Yüzük Sorunu

Bu haftayı eski konuları güncelleme haftası olarak mı belirlediniz?
Hergün yeni bir konu hergün başka bir bölüm seçimleri mi yapılıyor

Erkekler işlerine gelmediğinde "Ben anlamıyorum" "Bilmiyordum" gibi laflara sığınıyorlar. Anasına da mı soramıyor ve ablası, teyzesi vs. İstedikten sonra insan araştırır. Onun altın almak işine gelmemiş.

Adamın sevgisinden yüzüğün değeri yahut çevrenin görüşü ile emin olacaksan olma

Bir de adam sormuş öyle olmaz böyle olur deyin yani

Daha bunu diyemezseniz ileride nasıl iletişim kuracaksınız

Erkek ne bilsin çevrede herkese söz aşamasında tek taş takıldığını

10 yıllık evliyim tek taşım yok haa bir de söz kelepçesi varmış onu da evlendikten sonra bir listede görünce bu ne ya diye sordum da öğrendim aaa sana yapmadılar mı dediler çok mu önemli hayır

Huzur en kıymetli olan eğer böyle çevreye dair endişeleriniz varsa karşıdaki insan ile açıkça konuşun makul bir orta yol bulun

erkek arkdasin bilemese bile annesi biliyordur. sözde oyle gumus takarsalarda aaa bu be derdimnilletin ortasinda gümüs yüzük mü!? kendileri rezil olsun

ben olmam, olmadım da, adı üstünde söz bu, biz de adet sözde birşey takılmaz, yüzükde takılmaz sadece kız istenir tatlı yenir, şerbet içilir, nişanda takılır yüzük (tek taş) her ne takacaklarsa,

beyefendinin bilgisi de olmaya bilir ayrıca biziim nişanızımda biz yüzükleri kendimiz seçtik tek taş istemek alıma bile gelmedi, 3 ay sonra nikah yaptık yine aklıma bile gelmedi istemek ama kayınpederim sormuş " taşlı yüzük aldın mı" diye eşime o da "yooo" demiş, beni aradı babam git kendin beğen al parasını ben verecem diye, ne gerek var dedim olmaz dedi hala gerek yok bence ama ben de gidip pırlanta almadım mesela, tektaş görünümlü altın bir yüzük şuan ona yüklediğim maneviyat daha önemli ileridee kızıma hediye edecem,
yüzüğü ilişkinize sembol olsun diye değil de mahçubiyetten istiyor olmanız beni rahatsız etti gerçekten, aşkınızı takıın yüreğinize, gerekirse parmağınızda teneke bile yakışır gereksiz şeylere takılıp en güzel anıları biriktireceğiniz zamanları heba etmeyin

Şimdiden soyle ne istediğini. Problem olacaksa baştan olsun. Söz yapmak şart değil. Yapalım diyorsa oyunu kurallarina göre oynamak gerek. Bence bu konuda açık olun.

Harika bir yorum, üzerine söylenecek söz bulamadım.

Okuyunca çok güldüm aynı olay benim de başıma gelmişti. Farklı sehirlerdeydik netten yüzük bakıyorduk. Bana link attı savarozki taşlı yüzük 600 den 150 ye düşmüş bunu alalım mi dedi :) baktım gümüş şimdi guldugume bakma sinirden delirmistim o an.ama bilmediginden söylemişti art niyet yoktu. Tepkini belirt. Link atarak göster bak bunu şunu beğendim de. Onlar umursamiyorlar. İstediğini sen soylemelisin

Bu konuyu neden hortlattiniz anlamadim :)) Yazarken tarihe de bi bakiverin de yazdiklarinizin bi gecerliligi olabilsin, cok sukur bahsi gecen kisinin dogru kisi olmadigini anladim ve ayrildim. 1 sene 2 aydan beri de sevdigim insanla evliyim elhamdülillah

Bi arkadasima sevgilisi evlilik teklifinde bile gumus tek tas aldi. Kizi yine terketti sonra. Kiz affetmeyince de o kadar yuzuk aldik bu bi kizin parmagina giricek illa ki dedi biz sok. Cimriliginden boyle soylemis olabilir mi acaba? Ne kde iyi taniyosun onu?

benim söz yüzüğüm gümüştü nişanlanırkan alyansımın yanında tek taşım olmuştu bu kadar abartmayın yüzük yani

bazıları böyle cahil oluyor yapacak birşey yok içini bozma açıkça konuş açıkça konuşup istersen ve yapmazsa içini karart şimdi erkek ne anlar yüzükten, arkadaşım yıllarca görüştüğü kişiyle evlendi çocuk evlenme teklifi yapmadı, ben anlamam yüzükten gelince seç getirelim demişti normalde ama çok duygusaldır kibardır cana yakındır çocuk görevden geldi kuyumcudan seçtiler şimdi evliler çocuk gözünün içine bakıyor diyeceğim tek yüzüğe bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…