- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.655
- 498
- Konu Sahibi huzurolsun
-
Canım zaten problem çözüldüğü için diğer yorumlara çook teşekkür etmekle baraber cavap yazmadım ama bunu cevaplamak istedim, burda olay maddiyat meselesi değil asla, ben kendi tek taşımı en iyisinden alabilecek durumdayım çok şükür ama bana verilen değerin bi göstergesi olacaktı benim için bu yüzük, gümüş teklif etmesi bu sebeple canımı sıktı, tek taş alacak maddi durumu da olmasaydı böyle bi durumu asla sorun etmezdim, erkek tarafı ne alsın kız tarafı ne alsın muhabbeti asla olmaz çünkü hiç tarzım değilSevgi varsa arada gerisi teferruat...Ooo daha ortada bişey yokken tek taş olsun altın olsun ohoooo...Maddiyata bağlı başlayan bu durumlara gıcık oluyorum...Yakında erkek tarafı ne alsın kız tarafı ne alsın muhabbeti başlar...
Bu arada bu hafta evlenme teklifi etmek için buraya gelmeyi düşünmüş, (ben bu olaya kırıldığımı belirttikten sonra) buraya yolu otobüsle en az 24 sa sürer, uçak bileti bulamamış, rapor alabilecek dr da bulamamış, morali de çok bozulmuş, güzel de bi sürpriz hazırlamayı düşünüyomuş, neyse ben söyledikten sonra bile olsa düşünmesi hoşuma gitti, daha önce de düşündüm ama şartlar çok zor falan demişti bana, ben de artık kendini zora sokma, önemli değil dedim, ben bu olaydan şöyle bi sonuç çıkardım, bi problem varsa, ya da bi isteğimiz varsa açık açık konuşmalıyız erkeklerle, ben bugün konuşmasaydım ona hala kızgın olacaktım ve soğuk davranacaktım, o da sebebini asla anlayamayacaktı, aramız açılacaktı yani. Çok şükür şimdi problem yokYorumlar için herkese çoook teşekkürlerBen bugün konuştum kendisiyle gümüş yüzük olsa olur mu diye sorman beni kırdı, bunu senin düşünmeni isterdim ama benim bildiğim sözde kıza tek taş takılır dedim, o da ben bilmediğim için sordum, ablam tek taşı nişanda takarız demişti, ben sana her şeyin en iyisini almak isterim, kırılma dedi, ben de mutlu oldum
Canım benim durumum senin dediğinden farklı, birbirimizi tanıyalı 4 sene falan oluyo, (aradaki 3 sene hiç görmedik birbirimizi) ama sevgili olalı tam 1 ay oldu.Ah canlarim erkekler anlamaz bilmes diyoruz ya o hic ole degil. Cepte gordukleri kizlara (yani yillardir birlikte olup evlenecekleri kesin olan) oyleler. Ben kac tane gordum ayrildiktan sonra yenisini tavlamak icin kac takla atani. Netten supriz hediyeler aratani, yillarca birlikte olduguna sokaktan 5 liraya cicek alirken ondan ayrilinca yenisine netten orkideler yollayanlari. Birini mutlu etmek icin gir googlea yaz supriz evlenme teklifi. Ac youtubedan izle teklifleri. İs istemekte. Ah o anlamaz dediginiz erkekler yeni birini tavlarken casanovaya tas cikartirlar. Tek tas dedigimiz sey artik her butceye uygun olabiliyor 200 liraya bile var. Muhim olan dusunmek. Her yerde gozumuze gozumuze sokulurken de kimsenin bilmemesi mumkun degil kusura bakmayin. Ha tabi durumu cidden kotu olabilir. Ama ben konu sahibinin o kadar duyarsiz oldugunu dusunmuyorum.
Erkekler Anlamaz Diye Bişiy Yok Efendim Anlayacak Bilgi Çağındayız Eşşek Gibi Anlayacak
Tektaş Olmazsa Olmaz Değil Lakin Konu Sahibi İstiyorsa Alacak
Gümüş Yüzük Bayana Hiç Olmaz,Evet Dinen Erkeğe Altın Haram Kendine Alsın Gümüş Sizede Alsın Beyaz Altın
Ha Tektaş Alacak Parası Yoksa Evlenmesin O Zaman Yüzük Parası Bulamayan Evine Nasıl Bakacak
Bu arada bu hafta evlenme teklifi etmek için buraya gelmeyi düşünmüş, (ben bu olaya kırıldığımı belirttikten sonra) buraya yolu otobüsle en az 24 sa sürer, uçak bileti bulamamış, rapor alabilecek dr da bulamamış, morali de çok bozulmuş, güzel de bi sürpriz hazırlamayı düşünüyomuş, neyse ben söyledikten sonra bile olsa düşünmesi hoşuma gitti, daha önce de düşündüm ama şartlar çok zor falan demişti bana, ben de artık kendini zora sokma, önemli değil dedim, ben bu olaydan şöyle bi sonuç çıkardım, bi problem varsa, ya da bi isteğimiz varsa açık açık konuşmalıyız erkeklerle, ben bugün konuşmasaydım ona hala kızgın olacaktım ve soğuk davranacaktım, o da sebebini asla anlayamayacaktı, aramız açılacaktı yani. Çok şükür şimdi problem yok
Sizin görüşleriniz çok faydalı oldu olayın çözülmesinde, olayı anneme anlattığımda sevgilim için etmediği hakaret falan kalmamıştı, kızım senin kaderin kötü dedi bana, ben de üzüldüm ağladım, ona karşı da daha çok dolmuştum ama acele edip yanlış bişey söylemek istemedim ona, biraz düşünmek ve birilerinden görüş almak istedim, en doğru yer burasıymış, yorum yapan herkesten Allah razı olsun, çoook teşekkürlerDüzelmesine ve olayın çözülmesine sevindim canım.Biz kadınlar böyleyiz işte,içimizde kocaman ederiz herşeyi.Allah daim etsin.
