dün kayınvalidem görümcem çat kapı geldi ve yüzüğüm kayıp bulamıyorum her yere baktım demiştim.Ilk seri okunmadan 2. Seri anlasilabiliyor mu ona gore okuyayım
Ben de yatağa attı deyince elektrklenme oldu sıcak dakikalar yaşadınız sandımya bnece darp falan yok. Ve kocanız seviyo sizi. Valla ne konular okuyoruz benim konumda dahil. Sevmese seni zorlama kalman için. Aileme hırsız diyorsan defol git deyip kendi bile gösterebilirdi kapıyı
Evet bu salgın günü misafir getirmesi pek hoş olmamış ama diğer konularda abarttığınjzı düşünüyorum. Yüzük bu nolcak yani. Canınıdan evliliğinizden önemli mi. Allah nasip ederse yine alırsınız. Çok seviyosanız gerçeğinş almaya gücünüz yetene kadar imitasyon kullanırsınız. Sıkıntı mı yani.
derdi çünkü güvende olduğunuzu ve durulup mantıklı düşünmeye başlamanızı istiyor.sevmese küfür kıyamet defol git sokakta naparsan yap diye kapıya atardı ki burdaki konularda örneklerini gördükYüzük şu an umrumda değil inanın. Ben gördüğüm muameleye üzülüyorum. Seviyor diyorsunuz da seven kişi "gideceksen gündüz git akşam olmaz ya da kardeşini ara o alsın seni" demezdi.
Kabul edemiyorum çağırmasını. Hatta bana geleceklerini bile haber vermedi sabah kapı sesine uyanıyorum ve karşımda misafir. Beni arayıp soran da yok yani anlamıyorum hem kayınvalideme sinirliyim hem eşime. Bu da yetmezmiş gibi görümcem kendi eviymiş gibi misafir davet etti. Önceki konuda bahsettiğim aile dostu sonradan geldi görümcemin davet etmesiyle. Görümcem evime ilk defa geliyor. İlk defa gelinen bir eve kendi evin gibi misafir çağırmak normal mi hele böyle kritik bir zamanda? (Önceki konuda asıl mesele yüzük olduğu için bu ayrıntılara girmedim.)Önceki konunuzu da okuyup yorum yapmamıştım. Fakat söyleyeceğim artık.
Bence yüzük evde bir yerde ve siz bulunca bu söylediklerinizden ve düşündüklerinizden çok pişman olacaksınız.
Eşiniz, ailesiyle her ne kadar sorun yaşarsa yaşasın bu size eşinizin ailesi hakkında bu tarz bir imada bulunma hakkını vermez.
Hem gözünüzle gördünüz mü bunu? Hayır.
O zaman bu tarz şeyler söyleyemezsiniz. Tamam düşünebilirsiniz “acaba mi?” Diye.
Ama söyleyemezsiniz.
Ayrıca damarına bastığınızı kendiniz dile getiriyorsunuz.
Siz o kadar şey söylüyorsunuz sonra sinirle söyledim diyorsunuz.
Eşinizde sen kimsin derken sinirle söylemiş olamaz mi?
Virüs var evet, misafir gelmemeliydi ama geldi, ortalığı velveleye verdiniz, haklısınızda.
Ama tartıştığınız için evi terk etmeye kalkıyorsunuz.
Dışarıda virüs olduğunu ve çok hassas davrandığınızı bildiğiniz halde ?
Tamamen bu 2. Konunuzda yanlışsınız. Tek haklı olduğunuz yer misafirin gelmesine korona yüzünden tepki vermeniz o kadar.
Eşinizin söyledikleri yanlış evet; fakat onu bu raddeye getiren de bence sizin sözleriniz...
Detayları bilmiyorsunuz ama.drama queensiniz resmen. ve her kosulda kendinizi hakli goruyorsunuz. soz olayin heyecaniyla soylemis oluyorsunuz ama onun soyledigi sorun oluyor.
bir onceki konunuzu da okumustum. ve bu mesajiniz da savimi hakli cikartiyor. dönüp kendinize bakmiyorsunuzDetayları bilmiyorsunuz ama.
Peki ben neden damarına basmak istedim? Kafam iyi olmadığı için yeterli açıklıkta anlatamadım kusura bakmayın. Benden habersiz çağırmasına kızmam üzerine haddini aşacak laflar ederse hem de masaları yumruklayarak, "bundan sonra senin de sülalenden kimseyi koymayacağım bu eve" tarzı konuşursa ben nasıl sakin kalayım? Sanki benim ailem geliyor da...Siz sinirlenince istediğinizi söyleyebilirsiniz dahası eşinizi de sinirlendirmek için inadına damarına basabilirsiniz ama hedefinize ulaştığınızda eşiniz sinirlendiğinde laflarını seçmeli öyle mi? Siz elimde değil diyerek çıkıyorsunuz işin içinden ama eşiniz kendini kontrol etmeli öyle mi? Eve misafir getirmesi düşüncesizlik evet ama siz burda kimsenin günahını almak istemem yazarken senin ailen hırsız demişsiniz eşinizin yüzüne resmen.
Detaylı anlatamadım bakın kafam iyi değil cidden. "Neden benden habersiz çağırdın" diye çıkışınca masaları yumruklayarak "bir daha senin sülalenden kimseyi koymam bu eve" tarzı konuşursa nasıl sakin kalıp da susabilirdim? Zaten doğru bir laf değil diyorum ama inanın elim ayağım titriyordu sinirden. Masa yumruklamak nedir. Sanki ben kendi aileme ayrıcalık tanıyıp çağırıyorum da onun ailesine kastım varmış gibi... Benim aileme öyle deyince ben de sinirlendim işte.bir onceki konunuzu da okumustum. ve bu mesajiniz da savimi hakli cikartiyor. dönüp kendinize bakmiyorsunuz
Peki ben neden damarına basmak istedim? Kafam iyi olmadığı için yeterli açıklıkta anlatamadım kusura bakmayın. Benden habersiz çağırmasına kızmam üzerine haddini aşacak laflar ederse hem de masaları yumruklayarak, "bundan sonra senin de sülalenden kimseyi koymayacağım bu eve" tarzı konuşursa ben nasıl sakin kalayım? Sanki benim ailem geliyor da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?