- 27 Mart 2019
- 30.570
- 113.653
- 598
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Kızma kedicik dünde böyle yazdım sabah kırmızılara bastınesnaftır işte .holding sahibi olacak değil ya.
23 yaşında dünyayı çözdüm herkesi elimde oynatırım sanan bir kız var.Dükkanı babasıyla birlikte işletiyorsa bu da ilerde sorun olacaktır. Daha sonra kesemiz bir olayları çıkabilir.
Banada yapamıyor. Bu yüzden bana burnun havada falan diyor. Beni hıc sevmıyorAynı eşimin amcası. Bi şeye yaramaz ama bayılır emir vermeye. Eşime yapamıyor, o kadar yeğeni arasında minnet etmeyen sadece eşim.
Evet birlikte işletıyorlar. Ben burada da cok okudum. Kardeşimi uyardım birşey olmaz diyor. Şimdi çocukta 3 tane falan araba var. Evleri kira. Babasıyla ortak iş yapıyorlar. Yani babası yanında çalışıyor gibi. Evlenince nasıl olacak bilmiyorumDükkanı babasıyla birlikte işletiyorsa bu da ilerde sorun olacaktır. Daha sonra kesemiz bir olayları çıkabilir.
Evlenmeden anlaşılmıyor gerçekten. Bi de şimdi anne baba ayrı. Baba ortada yok. Ailenin olması çok önemli23 yaşında dünyayı çözdüm herkesi elimde oynatırım sanan bir kız var.Ne desek boş. Yaşasın görsün.
Esimle tekrar konustuk. Kesinlikle istemiyor. Kucuk bir yer tut ya da sizin evde olsun de. Evimin huzurunu bozmak istemiyorum de.İşte eşimde dün hayır diyemedi. Ceza falan dedi. Bak 40 kısıye korona bulasmıs, vakalar fazla dıyor. Ama o illa burada yapmak ıstıyor
Kardeşimle konustuk. Bizim evde yapmayacakEsimle tekrar konustuk. Kesinlikle istemiyor. Kucuk bir yer tut ya da sizin evde olsun de. Evimin huzurunu bozmak istemiuorum de.
Bu iş yaş gibi ama kardeşinin şu an gözü hiçbir şeyi görmüyordur. İlerde bu konuda sorun çıkacaktır.Evet birlikte işletıyorlar. Ben burada da cok okudum. Kardeşimi uyardım birşey olmaz diyor. Şimdi çocukta 3 tane falan araba var. Evleri kira. Babasıyla ortak iş yapıyorlar. Yani babası yanında çalışıyor gibi. Evlenince nasıl olacak bilmiyorum
Bakmak istemek te ne demekmiş ev gezmeye gelmiyorlar nişana geliyorlar sen kilitle kapılarını açmıyorum dağılacağı için de açmak zorunda değilsin özel eşyalarımız var kitledk nişan olan yerde oturulacak sadece dersin odaları gezmekte neymişDün kardeşim bize geldi.1 2 ay sonra isteme ve yüzük kesmeyi bizim terasta yapmak istiyor. Ama şöyle bir problem var. Babam gelmeyecek zaten. Benim baba tarafı problemli.Amca kızları hem dedikoducu hem tuhaf. Ben hiçbiriyle görüşmüyorum. Kardeşim onların geleceğini söyledi. Onlar aşırı meraklı ve onlarda hırsızlık olayları oldu. Evime sokmak istemiyorum. Şimdi tüm odaları kilitlesem illaki bakmak isteyecekler. Kardeşime onları çagırma diyorum, bi Maca kızları gelecek. Amcaları yarım agızla çağıracağım gelmez diyorlar. Sırf meraktan gelirler eminim. Her odayı yalan edecekler. Çocukları surdan sustan anlamıyor. Bi de bize sormadan evdeki eşya ve yiyecek götürme huyları var. Nikah sonrası hiçbiriyle konusmadım, görüşmedim. Bu yüzük kesme terasta olsun tamam ama onların gelmesini istemiyorum. Her odayı kilitlesem mi. Kardeşime korona var 9 dan sonra yasak diyorum. Sadece yüzük kesilecek diyor. Eşim cezası var falan diyor. Ama heves ediyor oda. Hayır deyince trip atıyor.
Tablet de götürmezler heralde yohhh artık :)Trip atıyor kırılıyor. O amca kızının eli uzun biraz açıkcası. Evde tablet falan var. Herşeyimiz ortada. Bi de çocukları arsız. Evimi mahvedecekler.
