Yüzüğünün arasında hamur var

taş gibi kadınsın yüzüğündeki hamıra mı dalga geçer gibi bakıcak

mavi gözü aşırı itici buluyorum yeşili severim ama.

sarışınlık da binde birdir hakkını veren. onun dışında yapay ve buz gibiler.

gerçekten çok ama çok güzel bi kadınsın. içini rahatlatmak için değil gerçekten söylüyorum. yoksa bakım tavsiyesi vs söylerdik tavsiye verirdik öyle üyeler de oldu.

ayrıca nolmuş ki hamur varsa. sanki b.k var ciddiyim. allah allah nesinden utandın evli adama sakız eşantiyonu gibi yapışan paçoz utansın

benim kocamda yapmıştı buna benzer bir densilik ama sizinki benimkinin yanında hafif kalıyor. samimi olduğumuz arkadaşlarımızın evine gitmiştik. konu açıldı. Eşim eli ile tokat işaret ederek uyandırdğında yapasım var dedi. ( yani o gün uyandırdığında tokatlayası gelmiş beyefendinin). hiç eve gidip kızmayı beklemedim. ( gerçektede kötü niyetle demediğini biliyorum. O an ne hissettiğinde benim üzerimden hava atacak ego yapacak beyefendi. Bende, gercektende içinden öyle mi geçti dedim. Bir daha içinden geçeni yap içinde kalmasın ama ilk ve son defa yapmış olursun dedim. ama ciddiyim içinden geçtiğinde yap elini korkak alıştırma dedim. sonra kalktık sonra ağladım tabi sinirimden. kırıldım daha doğrusu. ben ğyle demedim vs. vs. bir ton dil döktü ama ne olacak ki kırıldım bir kere. dedim hatta egonu tatmin edip başkalarına erkekliğini göstermek icin beni rezil etmene gerek yoktu vs cok pişman olduda iste ne olacak ki

ama benim kızdığım adamların boyle hata yapıp sonra uzatma iste huzursuzluk çıkmasın demesi neyseki bunu yapmıyor. barışına kadar dil dokuyor elinden geleni yapıyor.

Sen bu ana kadar nasıl dayandın yaa. Bu cevapları almadan. Ben olsam benimkini bankanın kapısında didiklemeye başladım. Ne münasebet ya. Belliki kocan x ile ilgileniyormuş bir zamanlar.

Çok teşekkür ederim, o sizin güzelliğiniz ben kendimi o kadar güzel bulmasam da. Kız da güzeldi bu arada

Kiza resmen,beni kacirdin bak ben boyle yuzukler alabiliyorum, demissss!
Bak ben hiç böyle düşünmemiştim

Çok teşekkür ederim Can'ım..
Kırıldıktan sonra hiçbir şey kar etmiyordu malesef. Sen de çok iyi yapmışsın
Evet benimki bir de uzatma dedi özür diledi devamında bunu söyledi hatasını biliyor yine üste çıkıyor
Sen bu ana kadar nasıl dayandın yaa. Bu cevapları almadan. Ben olsam benimkini bankanın kapısında didiklemeye başladım. Ne münasebet ya. Belliki kocan x ile ilgileniyormuş bir zamanlar.
Bilmiyorum kız görümcemin bankasına biz evlendikten sonra geçmiş görümcemle tanışıklıkları anlattığım bu olayla aynı dönemde

Profildeki sensen eğer eşin senin gibi güzel bir bayanın kıymetini bilsin bence. Sarışınlara pek güvenmesin :)
Teşekkür ederim canım, o senin güzelliğin

Bence kasıtlı yapmış elalemin yanında be o öyle.
Özellikle o kızla ilgili de sorun yaşamışsınız bin kat dikkatli olması gerekirdi.
Evet ben de bunu beklerdim, hatta merhaba ile geçiştirir sandım bir de nişanlandı diye tebrik etti ya

Bidaha pogaca isterse yuzugumun fiyatindan dolayi cikaramam, cikarmadan yaparsamda hamur kaliyor kusura bakma hayatım dersin. Densizligi yaptiktan sonra ozur dilemenin ne faydasi var ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…