Yüzük kesme

Basitte açtırırlar. Çocuk emzircem, ay bakayım, aç kapıyı lan orr...Kapı kilitlemiş bi de der insan içinde.
Yatak odası benim mahremim acamam su odada emzirin lütfen filan diyin. ve işlerini halledenilcekleri tek oda o olsun namazdır emzirmedir hepsi orda..Bu zor bişi değil...

Bence ailede genel bi görgü problemi var, yanlıs anlamayın ama sizde de varmıs gibi hissettim alakasız yerde merdivenli evimiz filan demenizden :)

Hayatımda adetlere bu kadar bağlı sülale ne gördüm ne duydum
Nerenin adetleri bunlar

Ben öyle gıreyım dıye tutturmam. Görgü problemim oldugunu dusunmuyorum. Bunlar yüzsüz. Hayırdan anlamaz. O yüzden kardesıme net istemedigımı söyledım

Bu usluba izin vermeyin
Kimse zorla bsy yapamaz, çok mu zor tavır koymak terslemek
Terslemekten anlayan insanlar degiller. Birinin agzı çok pis. Kocasına falan a.. Kodumun oglu neler neler diyor. Cocuguna p.. Dıyor. Kesınlıkle muattap olmak ıstemıyorum

Hayatımda adetlere bu kadar bağlı sülale ne gördüm ne duydum
Nerenin adetleri bunlar
Adetten de geçtim

Nasıl bir amca kızıysa sayfa olmuş bilmem kaç baştan beri amca kızı
Amca kızındaki bu korku bu kabulleniş nedir ki bir türlü vazgeçip yok sayamıyorlar

Bende bunu anlamıyorum...

Adetten de geçtim

Nasıl bir amca kızıysa sayfa olmuş bilmem kaç baştan beri amca kızı
Amca kızındaki bu korku bu kabulleniş nedir ki bir türlü vazgeçip yok sayamıyorlar

Bende bunu anlamıyorum...
Ben vazgectım. Kesınlıkle gorusmuyorum. Bekarken bıze gelırdı öyle gorusurduk. Şuan evkendıkten berı tek kelime konuşmadık. Ama kız kardesım vazgecemıyor.Onların bırseyını yakalasa da gebe unutuyor konusmaya devam edıyor. Bi de kız kardesımde araba var. Onu pohpohlayıp arabayla kendılerını bı yerlere gotutturuyorlar

Kız kardeşim amca kızına benim evimde olacagını söylemiş. 2 amca kızı da gelmezmiş benim evime. Ben düşmanlık yapıyormuşum sebepsiz yere. Kardeşimde benim yanlış yaptıgını falan düşünüyor. Konuşmama sebeplerim; sürekli olumsuz eleştirileri, sürekli kendilerini övmeleri, dedikodumuzu yapıp inkar etmeleri, kuzeniz cancigeriz deyip takı zamanı hepsinin ortadan kaybolmaları, 2 amca kızının telefonun da kardeşim ve benim hakkımda konuşmalarını görmem...

İzin vermeyin şu Korona döneminde.Kardeşinizi bağlayan bir şey yok tabi ev onun değil eşya onun değil.Benimde ablam evlenirken nefret ettiğim teyze kızını çağırdı çağırma dediğim halde,maddi manevi her şeyi bize kilitlendi tabi kendisi düğününü yaptı çekildi kenara.Olan bana oldu.Sizde belli ki istemiyorsunuz,zaten istenecek tipler de değillermiş,gönlünüz razı değilse “Eşim izin vermiyor onunla kötü olmak istemiyorum burası onun da evi haliyle onun da söz hakkı var.” diyebilirsiniz.

Yok zaten annemın evınde yapacak, kararını verdi. Kesınlıkle onları görmek ıstemıyorum

Kardeşin senin yanlış yaptığını düşünüyorsa her ayağı taşa takıldığında sana gelmesin, amca kızlarına gitsin.

Kardeşin senin yanlış yaptığını düşünüyorsa her ayağı taşa takıldığında sana gelmesin, amca kızlarına gitsin.
Benim barışmamı onlarla görüşmemi istiyor. Hep onları savunuyor. Benim hiç içim almıyor, samimi gelmiyor. İnanın bi kez sevgi yolundaydık.Hava çok sıcaktı. Yanımda para yoktu. Kendi çocuklarına su aldı, bana içer misin diye de sormadı.Onlar maddi yardım etmez. Manevi olarak destek gibi dururlar ama içten içe sevinirler. Kardeşim keşke kopsa onlardan ama hep onu yaglayıp ballayıp kullanıyorlar

E tamam işte, onlara desin bakalım, kullandıracaklar mı evini? Böyle uydum akılla sana dil uzatan kardeş için fazla bile iyi niyetlisin.

E tamam işte, onlara desin bakalım, kullandıracaklar mı evini? Böyle uydum akılla sana dil uzatan kardeş için fazla bile iyi niyetlisin.
Evet.Bi de şöyle bir sıkıntı var. Hayır diyemedim buna.Bu ay kardeşimin dogum günü. Kardeşimin arkadaşı senin evde kutlayalım, sürpriz yapalım dedi.bende hayır dıyemedım.

Evet.Bi de şöyle bir sıkıntı var. Hayır diyemedim buna.Bu ay kardeşimin dogum günü. Kardeşimin arkadaşı senin evde kutlayalım, sürpriz yapalım dedi.bende hayır dıyemedım.
'' Eşim izin vermiyor. '' bu kadar basit. Sonra dön o kocana haber et de seni bozmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…