yav he he" deyip geç.Bu kadar mı zor?
amiiin.. ben de bilmiyorum ne yapacağız, nasıl yürüyecek böyle..Üzüldüm yasadiklariniza ama sizin yasadiginiza evlilik denmez, tek tarafli birseyleri düzeltmeye calisiyorsaniz elbet birgün patlak verir. Esiniz yaninizda durmadikca nasil sürecek bu evlilik hep dediklerini yaptiricaklar siz de böyle mutsuz olacaksiniz. Böyle bir ömür gecer mi, Allah yardimciniz olsun
çok teşekkürler..Alıntı yapamıyorum kusura bakmayın. Evet kötü ama iki isim olduktan sonra sorun yok.Kendinizi uzmeyin. Boşanmak çocuğu alıp gitmek bilmem ne başkasına bunları söylemek kolay gelir ama aklınızdan bile geçirmeyi. Hamileliginizin tadını çıkarın . Isim isinide zamana bırakın iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?