Yatak odası hariç her yere girildi.Ne ima ettiğinizi anladım. Belkide doğru ama önce bir iyice arayın. Sonra bu durumu kayınvalidenizle paylaşın. Birde kimse evi gezdi mi?
Zaten ben de düşünmek istemiyorum ama bilmiyorum işte buhar olup gidecek de değil bir yerlerden çıkmazsa başka ne düşünülebilir ki.Bir yere düşmüştür niye görümceniz alsın ki sırf görüşmüyorsun diye böyle yanlış düşünmemelisin
Sormayın. Çat kapı gelindi gibi oldu biraz o konuya hiç girmek istemiyorum.İnş bulursunuz da ben misafir olayına takıldım. Artık çok umutsuzum bunları okudukça
Aile dostu ıle birlikte görümcenizide eklemeniz biraz yanlış anlamayın saçma geldi. Aile dostuda olsa hakka girersiniz bi bakmışsınız saçma bir yerden çıkarZaten ben de düşünmek istemiyorum ama bilmiyorum işte buhar olup gidecek de değil bir yerlerden çıkmazsa başka ne düşünülebilir ki.
Umarım öyle olur inanın ben de konduramıyorum.Aile dostu ıle birlikte görümcenizide eklemeniz biraz yanlış anlamayın saçma geldi. Aile dostuda olsa hakka girersiniz bi bakmışsınız saçma bir yerden çıkar
Açmayın kapıyı gerçekten açmayın, şu dönem misafirperverlik, nezaket yapılacak zaman değil. Gerekirse karantinadayım, devlet takibindeyim deyin. Saç baş yolasım geliyor gördükçe. Biz keyfimizden evlere tıkılmıyoruz. İnsanlar ailelerini görmüyorlar. Kendimden örnek vereyim. Ölümden çok korkmuyorum. Acılı ölmekten, başkasının ölümüne sebep olmaktan daha fazla korkuyorum. Ve bu salgın böyle birşey. Tek bir kişinin yüzlerce kişiyi enfekte edebileceğini, gece gündüz çalışan emek veren doktorların, sağlık çalışanlarının, dışarda çalışmak zorunda olanların bu sorumsuzluklar yüzünden ölebileceğini niye kimse farketmiyor. Sağlık sistemi çökebilir, ihtiyacınız varken müdahale edilemez bile, sadece bu hastalık mı, kalp krizi geçiren biri, kanaması olan bir hamile, astım, şeker komasına giren çocuğa müdahale edecek adam bulamıcaz. Sürekli yaşlıları suçladık, bugün baktık TV de sahilde hep gençler. Yazıklar olsun dedim. Gerçekten yazıklar olsun,az bir açın Çin de İtalya da neler olmuş. Uzak değiliz bu cehaletle geçicezSormayın. Çat kapı gelindi gibi oldu biraz o konuya hiç girmek istemiyorum.
Açıkcası dün gece hiç uyuyamadık kızım uyutmadı ve sabahladık. Öğlen saat 1 olmuş kızım dahil biz daha uyuyorduk. Kapı sesine uyandım uyku mahmurluğuyla açtım kapıyı zaten bana bir kal geldi. O şekilde o kafayla ne yapacağımı şaşırdım. Ben haftalardır evden çıkmıyorum bu millet gezme peşinde. İçeri alma gafletinde bulundum ama o korkuyu iliklerinde hissetsinler diye de hiç öpmeyeyim hastayım nefes darlïğım var dedim.Açmayın kapıyı gerçekten açmayın, şu dönem misafirperverlik, nezaket yapılacak zaman değil. Gerekirse karantinadayım, devlet takibindeyim deyin. Saç baş yolasım geliyor gördükçe. Biz keyfimizden evlere tıkılmıyoruz. İnsanlar ailelerini görmüyorlar. Kendimden örnek vereyim. Ölümden çok korkmuyorum. Acılı ölmekten, başkasının ölümüne sebep olmaktan daha fazla korkuyorum. Ve bu salgın böyle birşey. Tek bir kişinin yüzlerce kişiyi enfekte edebileceğini, gece gündüz çalışan emek veren doktorların, sağlık çalışanlarının, dışarda çalışmak zorunda olanların bu sorumsuzluklar yüzünden ölebileceğini niye kimse farketmiyor. Sağlık sistemi çökebilir, ihtiyacınız varken müdahale edilemez bile, sadece bu hastalık mı, kalp krizi geçiren biri, kanaması olan bir hamile, astım, şeker komasına giren çocuğa müdahale edecek adam bulamıcaz. Sürekli yaşlıları suçladık, bugün baktık TV de sahilde hep gençler. Yazıklar olsun dedim. Gerçekten yazıklar olsun,az bir açın Çin de İtalya da neler olmuş. Uzak değiliz bu cehaletle geçicez
Geçmiş olsun inş bir daha olmaz diyeyim. Bilinçli olmak lazım. İşler çok iyiye gitmiyorAçıkcası dün gece hiç uyuyamadık kızım uyutmadı ve sabahladık. Öğlen saat 1 olmuş kızım dahil biz daha uyuyorduk. Kapı sesine uyandım uyku mahmurluğuyla açtım kapıyı zaten bana bir kal geldi. O şekilde o kafayla ne yapacağımı şaşırdım. Ben haftalardır evden çıkmıyorum bu millet gezme peşinde. İçeri alma gafletinde bulundum ama o korkuyu iliklerinde hissetsinler diye de hiç öpmeyeyim hastayım nefes darlïğım var dedim.
Açmayın kapıyı gerçekten açmayın, şu dönem misafirperverlik, nezaket yapılacak zaman değil. Gerekirse karantinadayım, devlet takibindeyim deyin. Saç baş yolasım geliyor gördükçe. Biz keyfimizden evlere tıkılmıyoruz. İnsanlar ailelerini görmüyorlar. Kendimden örnek vereyim. Ölümden çok korkmuyorum. Acılı ölmekten, başkasının ölümüne sebep olmaktan daha fazla korkuyorum. Ve bu salgın böyle birşey. Tek bir kişinin yüzlerce kişiyi enfekte edebileceğini, gece gündüz çalışan emek veren doktorların, sağlık çalışanlarının, dışarda çalışmak zorunda olanların bu sorumsuzluklar yüzünden ölebileceğini niye kimse farketmiyor. Sağlık sistemi çökebilir, ihtiyacınız varken müdahale edilemez bile, sadece bu hastalık mı, kalp krizi geçiren biri, kanaması olan bir hamile, astım, şeker komasına giren çocuğa müdahale edecek adam bulamıcaz. Sürekli yaşlıları suçladık, bugün baktık TV de sahilde hep gençler. Yazıklar olsun dedim. Gerçekten yazıklar olsun,az bir açın Çin de İtalya da neler olmuş. Uzak değiliz bu cehaletle geçicez
Bende sinir oluyorum şu durumda gezme olaylarına. Görümceme evi battı kalktı geldi bu tarafa, ordan kaynanasına iki gün, sonra yine buraya.. bugün de şaka gibi ama hadi dışarda yiyelim diyorlar. Ben gelmem dedim, neymiş oğlumu alıp götürceklermiş ba ba baaa... Hayır efendim o da evde yiycek bence sizde gitmeyin, bi tencere yemek pişirmek zor olmasa gerek dedim. Yani şu saçma insanlar hayatımızda olmasa daha ne isterim ki...İnş bulursunuz da ben misafir olayına takıldım. Artık çok umutsuzum bunları okudukça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?