Yüzüğüm kayboldu. :(

Elmaemma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mart 2017
1.786
1.988
133
İçim içimi yiyor. Her zaman yüzüğümü koyduğum yerler bellidir ve aradığımda bulurum. Genellikle elimi yıkarken çıkarıyorum banyoda aynanın önüne koyuyorum. Ya da bulaşık yıkarken bardak koyduğum rafa koyuyorum. Ama evin bakmadığım yeri kalmadı yer yarıldı içine girdi sanki. Normalde eşim benim bulamadığım her şeyi bulur ama bu sefer o da bulamadı.

Bugün kayınvalidem görümcem ve bir aile dostları geldi. Açıkcası kayınvalidem haricinde görümcem ve aile dostunu tanımıyorum. Görümcemle evlendiğimizden bu yana nadiren görüşmelerimiz oldu yani birbirimizi tanıma fırsatı hiç bulmadık. Düşünmek istemiyorum ama hiçbir yerde bulamayınca insan ister istemez kötü şeyler düşünebiliyor aklımda binbir soru. Uçtumu yüzük ne oldu anlamadık. Umarım kaybolmuştur ve karşıma çıkar.
1 aylık evliyken yüzüğümü satmak durumunda kalmıştım ve geçtiğimiz 14 şubatta eşim aldı bu zamana kadar alyans içimde ukteydi. Şimdi yine yok ve kim bilir bir daha ne zaman alabileceğiz.
İçimi dökmek istedim sadece.

İnşaAllah bulursunz canm
Benimde kayboldu alyansım tektaşımıda kaybettim

Umarım bulursunuz bir an önce,
Benzeri başıma geldi, tam umudumu kaybetmek üzereyken babam bulmuştu. O yüzden aramaya devam edin demeye geldim

Bir yere düşmüştür niye görümceniz alsın ki sırf görüşmüyorsun diye böyle yanlış düşünmemelisin
Zaten ben de düşünmek istemiyorum ama bilmiyorum işte buhar olup gidecek de değil bir yerlerden çıkmazsa başka ne düşünülebilir ki.

İnş bulursunuz da ben misafir olayına takıldım. Artık çok umutsuzum bunları okudukça
Sormayın. Çat kapı gelindi gibi oldu biraz o konuya hiç girmek istemiyorum.

Zaten ben de düşünmek istemiyorum ama bilmiyorum işte buhar olup gidecek de değil bir yerlerden çıkmazsa başka ne düşünülebilir ki.
Aile dostu ıle birlikte görümcenizide eklemeniz biraz yanlış anlamayın saçma geldi. Aile dostuda olsa hakka girersiniz bi bakmışsınız saçma bir yerden çıkar

Aile dostu ıle birlikte görümcenizide eklemeniz biraz yanlış anlamayın saçma geldi. Aile dostuda olsa hakka girersiniz bi bakmışsınız saçma bir yerden çıkar
Umarım öyle olur inanın ben de konduramıyorum.

Sormayın. Çat kapı gelindi gibi oldu biraz o konuya hiç girmek istemiyorum.
Açmayın kapıyı gerçekten açmayın, şu dönem misafirperverlik, nezaket yapılacak zaman değil. Gerekirse karantinadayım, devlet takibindeyim deyin. Saç baş yolasım geliyor gördükçe. Biz keyfimizden evlere tıkılmıyoruz. İnsanlar ailelerini görmüyorlar. Kendimden örnek vereyim. Ölümden çok korkmuyorum. Acılı ölmekten, başkasının ölümüne sebep olmaktan daha fazla korkuyorum. Ve bu salgın böyle birşey. Tek bir kişinin yüzlerce kişiyi enfekte edebileceğini, gece gündüz çalışan emek veren doktorların, sağlık çalışanlarının, dışarda çalışmak zorunda olanların bu sorumsuzluklar yüzünden ölebileceğini niye kimse farketmiyor. Sağlık sistemi çökebilir, ihtiyacınız varken müdahale edilemez bile, sadece bu hastalık mı, kalp krizi geçiren biri, kanaması olan bir hamile, astım, şeker komasına giren çocuğa müdahale edecek adam bulamıcaz. Sürekli yaşlıları suçladık, bugün baktık TV de sahilde hep gençler. Yazıklar olsun dedim. Gerçekten yazıklar olsun,az bir açın Çin de İtalya da neler olmuş. Uzak değiliz bu cehaletle geçicez

Açıkcası dün gece hiç uyuyamadık kızım uyutmadı ve sabahladık. Öğlen saat 1 olmuş kızım dahil biz daha uyuyorduk. Kapı sesine uyandım uyku mahmurluğuyla açtım kapıyı zaten bana bir kal geldi. O şekilde o kafayla ne yapacağımı şaşırdım. Ben haftalardır evden çıkmıyorum bu millet gezme peşinde. İçeri alma gafletinde bulundum ama o korkuyu iliklerinde hissetsinler diye de hiç öpmeyeyim hastayım nefes darlïğım var dedim.

Niyet ettim Allahım itik olan yüzüğümü bulmak için ibrahim etem hazretlerinin ruhuna fatiha okumaya diye niyet et peşindem fatiha oku Allahın izniyle bukursun

Geçmiş olsun inş bir daha olmaz diyeyim. Bilinçli olmak lazım. İşler çok iyiye gitmiyor

Düşünsene cahilsin ne güzel bisey degilmi herseyi sen biliyorsun ve herşeyin en iyisini bildiğini zannediyorsun dedi bugün bi gazeteci ne de dogru ama. Adam diyor nerden biliyorsun sana gelmeyeceğini corona nin? O kadar haklı ki yalniz bu cehalet new york 'ta bile varmis. Yani burda yaşlı teyze oturuyor muş bankta belediye bankı söküyor hala sokaktalar inanılır gibi değil. Bide ev gezmesine gitmek te ne bileyim. Yürek yenilse bile yapılacak iş değil su zamanda

İnş bulursunuz da ben misafir olayına takıldım. Artık çok umutsuzum bunları okudukça
Bende sinir oluyorum şu durumda gezme olaylarına. Görümceme evi battı kalktı geldi bu tarafa, ordan kaynanasına iki gün, sonra yine buraya.. bugün de şaka gibi ama hadi dışarda yiyelim diyorlar. Ben gelmem dedim, neymiş oğlumu alıp götürceklermiş ba ba baaa... Hayır efendim o da evde yiycek bence sizde gitmeyin, bi tencere yemek pişirmek zor olmasa gerek dedim. Yani şu saçma insanlar hayatımızda olmasa daha ne isterim ki...

Benim anlamadığım okadar kişi gelirken evinize neden gorümceden süphelendiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…