- 27 Aralık 2016
- 1.909
- 3.121
- 53
- 27
- Konu Sahibi withoutyou
-
ikiz nasıl anlaşıldı ?Bn ciakn yasta evldndm ve ilkkiz olmak uzer 3 cozcuk cikmosti smdi 1kizim var
Merhaba hanımlar. :)
Aranızda yüzük falı baktıran ve tutan var mı? Çok merak ediyorum bunu.
Bana her defasında aynı sayı çıkıyor. Arkadaşlarıma ve kendi anneme de yaptık hepsinde tuttu. Acaba önceden deneyipte çıkan yaşta evlenen var mı?
Sanirim ilki kiz demis orda. Bnmde ilkim kiz ve falda uc cocuk ikinvi erkk ucuncu yine kiz cikmisti ve evlilik yasi 24 oyle de olduikiz nasıl anlaşıldı ?
Sanirim ilki kiz demis orda. Bnmde ilkim kiz ve falda uc cocuk ikinvi erkk ucuncu yine kiz cikmisti ve evlilik yasi 24 oyle de oldu
Evet dogru cukti yaptigim bi kac kisidede ayricaSizde de mi doğru çıktı?
Evet dogru cukti yaptigim bi kac kisidede ayrica
Rabbim hayırlısını versin inşallah ama nedense dogru cikan bir fal
Nasıl bakiliyokiAynen kızlar. Benim bir arkadaşıma da çıktı. Ben de beklemedeyim. Evli olanlara yaptım ben onlarda duruyor ama. Çok değişik bir fal gerçekten.
Banada bakabilir misin ya çok merak ediyorum bende olmuyo pekAynen kızlar. Benim bir arkadaşıma da çıktı. Ben de beklemedeyim. Evli olanlara yaptım ben onlarda duruyor ama. Çok değişik bir fal gerçekten.
Merhaba cocuk icin baskasi bakamiyor malesef evlilik icin oliyor sadeceBenim için de deneyebilir misiniz?
Merhaba cocuk icin baskasi bakamiyor malesef evlilik icin oliyor sadece
Banada bakarmısınız??? AcabaMerhaba cocuk icin baskasi bakamiyor malesef evlilik icin oliyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?