- 27 Mart 2019
- 30.574
- 113.661
- 598
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Şu da var. Hadi tanıma erkek kardesımde oldu.Gelin cıkarmada erkek kardesım de olursa benım akrabalar durmaz ki. Evlerine gırer. Bızım gelin delirir. Kendı evımıze gelın cıkarma olsa, insanlar ee tanıma baska evdeydı der.Çok biliyor herşeyi, yaşasın görsün.
Valaha kv si neden aramıyorsun galan diyor kardeşime. Mesela birşey desin çocuk kardeşimi savunuyor ve annesine kızıyor. Çocuk kardeşime çok düşkün.Her durumda onu korur. Evlenince anneci olur diyorum. Hayır olmaz diyor. Bilmiyorum yaşaması lazımO kadar emin olma kedicik
Ummadık taş baş yarar derler
Kv şuan iyi olur evlenip onların kapısına gitsin bakalım
Valaha kv si neden aramıyorsun galan diyor kardeşime. Mesela birşey desin çocuk kardeşimi savunuyor ve annesine kızıyor. Çocuk kardeşime çok düşkün.Her durumda onu korur. Evlenince anneci olur diyorum. Hayır olmaz diyor. Bilmiyorum yaşaması lazım
abinle senin evin yeni evli evi diye mi istiyor kardeşin?eşyaları daha yeni daha düzenli diye?bu saçmalık.bakan yeğenine kapıcı dairesinden kız aldı .hem de baştacı yaptılar.olduğu gibi görünmesini tavsiye et kardeşine lütfenŞu da var. Hadi tanıma erkek kardesımde oldu.Gelin cıkarmada erkek kardesım de olursa benım akrabalar durmaz ki. Evlerine gırer. Bızım gelin delirir. Kendı evımıze gelın cıkarma olsa, insanlar ee tanıma baska evdeydı der.
abinle senin evin yeni evli evi diye mi istiyor kardeşin?eşyaları daha yeni daha düzenli diye?bu saçmalık.bakan yeğenine kapıcı dairesinden kız aldı .hem de baştacı yaptılar.olduğu gibi görünmesini tavsiye et kardeşine lütfen
Ben oyumu Interpol den yana kullanıyorum.Fark ettin mi yine cevap yok
Acaba nasa dami nato dami fbı mi mit mi
Gizli degil. Kendi işi. Güzel para kazanıyorBu çocuk ne Is yapıyor
Kaç kez sorduk ne yapıyor neden demiyorsun
Çokmu gizli işi
Aha bende düşündüm düşündüm bir türlü aklıma gelmedi bu interpolBen oyumu Interpol den yana kullanıyorum.
Kardeşim baglı degıl ama zorla yaptır akrabalarAdetlerinize kardeşiniz çok mu bağlı?
yüzük kesme gelin çıkarma, kına gecesinde ağlama, yüz görümlüğü, damadın sırtına yumruk atma, daha her adette bir sürü olay çıkar ,korona zamanı herşeyi yapması şart mıymış?
Söylüyorum anlamıyor ki. Ben bu eve nasıl arkadaşlarımı getıreyım dıyorabinle senin evin yeni evli evi diye mi istiyor kardeşin?eşyaları daha yeni daha düzenli diye?bu saçmalık.bakan yeğenine kapıcı dairesinden kız aldı .hem de baştacı yaptılar.olduğu gibi görünmesini tavsiye et kardeşine lütfen
Onlara neymiş ya, izin vermeyin kim ne yapabilirKardeşim baglı degıl ama zorla yaptır akrabalar
o zaman karışma .kendi yaşasın ve görsün.Söylüyorum anlamıyor ki. Ben bu eve nasıl arkadaşlarımı getıreyım dıyor
Allah daha çok versinGizli degil. Kendi işi. Güzel para kazanıyor
esnaftır işte .holding sahibi olacak değil ya.Allah daha çok versin
Güzel para kazanıyor orası malum yoksa havacı kardeşine layık olmazdı
Ondan ya bütün bu eziyet
Tahmin ettik orasını
Ama kedicik ne iş yapıyor bi desen kurtulsan bizden
Babamla annem ayrı oldugu ıcın amcam dıyor ki. Yok ben amcayım, ben sorumluyum. Dedıgım gıbı olacak. Yengem falan cok fettan. Bu arada para olarak bırsey yapmazlar. Sadece şunu yap bunu yap derlerOnlara neymiş ya, izin vermeyin kim ne yapabilir
Söyleyemem de. Dükkanı var dıyelımAllah daha çok versin
Güzel para kazanıyor orası malum yoksa havacı kardeşine layık olmazdı
Ondan ya bütün bu eziyet
Tahmin ettik orasını
Ama kedicik ne iş yapıyor bi desen kurtulsan bizden
ayy orası hangi şehir ya?köylerde bile kızlar uyandı karıştırmıyorlar kendilerine kimseyiBabamla annem ayrı oldugu ıcın amcam dıyor ki. Yok ben amcayım, ben sorumluyum. Dedıgım gıbı olacak. Yengem falan cok fettan. Bu arada para olarak bırsey yapmazlar. Sadece şunu yap bunu yap derler
Aynı eşimin amcası. Bi şeye yaramaz ama bayılır emir vermeye. Eşime yapamıyor, o kadar yeğeni arasında minnet etmeyen sadece eşim.Babamla annem ayrı oldugu ıcın amcam dıyor ki. Yok ben amcayım, ben sorumluyum. Dedıgım gıbı olacak. Yengem falan cok fettan. Bu arada para olarak bırsey yapmazlar. Sadece şunu yap bunu yap derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?