Yüzük kesme

esnaftır işte .holding sahibi olacak değil ya.
Kızma kedicik dünde böyle yazdım sabah kırmızılara bastın

Ceyceycim şaka birazcıkta ALLAH daha çok versin mutlu mesut etsin
Kardeşine de akıl fikir versin

Bu Arada bugün ne kadar çok konulara akıl fikir versin yazdım yeni fark ettim
Kandil ya ondan mi acaba neyse

Dükkanı babasıyla birlikte işletiyorsa bu da ilerde sorun olacaktır. Daha sonra kesemiz bir olayları çıkabilir.
23 yaşında dünyayı çözdüm herkesi elimde oynatırım sanan bir kız var. Ne desek boş. Yaşasın görsün.

Dükkanı babasıyla birlikte işletiyorsa bu da ilerde sorun olacaktır. Daha sonra kesemiz bir olayları çıkabilir.
Evet birlikte işletıyorlar. Ben burada da cok okudum. Kardeşimi uyardım birşey olmaz diyor. Şimdi çocukta 3 tane falan araba var. Evleri kira. Babasıyla ortak iş yapıyorlar. Yani babası yanında çalışıyor gibi. Evlenince nasıl olacak bilmiyorum

23 yaşında dünyayı çözdüm herkesi elimde oynatırım sanan bir kız var. Ne desek boş. Yaşasın görsün.
Evlenmeden anlaşılmıyor gerçekten. Bi de şimdi anne baba ayrı. Baba ortada yok. Ailenin olması çok önemli
Sonra eş ailesi herseyı kendıne hak görüyor

Bu iş yaş gibi ama kardeşinin şu an gözü hiçbir şeyi görmüyordur. İlerde bu konuda sorun çıkacaktır.

Bakmak istemek te ne demekmiş ev gezmeye gelmiyorlar nişana geliyorlar sen kilitle kapılarını açmıyorum dağılacağı için de açmak zorunda değilsin özel eşyalarımız var kitledk nişan olan yerde oturulacak sadece dersin odaları gezmekte neymiş

Güncelleme. Kız kardeşim bana hak verdi. Annemin evinde tanışma olacak. Kesinlikle o amcayı ve kızlarını çagırmıycm dedi. Bir yakın arkadaşı biz erkek kardeşim ve bir amcam olacak. İsteme için de şöyle diyor. Erkek tarafının baya havalı ve zengin kuzenleri ve halası varmış. İstemeyi gene aile arasında benim evde, terasta da yüzük takalım diyor. Sadece aileler gelecek dedi. O amca kızları sarılmasın diye de korona vakaları çok yüksek. Senin 3 çocugun var. Nolur koşmaz diye çagırmadık. Sadece aile arasında olacak diyecek. Bende net birşey demedim. Bakalım tanışmaya amca kızları falan gelecek mi

Trip atıyor kırılıyor. O amca kızının eli uzun biraz açıkcası. Evde tablet falan var. Herşeyimiz ortada. Bi de çocukları arsız. Evimi mahvedecekler.
Tablet de götürmezler heralde yohhh artık :)

Dramatize etmeyin bence, fazla abarttıgınızı dusunuyorum... kapıyı kitlersiniz olur biter maymuncukla acacak halleri yok ya...

Cagirmiyacagiz diyorsun sonra bakalım gelicekler mi diyorsun
Çağrılmayan yere gelicek kadar da yüzsüz degillerdir şu meşhur amca kizlari

Tablet de götürmezler heralde yohhh artık :)

Dramatize etmeyin bence, fazla abarttıgınızı dusunuyorum... kapıyı kitlersiniz olur biter maymuncukla acacak halleri yok ya...
Ben bekliyorum. Eski evimiz böyle merdivenden aşagıya inilen bir evdi. Erkek kardeşim kapıyı kilitlememiş.Laptop çalınmıştı.Polise falan geldi ama birşey çıkmadı. Babam amca çocukları yapmıştır demişti.Ben bekliyorum. Hadi ben fazla dramatize ediyorum. Gelinimizin evine halı altına birşeyler bırakmışlar kül gibi, 2 kezde hırsız girmiş. 2 senedir bizim içimizde. Neden amcamlar dan biliyor? Ayrıca çocugu biz gözlük çaldık diye kardeşime söylemiş. Ben bekliyorum

Cagirmiyacagiz diyorsun sonra bakalım gelicekler mi diyorsun
Çağrılmayan yere gelicek kadar da yüzsüz degillerdir şu meşhur amca kizlari
Gelir onlar. Ben sözüme kimseyi cagırmadım ama hepsı geldı. Hatta yengem halamı görmeye geldım ben dedı. Onlar gelsın gıdecegım dedı ve gıtmedi

Çok ilginç gerçekten

O kadar çok şey yazdım ki kedicik
bu kadarda yüzsüzlük bilemedim
Tanısanız hak verirdiniz bana. Mesela bize gelirlerdi.Bu benim evimde niye yok diye alırlardı.Bi de amca kızı hep derdi ki. Ev görmeye gelince çekmeceleri açacaklar. Çekmecelerinde patik olmadı,adettir.Geldiklerinde her yeri açacaklar. Bende sevmiyorum bu tarz seylerı.

Kitlersiniz o zaman bakın cok basit alıyorsunuz yatak odanıza kitliyorsunuz ve calınmıyor..Cok basit dimii??

Sen evlesin onlarla birnikhin kalmadı daha neyin amca kızı bu
Selam sabah verme konuşma iletişime geçme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…