Cagirmiyacagiz diyorsun sonra bakalım gelicekler mi diyorsunGüncelleme. Kız kardeşim bana hak verdi. Annemin evinde tanışma olacak. Kesinlikle o amcayı ve kızlarını çagırmıycm dedi. Bir yakın arkadaşı biz erkek kardeşim ve bir amcam olacak. İsteme için de şöyle diyor. Erkek tarafının baya havalı ve zengin kuzenleri ve halası varmış. İstemeyi gene aile arasında benim evde, terasta da yüzük takalım diyor. Sadece aileler gelecek dedi. O amca kızları sarılmasın diye de korona vakaları çok yüksek. Senin 3 çocugun var. Nolur koşmaz diye çagırmadık. Sadece aile arasında olacak diyecek. Bende net birşey demedim. Bakalım tanışmaya amca kızları falan gelecek mi
Ben bekliyorum. Eski evimiz böyle merdivenden aşagıya inilen bir evdi. Erkek kardeşim kapıyı kilitlememiş.Laptop çalınmıştı.Polise falan geldi ama birşey çıkmadı. Babam amca çocukları yapmıştır demişti.Ben bekliyorum. Hadi ben fazla dramatize ediyorum. Gelinimizin evine halı altına birşeyler bırakmışlar kül gibi, 2 kezde hırsız girmiş. 2 senedir bizim içimizde. Neden amcamlar dan biliyor? Ayrıca çocugu biz gözlük çaldık diye kardeşime söylemiş. Ben bekliyorumTablet de götürmezler heralde yohhh artık :)
Dramatize etmeyin bence, fazla abarttıgınızı dusunuyorum... kapıyı kitlersiniz olur biter maymuncukla acacak halleri yok ya...
Gelir onlar. Ben sözüme kimseyi cagırmadım ama hepsı geldı. Hatta yengem halamı görmeye geldım ben dedı. Onlar gelsın gıdecegım dedı ve gıtmediCagirmiyacagiz diyorsun sonra bakalım gelicekler mi diyorsun
Çağrılmayan yere gelicek kadar da yüzsüz degillerdir şu meşhur amca kizlari
Çok ilginç gerçektenGelir onlar. Ben sözüme kimseyi cagırmadım ama hepsı geldı. Hatta yengem halamı görmeye geldım ben dedı. Onlar gelsın gıdecegım dedı ve gıtmedi
Tanısanız hak verirdiniz bana. Mesela bize gelirlerdi.Bu benim evimde niye yok diye alırlardı.Bi de amca kızı hep derdi ki. Ev görmeye gelince çekmeceleri açacaklar. Çekmecelerinde patik olmadı,adettir.Geldiklerinde her yeri açacaklar. Bende sevmiyorum bu tarz seylerı.Çok ilginç gerçekten
O kadar çok şey yazdım ki kedicik
bu kadarda yüzsüzlük bilemedim
Kitlersiniz o zaman bakın cok basit alıyorsunuz yatak odanıza kitliyorsunuz ve calınmıyor..Cok basit dimii??Ben bekliyorum. Eski evimiz böyle merdivenden aşagıya inilen bir evdi. Erkek kardeşim kapıyı kilitlememiş.Laptop çalınmıştı.Polise falan geldi ama birşey çıkmadı. Babam amca çocukları yapmıştır demişti.Ben bekliyorum. Hadi ben fazla dramatize ediyorum. Gelinimizin evine halı altına birşeyler bırakmışlar kül gibi, 2 kezde hırsız girmiş. 2 senedir bizim içimizde. Neden amcamlar dan biliyor? Ayrıca çocugu biz gözlük çaldık diye kardeşime söylemiş. Ben bekliyorum
Tanısanız hak verirdiniz bana. Mesela bize gelirlerdi.Bu benim evimde niye yok diye alırlardı.Bi de amca kızı hep derdi ki. Ev görmeye gelince çekmeceleri açacaklar. Çekmecelerinde patik olmadı,adettir.Geldiklerinde her yeri açacaklar. Bende sevmiyorum bu tarz seylerı.
Zaten görüşmüyorum. Kız kardeşim konuluyor ama. Kardeşim evlenirken mecbur denk gelecegiz.Sen evlesin onlarla birnikhin kalmadı daha neyin amca kızı bu
Selam sabah verme konuşma iletişime geçme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?