Yüzük kesme

Çok biliyor herşeyi, yaşasın görsün.
Şu da var. Hadi tanıma erkek kardesımde oldu.Gelin cıkarmada erkek kardesım de olursa benım akrabalar durmaz ki. Evlerine gırer. Bızım gelin delirir. Kendı evımıze gelın cıkarma olsa, insanlar ee tanıma baska evdeydı der.

O kadar emin olma kedicik

Ummadık taş baş yarar derler
Kv şuan iyi olur evlenip onların kapısına gitsin bakalım
Valaha kv si neden aramıyorsun galan diyor kardeşime. Mesela birşey desin çocuk kardeşimi savunuyor ve annesine kızıyor. Çocuk kardeşime çok düşkün.Her durumda onu korur. Evlenince anneci olur diyorum. Hayır olmaz diyor. Bilmiyorum yaşaması lazım

Bu çocuk ne Is yapıyor
Kaç kez sorduk ne yapıyor neden demiyorsun
Çokmu gizli işi

abinle senin evin yeni evli evi diye mi istiyor kardeşin?eşyaları daha yeni daha düzenli diye?bu saçmalık.bakan yeğenine kapıcı dairesinden kız aldı .hem de baştacı yaptılar.olduğu gibi görünmesini tavsiye et kardeşine lütfen

Fark ettin mi yine cevap yok

Acaba nasa dami nato dami fbı mi mit mi

Kardeşim baglı degıl ama zorla yaptır akrabalar

Söylüyorum anlamıyor ki. Ben bu eve nasıl arkadaşlarımı getıreyım dıyor

Gizli degil. Kendi işi. Güzel para kazanıyor
Allah daha çok versin
Güzel para kazanıyor orası malum yoksa havacı kardeşine layık olmazdı

Ondan ya bütün bu eziyet
Tahmin ettik orasını

Ama kedicik ne iş yapıyor bi desen kurtulsan bizden

Onlara neymiş ya, izin vermeyin kim ne yapabilir
Babamla annem ayrı oldugu ıcın amcam dıyor ki. Yok ben amcayım, ben sorumluyum. Dedıgım gıbı olacak. Yengem falan cok fettan. Bu arada para olarak bırsey yapmazlar. Sadece şunu yap bunu yap derler

Babamla annem ayrı oldugu ıcın amcam dıyor ki. Yok ben amcayım, ben sorumluyum. Dedıgım gıbı olacak. Yengem falan cok fettan. Bu arada para olarak bırsey yapmazlar. Sadece şunu yap bunu yap derler
ayy orası hangi şehir ya?köylerde bile kızlar uyandı karıştırmıyorlar kendilerine kimseyi

Aynı eşimin amcası. Bi şeye yaramaz ama bayılır emir vermeye. Eşime yapamıyor, o kadar yeğeni arasında minnet etmeyen sadece eşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…