Yüzüğünün arasında hamur var

Kız kıskançlıktan merak edip seninle tanışmaya geldiği aşikarada eşinin davranışı hiç hoş değil o görümceyi bi boz bence sinir gıcık

Senin bogazn yuzunden o hamur deseydin salakmi ne elalemin yaninda denirmi hamur kalmis diye?? Parasini o vermissss neyi ispatlamaya calisio

Afedersin ama kocan tam bir mal gibi davranmış. Resmen havaya girmiş kızın yanında.
O laflardan sonra eve gelince ciddi kavga ederdim sen ne yaparsın bilmem.

Egosunu tatmin etti yaniki. Evet nereden biliyor nisanlandigini falan. Bu ne laubalilik? Esim oyle dese hemde haz etmedigim kisilerin yaninda. Kucuk dusuyor ya.. bende cikarirdim o yuzu madem parasini sen verdin al sen tak derdim. Aslinsa devamida varda okadari fazla olur (seytan diyor devamindada sen rak sana daha cok yakisacak) de.

Boyle gorumceler dusman basinam ne oalcak yani abisinin aklina o kizi sokunca ne olacak? Abisi seninaldatsa ne olacsk?
Valla gorumcem olsa (ALLAHtan yok) rezil eder koyarim oraya. Oyle birsey desem agzindan girer burnundan cikarim.
Benim esimin mahalle arkadasi var hem cocukluk hem.mahalle arkadasim nişanlı iken gitmistik kiza xcigim dedi. ALLAH bende santeller koptum iki saat dil doktu bana (hala aklima geldikçe saldiriyorum) sonra ablam kardesi annesi oturuyorduk beyefendi kizla konusmaya devam ediyor. Kv masuz kaynima x cigim dedi. Saka. Bende dedim valla anne sen ve ugir istediginiz kisiye istediginiznkadar cim'leyebilirsiniz ama nisanlim cimleyemez kimseye. Ben nasil nisanlaninca arkadaslarimdan (erkek) geri cektim ise oda bu sorumlulugu bilip kendini cekecek dedim. O gun bu gun 3 sene olacak neredeyse hala basinin etini yerim masaj yapma bahanesiyle doverim. :)
Aklima geldimi o gun gibi fittiriyorum.
Sende bu durumlarda tepkini sert koy tavssiyem gorumcene karsi gerek esine karsi. Ne demek ya. Ne pislik insanlar var.

Ayrıca eşinin kızın nişanlandığını bilmesi çok mide bulandırıcı. Görümcen hala arada laf taşıyor belli ki.
Görümcenin arkadaşı bile olsa senin eşini ne ilgilendirir ki bu durum?

Çok büyük terbiyesizlik ... Kocanız egolu biri kanımca çocuğumuza bakıp sana da istediğinde herşeyi yapan bir kadına bunu demen hoşmu deseydin.

Kızlar öncelikle vermiş olduğunuz cevaplardan dolayı hepinize teşekkür ederim hepiniz haklısınız
Aradım ve dedim ki
Yaptığın çok saygısızca öyle bir şeyi fark etsen bile herkesin içinde söylenmez hele ki o kızın
O kızın konusu nedeniyle çok kötü bir kavga etmiştik hatırlatırım. Aslında o olayda kıza değil görümceme kızmıştım bunu eşime anlatıyor diye. Gayri ihtiyari böyle bir muhabbet geçebilir ama nedir bu kızı övmeler anlatmalar yani bunun kavgasını biz enine boyuna yaptık Zamanında.o Zaman altta kalmadım
Görümcemle o günden sonra eskisi gibi asla olmadım önceden arardım o günden sonra bir kere bile aramadım o özel günleri asla unutmaz doğum günü anneler günü hediyeler alır ben aramadım bile
Eşim yaptığının öküzlük olduğunu söyledi ve özür diledi bununla beraber konuyu uzatmamam gerektiğini ve huzursuzluk yaratmak için bahane aramamam gerektiğini de. Şu an pusudayım anlayacağınız tek bir lafla yine olay çıkabilir

Çok saygısızca gerçekten.
Yani sadece hamur var demesi bile yeterli.
O anda mi soylemeliydi onu?
Ben olsam kavga ederdim ordan çıkınca.
Ama siz güzelce konuşmayı deneyin.
Ben pek iyi bi örnek değilim.

Teşekkür ederim o sizin güzelliğiniz :)
Babasıyla iş arkadaşıymış çok iyi tanırmış babasını bir saat anlattı babasını bana aman banane anlatma demedim insanlar konuşurken açık verebilirler öylece dinledim

Sen o görümce ile görüşmeye devam mı ettin? Ben mi çok huysuzum ya. Nasıl içiniz alıyor böyle insanları ??

Ben eşin niteliğinde yanılma diyeyim,sen ayrıntıyı anla.
Görgüsüz bu adam. Aa çok sinir oldum. Parasını ben verdim ne demek, hadsiz.
Bir hukukçu olarak anladım ne demek istediğini :) valla ben de şoktayım eşim bazen biraz patavatsız ama sınırını aştı bugün

Eşinin yüzüğün parasını verdiğini vurgulaması kırıcı değil aslında tek başına. Ama görümce salağının fişteklemesi ve eşinin hamur imasıyla birleşince olmamış. Hepimizin algısında acaba kıza hava mı atıyor algısı olması da görümcenin patavatsızlığını bildiğimizden. Yorgan yakma sakın bunun için ama karşına alıp konuşmalık bir durum diyebilirim. Saygıyı unutmasın. Saygı önemli.

Görümcenizin şu konumdaki şu konuşması evliliğinize saygısızlık, onu orada susturmayan-gereken cevabı veremeyen eşinizinki de fikirsizlik.

Yüzükteki hamur ve parasını ben verdim mevzuna gelince;
Kaba, kıro , hadsiz ... Böyle uzayabilir bu sıfatlar.
Eşini 3. şahıs yanında rencide eden birini, ya ikaz edersiniz baş başa kaldığınızda, ya da aynı anda olay mahalinde yerin dibine indiriverirsiniz.
Şartlara göre iki seçenek de kullanılabilir.
Akşamın 10unda salt canı çekti diye siz ona poğaça yapmışken hele hamur filan demesi... 2. seçenek daha uygun sanki.

Olayı kendi tarafına çevirebilirdin. "herhalde yani aşkım parasını sen vereceksin, karın oluyorum ya bu da benim beş taşım. hem amann hamur olursa olsun sen bana herşeyin en güzelini yeniden zaten alırsın. canım kocişiimmmmm" diye şakaya vurup gülümseseydiniz keşke :) hem utanacak ne var ki bunda?

O zaman da görümcem bunu söylerken eşim banane xdan dedi. Ben o an içeri girdiğimde konu Hakkında bir şey demeden çay bitti dedim ve surat asarak oturdum. Görümcem de kalktı gitti. Sonra tartıştık aslında eşimin onun patavatsızlığında da bir suçu yok. Ertesi gün hem kız kardeşini ve annesini arayarak
Benim karımla aramı bozan kimse bu kapıdan içeri giremez dedi. Siz o küçük beyninizle karımla aramı bozabileceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz dedi. Bunları bemim yanımda dedi. Görümcem 2 ay kadar aramadı gelmedi kv yolda beni görünce görmemezlikten geldi. Ben de 6 aylık evliydim ve annemden uzaktaydım. Beni bildiğin yalnız bırakma politikasına girdiler sonra gelip görümcem öZür diledi abisinden, benden değil. Bir daha da öyle bir laf çıkmadı ağzından çıkaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…