- Konu Sahibi nehirimmmmmmm
-
merhaba kızlar bi sorum olacaktı benim nişanlıyım. nişanlım benim yanımda yüzüğünü takıyo ben olmadığım zamanlarda yüzüğünü takmıyo parmağı yara oluyormuş acıtıyormuş falan ayri şehirlerdeyiz bu yüzük konusu sürekli kavga sebebi oluyo en son kavga ettik tamam takma dedim parmağım kopsa da takcam dedi dun bütün gün takmış foto falan atmış yüzüklü siz ne düşünüyorsununz bu konuda
evet bende aynı özeni gösteriyorum canım unuttm geçen eve geri döndüm kendisi de diyo sen takmak zorundasın diye bi de biz ne kadar bekledik o yüzüğü takabilmek için zoruma gidiyo şimdi açıkçası bi de dedim annenler ne düşünyo ben geliyorum yüzük parmağında ben gidiyorum yüzük çıkıyo ben senin annenler laf eder yanlış anlarlar diye takıyorum dedi çok bozuldum
merhaba kızlar bi sorum olacaktı benim nişanlıyım. nişanlım benim yanımda yüzüğünü takıyo ben olmadığım zamanlarda yüzüğünü takmıyo parmağı yara oluyormuş acıtıyormuş falan ayri şehirlerdeyiz bu yüzük konusu sürekli kavga sebebi oluyo en son kavga ettik tamam takma dedim parmağım kopsa da takcam dedi dun bütün gün takmış foto falan atmış yüzüklü siz ne düşünüyorsununz bu konuda
Bende nişanlıyken bu sorunu yaşamıştım :26:Tabii şimdi eşim oldu kendileri aynen senin iş gibi benim yada ailemin yanına gelirken takardı yüzüğünü sorun yaşamıştık bununla ilgili baya, onun ailesine bile şikayet etmiştim takmıyor diyeSonra takmaya başladı yapttığı işten dolayı yüzük parmağını kesmiş yara yapmıştı canımın yaa meğerse ondan dolayı takmıyormuş:18: o halini gördükten sonra daha da bişey demedim şuan işte olduğu zaman takmıyor tatilde olduğu zaman takıyor.Bence sende fazla takma bunu derim
Belkide gerçekten alerjisi vardır bilemeyiz bazı insanların altına bazı insanların gümüşe karşı alerjisi vardır ve parmakları yara olur bende yıllardır küpe takmıyorum kulaklarımın deligi kapandı gitti ben altın küpede taktım yara oldu gümüşte taktım yara oldu bende bir daha takmadım zaten pek seven birisi değildim.
yok canım alerjisi falan daha önce kendi aramızda taktığımız yüzük vardı takıyodu onu hep şimdi başladı bu huy gıcık oluyom benim yanımda takıyo ben yokken takmıyo bende takmıycam
Altın mı takıyor gümüş mü takıyor benim alerjimde ilkögretimi bitirdigimde ortaya çıktı yani sonradan çıktı.
şimdi altın canım önceki gümüşdü ama alerji falan yok sıkıyo başka bşy yok yüzük izi olur parmak beyazlar ya oyle yani
Sıkıyorsa bir kuyumcuya gider 2 dakikada genişletilir zor birşey değil.
Sizin yanınızda takıp siz yokken takmaması saçma bence.
işte ona bu konuda çok kızgın ve kırgınım bi ceza vermek istiyorum napsam
Sıkıyorsa bir kuyumcuya gider 2 dakikada genişletilir zor birşey değil.
Sizin yanınızda takıp siz yokken takmaması saçma bence.
sende takma yanındayken de takma bakalım ne yapacakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?