Yok yok :) Ben annemin, teyzemin, halamın zamanından şöyle bir 30-40 sene öncesinin evliliklerinden bahsediyorum ki onlar söze ayrı, nişana ayrı, evlenmeye ayrı yüzük bile takamadılar. Ki maddi durumları olmadığından değil, öyle bir şey yoktu.
Demin söz hazırlıkları topiğine baktım da, gerçekten tektaşsız sözlenmeyen yok artık. İnsanların sevmesi değil de kendilerini mecbur hissetmelerini garipsiyorum ben.
Bu arada bu hafta evlenme teklifi etmek için buraya gelmeyi düşünmüş, (ben bu olaya kırıldığımı belirttikten sonra) buraya yolu otobüsle en az 24 sa sürer, uçak bileti bulamamış, rapor alabilecek dr da bulamamış, morali de çok bozulmuş, güzel de bi sürpriz hazırlamayı düşünüyomuş, neyse ben söyledikten sonra bile olsa düşünmesi hoşuma gitti, daha önce de düşündüm ama şartlar çok zor falan demişti bana, ben de artık kendini zora sokma, önemli değil dedim, ben bu olaydan şöyle bi sonuç çıkardım, bi problem varsa, ya da bi isteğimiz varsa açık açık konuşmalıyız erkeklerle, ben bugün konuşmasaydım ona hala kızgın olacaktım ve soğuk davranacaktım, o da sebebini asla anlayamayacaktı, aramız açılacaktı yani. Çok şükür şimdi problem yok
Evet canım o düşünsün o anlasın diye beklememek lazımmışohoooh arkadaşım seninki seni belli ki gerçekten seviyor 24 saatlik yolu göze alıyorsa.Hiç böyle şeyleri dert edip takma bence sevgisinden eminsen. ayrıca evet diğ mi açıkça konuşunca uzamadan halloluyor herkes mutlu devam ediyor.Niye aksi davranıp seni anlayıncaya kadar bekleyip üzülesin ki.
Sizin görüşleriniz çok faydalı oldu olayın çözülmesinde, olayı anneme anlattığımda sevgilim için etmediği hakaret falan kalmamıştı, kızım senin kaderin kötü dedi bana, ben de üzüldüm ağladım, ona karşı da daha çok dolmuştum ama acele edip yanlış bişey söylemek istemedim ona, biraz düşünmek ve birilerinden görüş almak istedim, en doğru yer burasıymış, yorum yapan herkesten Allah razı olsun, çoook teşekkürler
Demek İsteğim Şu Tektaş Alamayacak Kadar Para Bile Yoksa Nasıl Ev Geçindircek Tamam Almadı O Yüzüğü Diyelim Ya Diğer Masraflar?
Şu Zamanda Samanlık da Yok Seyranlıkta Yok Buda Böle Biline
Gümüş Yüzük Bayana Olmaz Yaaa O Kadar Basitlitleştirmek tir Bunlar Ciddi Adım Atıyor Arkadaş Çevresinde Söz Değil Lütfen
Ha Şunu da Söyleyim Bayan İçin Nete Bakmaz Diye Bişiy Yok Bilmiyorsa Araştıracak Olmadı Ailesine,Akrabalarına Sorsun Hiç mi Düğünlere Törenlere Katılmıyor Bu Adam
Bu da bir bakis acisidir. Eger kadin tek tas alamiyor olabilir ama ileride masraflarimizi nasil karsilayacak bu adam seklinde düsünüyorsa, yani sevgiye ragmen parasiz mutluluk olmayacagina inaniyorsa, o zaman adami birakacak. Madem bu adam ekonomik beklentiyi karsilayamayacak durumda, o zaman o adami birakacaksin. Zorlamanin, herkes tektas aliyor ben de isterim demenin bir mantigi yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?